https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Vlado Kreslin na Jeruzalemu zapel med vinogradi

Jeruzalem, 09.06.2012 ob 7:18  

Včeraj zvečer je na dvorcu Jeruzalem potekal predvečer Salona Jeruzalem 2012, kjer je Vlado Kreslin zapel na že tradicionalnem "koncertu med vinogradi". Salon Jeruzalem se bo uradno začel danes ob 11.00 uri, kjer bodo potekala razne degustacije, srečanja sommelierjev, predstavitev vinske kulinarike, ipd.

Danes se začne že tradicionalni 10. Salon Jeruzalem, ki ga vsako leto organizira Kulturno in izobraževalno društvo Kelih. Kot vsako leto, se je tudi letos na predvečer dogodka zgodil koncert med vinogradi, kjer je zapel Vlado Kreslin skupaj z Malimi bogovi. Danes že pred otvoritvijo se bo zgodilo srečanje SloVino Sommelier cluba in Društva vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije. Po otvoritvi pa bo sledila degustacija šiponov 2011 z dr. Mojmirjem Wondro. Popoldne pa bo tudi predavanje o salonskih vinih s častnim gostom Davidom Morrisonom. Zvečer bodo na platnu zavrteli film na temo Grossmanov festival filma in vina & Salon Jeruzalem 2012.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.