https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V murskosoboški bolnišnici umrl mopedist iz Murskih Črncev

Murska Sobota, 20.06.2012 ob 22:48  

V bolnišnici v Murski Soboti je danes za posledicami poškodb, ki jih je dobil v soboto ob padcu z mopedom, umrl 69-letnik iz Murskih Črncev, so za STA potrdili na PU Murska Sobota.

Omenjeni se je v soboto po domači vasi vozil z neregistriranim mopedom in brez zaščitne čelade. Zaradi neprilagojene hitrosti je padel in se hudo poškodoval.

    Komentarji

    1. gost
      21.06.2012 ob 20:38 VAŠČAN gost

      PITAN SE KAK LEJKO PIŠEJO TAKŠNE BEDARIJE ČE PA SPLOH NEVEJO KAK SE JE ZGOUDILO NIHČE NI VIDEU NIHČESLIŠAU RAZEN DVA KI STA SLIŠALA KAK JE ZRUŽILO IN PO PAR MINUTAH PRISKOČILA NA POMOČ ŽAL NISTA MOGLA DOSTI POMAGATI KER JE BIL HUDO POŠKODOVAN IN STA POKLICALA ZDRAVNIŠKO POMOČ TA ČLOVIK SE V ŽIVLJENJU NIKDAR NI HITRO VOZIL GA POZNAM PIŠEJO PA BEDARIJE KOT DA BI VIDELI KAK JE BILOU NORCI

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.06.2012 ob 23:01 sosed gost

      članek kak je te...totalna sramota za en pomurec...ka pijšete či nevejte zakoj se ide...kak do se li bližnje počujteli kda do tau preštele..."neprilagojena hitrost"..ges san pa papež...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.06.2012 ob 0:00 šinfaši gost

      eni ste redno čudne, vejpa tekste za nesreče posreduje policija, nišče od novinarov neje biu na prizorišče nesreče ali je o ten poizvedoval. torej če piše kakšna bedarija, je to bedarijo posredovala policija

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.06.2012 ob 7:02 jao gost

      @šinfaši ti dan praf, glede nesreč dobijo mediji posreduvano od policije, saj fajn pijše: so za STA potrdili na PU Murska Sobota če pa eni ne vejo šteti pa pač ne vejo. zadosta žalostno je ka je človik mrau, pa kak koli se je že zgoudilo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.06.2012 ob 7:27 itak gost

      Naj pociva v miru. Vsem pametnim pa enjajte zdaj obsojat... Prepisali so uradno porocilo in ce se pelas 20km na uro in pri tem nemres obvladati vozilo to je neprilagojena hitrost. Hitrost moras prilagajate razmeram na cestiscu in svojim sposobnostim... Se 1x pa naj njemi je zemlja mehka!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.