https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Ljutomer: Po maturantski paradi ostali le kupi smeti

Ljutomer, 30.05.2012 ob 7:45  

Po petkovi odplesani četvorki maturantov iz Ljutomera, ki je potekala na Glavnem trgu, so dijaki »odplesali« proti ljutomerskemu parku. Dogajanje pod krošnjami dreves je bilo pestro, k čemur pričajo fotografije zelenih površin, ki so nastale, ko so mladi park zapustili.

Sprehajalce so tako na večernem pohajkovanju namesto prijetega urejenega okolja v parku pričakale le smeti. Številne vrečke, plastenke, plastični kozarci, pločevinke in še kaj so mladi, ki so se čez dan veselili v parku, nametali po zelenicah parka. To pa moti ostale obiskovalce parka, ki se pridejo v prijetno naravno okolje sprostit, a v zasvinjanem parku to ni mogoče. Kot pravijo prebivalci Ljutomera, so vikendi, ko mladi ponočujejo v parku, a ne pospravijo za sabo, dokaj pogosti.

Bralka nam je poslal nekaj fotografij s posledic rajanja prejšnji vikend in željo, da se tovrstni prizori (tudi sicer) več ne bi ponavljali.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.05.2012 ob 9:31 Slovenec gost

      Nej san študent pa tudi mladi san več nej, ali na kraj pameti mi ne pride, ka bi se buno zaradi takših stvari, kere se dogajajo 1x letno in so za mlade, keri majo že tak ali tak dosta lejtance zaradi šole in... Saj v MS je bilo še hujše pa naslednje jutro več nej bilo glih znakov "veselice". Tak, da te slike naj pošle gospa na pristojno občino in jih povpraša zakaj niso poskrbeli za urejeni park. Očitno so zasedeni z večjimi kupi smeti, za katere pa niso mladi čisto nič krivi ;) Najprej pomesti pred svojim pragom!!!

      17 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.05.2012 ob 10:29 eden gost

      Takše parke so po cejli sloveniji, kda je te maturantski ples. Načeloma se strinjan, ka bi lejko za seuf pospravili več ali menje, samo pa obstajajo tud čistilne slujžbe, in one so plačani za pucanje. Pa kak je "gost" pravo.. V MS je sigurno bilou hujše :)

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.05.2012 ob 12:05 Simon gost

      Res sramotno, kaj dela v zadnjem času mladina. Na enem drugem spletnem portalu sem zasledil sliko, ko je slikan koš in okolica, pogled pa je katastrofalen. V košu so bile maximalno tri stvari, medtem ko pa je okoli koša bilo razmetano, kot če bi bomba pala. Bi bil dober predlog, da bi v takem primeru policaji in redarji hodili po parku in delili vrečke za smeti, kar po mojem nebi pustilo takšen nered. :) malo za šalo, malo pa za res

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.05.2012 ob 12:41 sss gost

      bla bla bla...vsako leto je isto...

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.