Brezplačno izobraževanje: Pričakovanje v partnerskem odnosu

Petek, 29.06.2012 ob 18:00
Murska Sobota, Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota

V A B I L O

Klub prekmurskih študentov v sodelovanju z Občino Moravske Toplice kot vodilnim partnerjem organizira brezplačno tematsko izobraževanje v okviru projekta

 

Mental Health

 

Operativnega programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Madžarska 2007‒2013 na temo "Pričakovanje v partnerskem odnosu"Predavatelj: mag. Andrej Trampuž, univ. dipl. psiholog

 


Vljudno vabljeni, da se nam pridružite dne 29. 6. 2012, ob 18. uri v prostorih Pokrajinske in študijske knjižnice v Murski Soboti

 

 

Udeležba je brezplačna!

 

 

O PROJEKTU MENTAL HEALTH:
Projekt skrbi za ohranjanje duševnega zdravja in izboljšanje duševnega počutja posameznikov in ciljnih skupin. Vanj sta vključeni pomurska regija v Sloveniji in Železna županija (Vas megye) na Madžarskem. Mental Health ponuja preventivo oziroma preprečevanje duševnih motenj in psihosocialno rehabilitacijo. Osnovno poslanstvo projekta Mental Health je uspešno vključevanje v vsa področja družbenega okolja.
Mental Health se je razvil zaradi potreb po širši, celostni obravnavi populacije in individualno prilagojenih storitvah na področju duševnega zdravja, ki jih zaradi slabše koordinacije med zdravstvenimi ustanovami na območju izvajanja projekta v taki obliki doslej ne ponuja nobena služba.
Ker je duševno zdravje široko in zelo občutljivo področje človekovega življenja, je tudi pristop projekta Mental Health zasnovan individualno, diskretno, multidisciplinarno in večplastno. Izkušeni vrhunski svetovalci in terapevti tako posameznikom kakor skupinam ponujajo strokovno pomoč in specifično znanje za ohranjanje njihovega duševnega zdravja ter jim pomagajo, da se bodo lažje spopadali z vsakodnevnimi življenjskimi izzivi. 
Naš terapevtski tim odlikujejo strokovnost in dolgoletne izkušnje. Programi storitev in obravnava posameznika, para, družine, otrok, starostnikov in različnih poklicnih skupin so popolnoma osredotočeni na osebni profil in stisko ali težavo, s katero se ti srečujejo.

VABLJENI!

Oceni:
 
0 (0) : (0) 1Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.
Prijavi se z računom: line line line

ali komentiraj kot gost:

Ime ali vzdevek:


e-pošta: (samo za potrditev veljavnosti)
IZPOSTAVLJAMO
FOTO UTRINKI
KRONIKA
VREMENSKA NAPOVED  ( Murska Sobota )
Trenutno

13
Jutri

11/20
Sobota

12/19
Nedelja

11/17
Ponedeljek

9/16
POMUREC.COM NA FACEBOOKU
NAJBOLJ BRANO TA TEDEN
Ružič odhaja iz Pomgrada, nasledil ga bo Polanič
FOTO: Sandi Cenov zabaval v Nedelici
Politične razprtije v Rakičanu, svet krajevne skupnosti razpadel
FOTO: Spartacus preplavil nov trend »Selfie«
Župan Občine Velika Polana praznoval rojstni dan, zato so predčasno zaprli občino

NAZADNJE KOMENTIRANO

KOLEDAR DOGODKOV
Četrtek, 24.04.2014
Petek, 25.04.2014