https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Literarno-glasbeni večer »Kroških tikvi«

Krog, 17.06.2012 ob 15:30  

Športno-kulturno-turistično društvo (Šktd) »Kroške tikvi« iz Kroga je  minuli petek organiziralo kulturni dogodek z naslovom »Na bezgovih valovih«. Večer je bil obarvan umetniško, glasbeno in literarno.


Šktd »Kroške tikvi« skrbi za kulturno dogajanje tekom celega leta z različnimi dejavnostmi in proslavami. V svojem delu so, po besedah predsednice Klaudije Pertoci, več kot uspešni, kultura pa, pravi, v tem času še posebej potrebna vsakomur.

Na »bezgovih valovih« tudi Karolina Kolmanič

Kulturni program so popestrile pevke pevskega zbora Püngrad in mlada flavtistka. Ob tej priložnosti je potekala tudi prva samostojna umetniška razstava slikarke Tatjane Lucu. Kot posebna gostja je drobce iz svoje poezije prebirala pisateljica Karolina Kolmanič. Društvu je za uspešno delovanje čestitala tudi predsednica KS Krog Erika Vogrinčič Barbarič.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.