VIDEO: Mura 05 poražena tudi proti ukrajinski Tavrii

Uredništvo Pomurec | Bad Radkersburg, 19.06.2012 ob 21:21

Nogometaši Mure 05 so odigrali še drugo prijateljsko in ponovno doživeli poraz. V Avstriji so zaigrali proti ukrajinskemu prvoligašu Tavrii in izgubili 1:5. Edini zadetek za črno-bele je dosegel Mate Eterović.

Trener Ante Šimundža je od prve minute na teren poslal naslednjo enajsterico: Luk, Majer, Cipot, Barbič, Janža, Prutina, Maruško, J. Anđelković, Jelić in Eterović, kasneje pa so zaigrali še Draković, Levačič, Rogač, Travner, Kramar, Bohar, A. Anđelković, Gruškovnjak, Fajić, A. Lotrič in Čilić.

Edini zadetek je v 37. minuti dosegel Mate Eterović, ki je izenačil na 1:1, ob polčasu pa so Ukrajinci vodili s 3:1. Končni rezultat tekme je bil 5:1.

VIDEO:
  Oceni prispevek:
  12345
  12345
  Povprecje: (3)

  gost
  gost - ababalu

  koperano s strani mura05.si: Biu na tekmi gnes :) Rezultat je daleč od realnosti mure, kajte Šimunđa je sprobo kar 23 različnih igralcov (od toga 5 neznani na probi in pa brat od Lotriča). Ka bi lejko izpostavo z tej tekme: - Luk je katastrofalen, nema pojma, nema volej, en gol je čistak njegov, tudi pri 2 bi lejko bokše posreduvo!! - Kramar je enostavno preslab, skujo je penal (v dokaj nenavarne situacije, čistak od strane na robe kazenskoga) - Rogač kriv za en gol, rejsan smešna situacija bla - Vaš zelo povprečen (verjetno še pod vplivom poškodb v podzaveste) - Prutina najbokša okrepitev v ton dele sezone (ma nekše pregled nad igro) - ostale ka so na probe so nej za muro (edino eden je še soliden biu, ampak newen njegovega imena - newen ge je biu vinko?? Tudi Horvat neje špilo (torej je še vedno poškodba prisotna) - Majer isto koz Vaš zelo zelo povprečen - Smo pa dale gol iz fenomenalne akcije, ukrajince nejso na cejli tekmi skup spravle akcije, kera bi bila tak fajn odšpilana kak naša Če malo povzamem. 3 gole smo doble po 3 katastrofalneh napakah igralcev, kere nemajo kaj iskate več pr mure. V kolikor bi cejlo tekmo špilale v 1 postave, z 3-5 menjavame bi bila slika za svetlobno leto drugačna :) Tak ka zaj de ŠImunđa vsaj lejko napravo selekcijo in ges vrvlen ka mo 5. julija dobro pripravleni.
  gost
  gost - gledalec

  rezultat je rejsan dosti viski ali sami smo si skuhale gole.. čeprav na sredini igrišča dečki nejso mogle žoge zadržati več kak 3-4 podaje... verjetno je rejsan krivo to ka je ante sprobo čista vse igralce in še iše najboukše rešitve.. mislen ka drakovič nebi smeu mete ogrožene številke 1, ker Luk je definitivno čist out. Horvat fejst fali na sredini pa tude Sreš še je nej pripravlene za igro. Akcija za gol je bla rejsan vrhunsko izpelana pa tudi realizirana... mislen ka že v soboto v odrancaj lejko pričakuvlemo doste boukšo igro predvsem pa že de se vidlo jedro ekipe, kar gnes niti približno nemremo sklepati.. v soboto bi pa blo fajn ka bi dosta lidi prišlo gledat te naše zlate dečke ;)
  gost
  gost - tekma

  Saj nasprotna ekipa je tudi sprobala igralce. Kaj zdaj nekaj serete in in iščete opravičila!
  gost
  gost - kddfd

  Zgoraj pišeta kak če bi Ukrajinci resno vzeli, mura pa nekaj sprobavala. Saj ova ekipa je tudi bole sprobavala. Tak ka rezultat je realen!
  gost
  gost - brm brm

  pa nemreš ti primerjate enga ukrajinskoga kluba z muro,.. mislen glede rezervneh igralcof!! 23 igralcof se je menjalo,.. špilale so igralce, kere so še sploj treninga nej mele s preostalo ekipo, če pa daš Luka v gol, pa lejko pričakuvleš vse najslabše,.. na žalost!! nika se ne opravičavle, poraz je viske, al malo gledajte, ka majo priprave kumaj dober teden dni!! me sploj zanima, če sta bla na tekmi, ka tak s sigurnostjo pišeta, ka je realen rezultat..
  gost
  gost - sss

