https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Poškodba pri padcu z lestve

 

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo, šest kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, dve nesreči pri delu, zasegli osebni avtomobil, pet primerov povoženja divjadi in tri poškodbe vozil na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali tri tatvine, ponarejanje listin, poškodovanje tuje stvari in kaznivo dejanje zatajitve. Obravnavali so tatvino denarnice z denarjem, tatvino kolesa in tatvino goriva na bencinskem servisu. 

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti, je bil pridržan do streznitve.

V dveh delovnih nesrečah sta delavca v podjetjih padla z lestve in se telesno poškodovala. V obeh primerih policisti niso ugotovili tuje krivde.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil vozniku zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali med M. Soboto in Hodošem. 

Policijsko veteransko društvo SEVER jutri organizira tradicionalni pohod po poteh bojev pomurske policije. Vse ljubitelje pohodništva vabimo, da se jim pridružite na pohodu. Trasa je dolga 6 km in primerna za vse generacije. Začetek pohoda bo ob 9. uri na mejnem prehodu Petišovci. 

    Fotogalerija