https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Mini kronometer v Beltincih

Beltinci, 25.6.2012  

Kolesarski klub Tim Mlin Beltinci je v soboto, 23. junija na 11,8 km dolgi progi Beltinci-Gor.Bistrica-Beltinci pripravil že 8. Beltinski kronometer. Leta 2010 je kronometer štel za državno prvenstvo in pokal Slovenije za amaterje z licencami. Tokrat je bil kronometer v klubski izvedbi. Najhitrejši je bil Drago Kisilak iz Beltinec, drugi je bil Boštjan Kouter in tretji Sebastjan Antolin.

Poseben poudarek pa je bil na t.i. mini kronometru – spretnostni vožnji za najmlajše kolesarje. KK TIM MLIN Beltinci sodeluje z vrtcem Beltinci pri dejavnostih ŠPORTNI ŽIV-ŽAV ter v projektu PASAVČEK (v sklopu projekta SPV - Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu), kjer se otrok seznanja z varnim vedenjem v prometu in se nauči ravnati ter varno gibati v prometu in tako pridobiva spretnosti vožnje s kolesom. Istočasno se izvaja kolesarjenje za športno značko ZLATI SONČEK. Mladi kolesarji so uživali v prelepem vremenu in domov odšli z medaljo.

FOTO: Boštjan Rous

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.