  Tekmo si lejko poglednete (če imate voljo ...) na http://sctavriya.com/. Ostalo pa več ali manj vse drži...
  gost
  gost - sss

  Pa še to...kar neje opravičilo. Ovi so po TM vredni 16.000.000 €. Mankal je pa Nazarenko (tisti, ka je včeraj vstopo v drugon polčaci proti Angležon) Moje mišlenje je da bi za psihološko zdravje igralcev bilo bolje če bi sprobavali igralce proti slabšin klubon kot so bili tej...
  gost
  gost - lendavčan

  ka je ta levacić sam klica u muro,ka rabijokoga za kopačke čistit :)))))
  gost
  gost - gost112

  mi lejko povei ka je z ten lukon ?
  gost
  gost - brm brm

  gost - sss - ge san pa po ene strane za to, ka se špila z močnejšime ekipame,..če špilamo prote slabšen, jih obrnemo s 5, 6, komadame razlike, pa že mislimo, ka smo newen ka,..te pa prijde ligaška tekma (no prvo evropska) te pa pušnemo na pune črte.. s teh tekem se igralce kaj navčijo,.. moje mišlenje... gost112 - mislen ka se to vsi spitavlemo, oz. se spitavlemo, ka še sploj išče v ekipe!!
  gost
  gost - Znalac

  Prosim ka enjate bite dosadne pa navoscljivi prekmurci in ne sodite nekaj o cem nemate pojma!!! Ja vsak ima svoje mnenje samo ste eni totalno mimo. Mura trenejra se nej dva kedna in dobro ka majo cim prlej vec tekem ka Europa je poleg in nihanja so v fazi rotacij igralcov neizbezna. Ce mura ne bi mejla Luka bi se lani borijli z Nafto za obstanek. Drakovic ima pred sebof se precej, ker rejsan obeta je pa za zdaj se preslab oz. premladi in naj se odloci ali de brano ali studejro! Drakovic je lani brano malo tekem in ne pozabite na kelkih nas je rejso Luk, edina slaba tkma pa je bijla proti Domzalan kjer je pa podbacila obramba dobil pa 3 vrhunske gole. Exen od stange in dva v pajcevino!
  gost
  gost - en

  @lendavcan ne tvoja mama mu je menedzer/prileznica..pa tolko za info to ni levacic iz nafte
  gost
  gost - ,

  mura nema za burek...
  gost
  gost - brm brm

  gost - Znalac - no no no,.. nej tak fejst branite luka!!! ka ti vala, ka rejše eno 100% šanso, te pa dobi gol, ka ti je vse slabo.. drakovič je za klaso al dvej baukše od luka!! to nan je to sezono dokazo!! samo pogledne, kelko golof je daubo s prekinitev!! korner, un stoji na črte pa čaka,.. KOGA ČAKA?? s svojo višino ima ka pobera žoge na 5, 6m!!! kda be mogo ite v, ostane vkopane, kda be mogo v gole state, se brezglavo v zaletavle!! to vsi vijdimo, nejtrbej bite nekše golmanske ekspert!! pa zaj s te tekme z ukrajincame,.. takše golman (kak ga ti zagovarjaš) lejko dobi gol s 35m, kere igralec ide na žogo z dvokoraka?!?! DRAKOVIČ MORE BITE PRVE GOLMAN - AMEN!!
  gost
  gost - zajalinikdar

  LUK je ne vreden MURINEGA dresa, za kakšno medobčinsko ligo še bi mogoče dober bil!
  gost
  gost - ohrovt

  zaj de namesto Luka česnek prišo iz Hrvaške bajke....

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.
  Prijavi se z računom: line line line

  ali komentiraj kot gost:

  Ime ali vzdevek:


  e-pošta: (samo za potrditev veljavnosti)
  IZPOSTAVLJAMO
  FOTO UTRINKI
  KRONIKA
  VREMENSKA NAPOVED  ( Murska Sobota )
  Trenutno

  12
  Jutri

  11/18
  Nedelja

  11/17
  Ponedeljek

  9/14
  Torek

  9/17
  POMUREC.COM NA FACEBOOKU
  NAJBOLJ BRANO TA TEDEN
  Ružič odhaja iz Pomgrada, nasledil ga bo Polanič
  FOTO: Sandi Cenov zabaval v Nedelici
  FOTO: Spartacus preplavil nov trend »Selfie«
  Mursko Središče: Mlada ljubimca sta se strastem predala kar na avtobusni postaji
  Župan Občine Velika Polana praznoval rojstni dan, zato so predčasno zaprli občino

  NAZADNJE KOMENTIRANO

  KOLEDAR DOGODKOV
  Petek, 25.04.2014
  Sobota, 26.04.2014
  Nedelja, 27.04.2014
  0:00 M. Toplice