https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Večer murskosoboški bolnišnici doniral 20 tisoč evrov za mamograf

Murska Sobota, 28.06.2012 ob 13:14  

Direktor ČZP Večer Uroš Skuhala je danes predal simbolični bon za 20.000 evrov direktorju Splošne bolnišnice Murska Sobota Bojanu Korošcu. Zbrana donacijska sredstva je Večer v okviru humanitarne pobude Vküper stoupimo! namenil murskosoboški bolnišnici za nakup novega mamografa in za oglaševanje v Večerovih edicijah.

 

Del zbranih sredstev, 2645 evrov, pomeni delež naročnine od vsakega naročnika in zneska dnevno prodanega izvoda časnika Večer v Pomurju v februarju in marcu 2012 in jih je ČZP Večer nakazal direktno na račun bolnišnice za nakup mamografa. K temu znesku je Večer dodal še 17.355 evrov za oglaševanje murskosoboške bolnišnice v Večerovih edicijah.

"Po uspešnih akcijah zbiranja sredstev za nakup aparata za magnetno resonanco na Koroškem, za razvoj robotske kirurgije v Celju in za nakup novega mamografa na Ptuju smo medijsko in finančno podprli donacijsko akcijo za nakup novega mamografa še v Murski Soboti. Del zbranih donacijskih sredstev so prispevali Večerovi bralci v Pomurju. Za njihov prispevek v akciji Vküper stoupimo! in zvestobo Večeru se jim iskreno zahvaljujemo," je povedal Uroš Skuhala, direktor ČZP Večer.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.06.2012 ob 16:58 samotak gost

      mogojče de pa tudi u.č. mejla kaj s toga

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.