https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V Lendavi med vzvratno vožnjo trčil v otroka

18.06.2012 ob 6:39  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, tri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda in miru , pridržali dve osebi, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih in povoženje divjadi.

V Lendavi je voznik osebnega avtomobila med vzvratno vožnjo z vozišča, na dvorišče stanovanjske hiše trčil v otroka kolesarja, ki se je nahajal na pločniku. Otrok se je pri tem hudo telesno poškodoval. Na avtocesti v bližini počivališča Dolinsko je voznik kombija zapeljal izven vozišča in se prevrnil. Pri tem se je eden izmed sopotnikov lahko telesno poškodoval. Nastalo je tudi za 3.000 evrov gmotne škode.

Na področju kriminalitete so v Črenšovcih obravnavali tatvino kolesa, v Gornji Radgoni tatvino nakita in gotovine iz stanovanjske hiše ter v Apačah vlom v prostore nogometnega kluba. 

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana voznik osebnega avtomobila in voznik kolesa s pomožnim motorjem. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti izvajali med M. Soboto – G. Radgono in Lendavo.     

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. lojze
      20.06.2012 ob 8:52 lojze

      G. Radgono in Lendavo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.