https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Prekmurec Apatič se seli v Moldavijo

Domžale, 13.6.2012  

Beltinčan Tadej Apatič se po sedmih sezonah v dresu Domžal seli v tujino. Njegov nov klub je moldavski prvak Sheriff iz Tiraspola, katerega člana sta tudi Slovenca Dalibor Volaš, ki je igral kot posojen v Mariboru, in Miral Samardžić.

Nekdanji mladinec Mure Tadej Apatič, ki je pred prestopom v Domžale bil na kratko član Beltinec, bo pri štiriindvajsetih letih prvič odšel igrat v tujino. Beltinčan se seli v Moldavijo, kjer je podpisal pogodbo s tamkajšnjim prvakom, Sheriffom iz Tiraspola. Prekmurec je v Domžalah pustil globok pečat in prispeval velik delež k petim osvojenim lovorikam. Od rumenega dresa poslavlja po 156-tih odigranih tekmah in petih doseženih golih v vseh tekmovanjih.

FOTO: Lado Vavpetič

V drugem največjem moldavskem mestu se bo pridružil občasnima slovenskima reprezentantoma Miralu Samardžiću in Daliborju Volašu. "Že dolgo časa se je pripravljal ta prestop in z veseljem povem, da smo ga tudi uradno zaključili. Tadej je skozi leta postal pravi Domžalčan in kot takšnega smo ga sprejeli tudi v našem nogometnem klubu. Ponovno nam je uspelo speljati prestop, ki je tako v interesu kluba kot tudi igralca," je po prestopu za klubsko spletno stran dejal športni direktor Matej Oražem.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.06.2012 ob 20:30 Beltinčan gost

      za drugam je tak nej....grdo rečeno ali resnica oz.realnost je takšna...pa srečno

      3 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.06.2012 ob 21:01 gost gost

      gost - Beltinčan za drugam je tak nej....grdo rečeno ali resnica oz.realnost je takšna...pa srečno oj joj ta nevoščljivost..

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.06.2012 ob 21:58 Gančanec gost

      Takših fuzbalerov je najmenje v pomurji 2000 kak je Apatič...

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.06.2012 ob 7:23 pajkica gost

      Pa ja no... Naj jemi grata, samo že zdaj hodi kak mali kokotek, ka nede potli še večji kokot ;)

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.06.2012 ob 10:52 REALIST gost

      Pa se je spet pokazala znana Slovenska nevoščljivost. Tadej jaz pa ti želim veliko uspeha in pusti " KIBICE " naj se veselijo. Komentirajo pa to tako in tako samo VELIKI poznavalci nogometa. Sram vas je lahko.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.06.2012 ob 10:55 alternativa gost

      eni ste fejst pametni, verjetno tisti keri ste ga sploh na tekmi nikoli nej gledali, za moje pojme fest dober igralec, škoda pa ka ide v Moldavijo, ker tan roko na srce nogometaš nemre napredovati

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.06.2012 ob 15:39 Miki gost

      Jebo vas japonka...Te kda de pa v ligi pravkov špilo al pa še kaj več....te te pa pa vsi močni pa kričali...to je naš Prekmurec pa ne ven ka...Naš je! preprosti dečko! Što ga pozna zna kakšen je! ŽIJVA MLADA LEGENDA!!!!!! Srečno Apa!!!!! ZzzZzzdravo

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.06.2012 ob 12:32 mon gost

      Žalostno res, da slovenci ne morejo enemu mlademu fantu privoščiti, da si nabere dodatnih izkušenj, spozna novo kulturo, vidi svet. Sicer razumem zakaj ste nevoščljivi-če že tako, imate biti zakaj, namreč: 1. fant je eden redkih ljudi, ki dela v poklicu, kateri ga že od nekdaj veseli in dela to z srcem 2. je za to dobro plačan in to pri 24 letih (večina Slovencev nas/vas životari že celo življenje, njemu pa za to ni treba skrbeti) 3. gleda optimistično na svet in ni črnogled kot večina vas tukaj, ki znate samo kritizirati 4. videl bo in že je videl nekaj sveta (vi pa samo za računalnikom doma visite) in spoznal bo veliko ljudi 5. ima veliko iskrenih prijateljev itd itd Pa še to bi omenil,...če nekdo dobro izgleda in nosi priznana oblačila, še ne pomeni da je "kokotek" in važen,... Slišal sem da so ga imeli v Nk Domžale izredno radi, prav tako je priljubljen med starejšimi in vsemi ki so ga kdaj spoznali-tako da dober glas seže v deveto vas-in verjamem da to velja tudi za Tadeja. Za razliko od enih vas tukaj ti pa jaz želim veliko sreče. Vsi ostali, ki veste samo kritizirati, pa še dalje živite svoje bedno življenje in še naprej kritizirajte druge, če vam to prinaša vsaj malo veselja.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.