https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Rene Mihelič obiskal otroke na drugem Murinem nogometnem taboru

Murska Sobota, 27.6.2012  

Drugi Murin nogometni tabor, ki se je začel v ponedeljek, je že v polnem teku. Več kot sto otrok starih med pet in dvanajst let vadi po dvakrat na dan pod taktirko devetih trenerjev, danes pa so mlade nadebudneže na treningu presenetili profesionalni nogometaši Rene Mihelič, Mate Eterović in Matic Maruško, ki so delili avtograme in se slikali z otroki.

Drugi Murin nogometni tabor bo trajal še do sobote, več kot sto otrok pa devet ur na dan preživi na Fazaneriji ali v bližnji okolici. Dvakrat dnevno imajo nogometni trening, ki jih vodi devet trenerjev, pomagajo pa jim tudi člani članskega moštva Mure 05. Poleg nogometa otroci izvajajo še številne druge zabavne aktivnosti, za kar skrbi osem prostovoljnih animatorjev in animatork, ter imajo tri obroke na dan.

Danes opoldan so jih po dopoldanskem treningu presenetili trije profesionalni nogometaši, ki so prišli na obisk. To so bili Rene Mihelič iz portugalskega Nacionala ter nogometaša Mure 05 Mate Eterović in Matic Maruško. Omenjeni so se z otroci družili, jim dali avtograme in se z njimi slikali, kar je bilo za mlade nadebudneže velika stvar.

Jutri na Pomurec.com intervju z Miheličem

Tekom obiska Miheliča, ki se trenutno nahaja v Sloveniji na dopustu, smo z nekdanjim igralcem Maribora opravili tudi krajši intervju o tem, kako se je znašel na Portugalskem, o njegovem statusu, Muri 05 in Murinem nogometnem taboru.

Intervju si boste na Pomurec.com lahko prebrali jutri, za pokušino pa vam že zdaj razkrijemo, kaj Rene misli o polfinalnih tekmah Evropskega prvenstva, ki bosta na sporedu danes in jutri.

 

"Navijam za Portugalce, ker tam igram, ampak danes proti Špancem bo zelo težka in napeta tekma. Španci igrajo fenomenalno, njihov nogomet je neverjeten, toda menim, da imajo tudi Portugalci možnosti. Tekma bo težka, upam pa na zmago Portugalcev. V drugem polfinalnem paru pa mislim, da bo šla naprej Nemčija," je povedal Mihelič.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.06.2012 ob 17:11 brezveze gost

      jaka fora

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.06.2012 ob 20:45 kdo? gost

      kdo pa je Rene Mihelič?

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.06.2012 ob 22:11 ł gost

      kak te nea veš..kdo je rene mihelič''Toti je hodo k tvoji mami, ko ti fotra ni blo doma..

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.06.2012 ob 8:03 prlek gost

      Rene Mihelič je šolski primer, kako se ne dela z mladimi igralci.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.