https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Šimundža: V Muri 05 preprosto nisem več videl prihodnosti

26.6.2012  

Zdaj že nekdanji trener murašev Ante Šimundža, ki se je minuli vikend preselil v avstrijski GAK, je za športni časnik Ekipa dejal, da v Muri ni videl luči na koncu tunela.


"Za takšen korak sem se odločil, ker se nekatere dogovorjene stvari v praksi niso uresničevale. V Muri preprosto nisem več videl prihodnosti. Klubu želim v prihodnje obilo sreče. Žal mi je zlasti zaradi igralcev, navijačev, mojih sodelavcev v strokovnem vodstvu in športnega direktorja Igorja Celeca. Dvomim, da bi brez njega sezono izpeljali do konca. Njegov trud nam je omogočil, da so zadeve vsaj nekako delovale, za kar mu gre velika zahvala," je za Ekipo pojasnil Šimundža.

Slednji se je hkrati obregnil ob trenutno razpoložljivi kader murskosoboškega prvoligaša. Šimundža meni, da je kader za dolgo in naporno sezono premalo številčen. "Klub, ki igra v kvalifikacijah za ligo Europa, si ne bi smel privoščiti, da ima na začetku priprav zgolj deset ali enajst igralcev."

Nekdanji trener murašev, ki danes uradno začenja z vodenjem treningov nogometašev GAK-a, je hkrati izrazil upanje, da bi se v Muri 05 stvari (končno) začele izboljševati. "Močno upam, da se bo stanje v bližnji prihodnosti naposled začelo izboljševati, da bo le prišlo do pozitivnih vibracij. Predvsem zaradi igralcev, navijačev in prekmurskega okolja. Murska Sobota je nogometno mesto, ki si zasluži stabilnega prvoligaša," je še dejal Ante Šimundža.

    Komentarji

    1. gost
      26.06.2012 ob 18:30 dečko gost

      Mura05 nebi smela iti v prvo ligo! Že v drugi ligi je škripalo! DAJTE ČASU ČAS Tau so vse zakujali Topič in kompanjoni. Od napizodavnja, manipulejranja..... KAO ''ZVESTI'' NAVIJAČI ste nas tiste ka smo tau gučali in poznali klub več kak preveč, ZMERJALI in nan gučali ka smo PRAUTI MURI 05. ZDAJ MATE TU...vsi idejo kraj. Sedaj je še ŽUPAN mimok vdaro in pejneze od javnega podjetja na tak totalno zmejšani način zrihto muri05. TAU JE BIL TA VRŽENI KEŠ...ŽAL:( In kje de KOMUNALA dobila nazaj ta vrženi pejnez???? ODG: od nas občanov:( NEVEN KAK STE LIDJE LEJKO TAK NAIVNI:( ZDAJ SE ŠE ZADNJIČ PRAVI NAVIJAČI IZKAŽITE IN SE POGUČITE Z TOPIČON IN CELECON + ostala banda. Vuplen ka ste telko pri pameti in nete dovolili, ka na konci vsi odstaupijo. Potem pa palik nede nišče kriv oz. te se spravili na nedužne! POZIVAN PA GOSPODA TOPIČA in CELECA naj malo data komentare na SOBOTAINFO IN POMUREC ,,,nej pa ka se skrivleta ZDAJ! MURA potaplaš se kak titanik in me boli! Stal santi ob strani v drugi ligi in v prvi ligi! ZDAJ PA AJDE COPICAR PA TAKŠNI CECEKI,,,,,GE STE ??????? ajmo da čujen ga san se zdaj palik lago!!!!

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.06.2012 ob 18:49 Eric Cantona gost

      Vse ka mo povedo je to: HVALA ANTE ZA VSE!!!!!

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.06.2012 ob 19:30 yxcbxy gost

      Drujgo ne vejte kak kopejrati? Samo neksi Copy Paste clanki. Pa znate vij kaj sami tudi napijsati? Pa zbrisite moj komentar, ci nemrete prenesti kritiko.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.06.2012 ob 19:47 zip gost

      najprej čestitke pomurec.com za ažurnost,(spet ste prehiteli sobotašinfo) Anteju pa hvala za razlago o vzroku za njegovo odločitev za odhod iz nk Mura 05.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.06.2012 ob 20:02 hhh gost

      Vupan ka CELEC ostane. To je tudi šimunža pravo ka je on sposoben. Vači pa kak je pravo ka 11 igralcevpremalo se je pa zlago. On je špilo samo z enajstimi celo leto. Če nebi bilo poškodb druge sploj gor nebi dal. Vupan tudi ka čimprlej pride nekšni trener ka cifer je nej sposoben za trenera

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.06.2012 ob 21:24 sss gost

      dečko.. maš čist prav....Ante tebi vsaka čast...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.06.2012 ob 21:42 hhh gost

      Ažurnost je bijla v Ekipi nej na Pomurci. Pomurec je telko ažuren ka hitro kopejra :D

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. nula
      26.06.2012 ob 22:36 nula

      jebo te ante mani mani je potreben

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.06.2012 ob 10:15 ekipa gost

      Seveda, lejko je špilau z 11 cejlo sezono, samo tu še prideta 2 tekmi v Evropi pa pokal de se špilau pa neven ka... Sposobnij igralcov za 2 tekmi na teden pa nega.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.06.2012 ob 22:06 lulu gost

      Ka pa te zdaj mura 05 ma direktora Topiča ka je v RLS dao odpoved?????????.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.