https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ŠPORT

Odbojkarji Panvite Galexa optimistično v novo sezono

Murska Sobota, 15.09.2010 ob 20:16  

Športni klub Pomurje deset je danes predstavilo člansko moštvo za prihajajočo sezono. Zastavili so si tri dolgoročne cilje.

"Pred nami je  prelomno obdobje. Sprejemajo se novi programi in projekti, ki bodo dali usmeritev, razvoj in vizijo za delo v naslednjem obdobju. Z novim programom želimo nadaljevati začeto delo in nadgraditi doslej doseženo. S tem bi poskrbeli za večjo popularizacijo same odbojke v naši pokrajini, kar je tudi eden izmed ciljev OZS in  dvignili kakovost dela v našem klubu. Naša vizija je postati najbolj prepoznaven in množičen mladinski športni kolektiv v Pomurju in ena izmed najbolj prepoznavnih odbojkarskih šol v Sloveniji," pravijo v Športnem klubu Pomurje deset oziroma v Odbojkarskem klubu Panvita-Galex.

Trije novinci za ponovitev uspešne sezone

Murskosoboški odbojkarji so v preteklem letu v prvenstvu osvojili peto mesto, v pokalnem tekmovanju pa so izgubili z državnimi prvaki ACH Volley z Bleda. Tudi v letošnji sezoni ciljajo podobno visoko, v ta namen so se tudi okrepili s tremi mladimi igralci. Novi igralci so Milan Mijalković iz Srbije, Uroš Pavlović, ki je doslej igral košarko, in Žiga Zupanc. V klubu so ostali vsi igralci razen Zorana Paviča.

Dolgoročni cilj kluba

"Namen naše odbojkarske šole Panvita Galex je popularizacija odbojke med mladimi, ki vodi v množičnost njihovega udejstvovanja v odbojkarske društvu. Cilj je izšolati čim več odbojkarjev, ki bodo sposobni doseči nivo 1. DOL in večino igralcev na tak ali drugačen način zadržati v odbojki kot odbojkarje, ali kot trenerje, sodnike, navijače, donatorje, funkcionarje, starše odbojkarjev ipd.," pravijo v klubu. Drugi cilj je dvig kvalitete in posledično tekmovalnih rezultatov ter tretji cilj pa med otroci uveljavljati načela, odnose in razmerja, ki so predpisani v športu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.