https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Brezplačno izobraževanje: Pričakovanje v partnerskem odnosu

Kdaj: Petek, 29.06.2012 ob 18:00

Kje: Murska Sobota, Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota

V A B I L O

Klub prekmurskih študentov v sodelovanju z Občino Moravske Toplice kot vodilnim partnerjem organizira brezplačno tematsko izobraževanje v okviru projekta

 

Mental Health

 

Operativnega programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Madžarska 2007‒2013 na temo "Pričakovanje v partnerskem odnosu"



Predavatelj: mag. Andrej Trampuž, univ. dipl. psiholog

 


Vljudno vabljeni, da se nam pridružite dne 29. 6. 2012, ob 18. uri v prostorih Pokrajinske in študijske knjižnice v Murski Soboti

 

 

Udeležba je brezplačna!

 

 

O PROJEKTU MENTAL HEALTH:
Projekt skrbi za ohranjanje duševnega zdravja in izboljšanje duševnega počutja posameznikov in ciljnih skupin. Vanj sta vključeni pomurska regija v Sloveniji in Železna županija (Vas megye) na Madžarskem. Mental Health ponuja preventivo oziroma preprečevanje duševnih motenj in psihosocialno rehabilitacijo. Osnovno poslanstvo projekta Mental Health je uspešno vključevanje v vsa področja družbenega okolja.
Mental Health se je razvil zaradi potreb po širši, celostni obravnavi populacije in individualno prilagojenih storitvah na področju duševnega zdravja, ki jih zaradi slabše koordinacije med zdravstvenimi ustanovami na območju izvajanja projekta v taki obliki doslej ne ponuja nobena služba.
Ker je duševno zdravje široko in zelo občutljivo področje človekovega življenja, je tudi pristop projekta Mental Health zasnovan individualno, diskretno, multidisciplinarno in večplastno. Izkušeni vrhunski svetovalci in terapevti tako posameznikom kakor skupinam ponujajo strokovno pomoč in specifično znanje za ohranjanje njihovega duševnega zdravja ter jim pomagajo, da se bodo lažje spopadali z vsakodnevnimi življenjskimi izzivi. 
Naš terapevtski tim odlikujejo strokovnost in dolgoletne izkušnje. Programi storitev in obravnava posameznika, para, družine, otrok, starostnikov in različnih poklicnih skupin so popolnoma osredotočeni na osebni profil in stisko ali težavo, s katero se ti srečujejo.

VABLJENI!

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.