https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ROKOMET

FOTO: Žikijev memorial postregel z rokometnimi poslasticami

25.1.2016  

V soboto je v športni dvorani OŠ. III potekal drugi Žikijev memorialni turnik, katerega so se udeležile članske ekipe iz 1B in 2. državne rokometne lige za moške. Turnir je organiziran v spomin na dolgoletnega pomurskega rokometnega delavca Vlada Roškarja – Žikija.


Turnir se je začel ob 14. uri s pomurskim rokometnim derbijem med ekipama Pomurje in Arcont Radgona. Po tekmi je potekala kratka otvoritev turnirja. V nadaljevanju ob 16.00 je sledila tekma med Dravo in Arcont Radgono. Ob 17.45 pa je bila na sporedu še zadnja tekma med domačim Pomurjem in Dravo. Na koncu so podelili še priznanja za najboljšega igralca za katerega je bil izbran Zorko Darko (RK Arcont Radgona), najboljšega vratarja Šulek Matic (RK Drava Ptuj) in najboljšega strelca turnirja Gregorec Gregor (RK Pomurje), ki je dosegel 17 zadetkov.

Rezultati tekem so bili:

RK POMURJE : RK ARCONT RADGONA 26 : 32

RK POMURJE : RK DRAVA PTUJ 28 : 41

RK ARCONT RADGONA : RK DAVA PTUJ 25 : 32

Več fotografij najdete v spodnji fotogaleriji:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.01.2016 ob 10:23 gost

      Kako pa potekajo NOGOMETNE priprave 2 in 3 ligašev. Mogoče kaj vedo ( NOVINARJI ) precej branega POMURCA ?

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.01.2016 ob 11:26 kodila gost

      Što te pijta za fusbal.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.