Večer murskosoboški bolnišnici doniral 20 tisoč evrov za mamograf

Uredništvo Pomurec | Murska Sobota, 28.06.2012 ob 13:14

Direktor ČZP Večer Uroš Skuhala je danes predal simbolični bon za 20.000 evrov direktorju Splošne bolnišnice Murska Sobota Bojanu Korošcu. Zbrana donacijska sredstva je Večer v okviru humanitarne pobude Vküper stoupimo! namenil murskosoboški bolnišnici za nakup novega mamografa in za oglaševanje v Večerovih edicijah.

 

Del zbranih sredstev, 2645 evrov, pomeni delež naročnine od vsakega naročnika in zneska dnevno prodanega izvoda časnika Večer v Pomurju v februarju in marcu 2012 in jih je ČZP Večer nakazal direktno na račun bolnišnice za nakup mamografa. K temu znesku je Večer dodal še 17.355 evrov za oglaševanje murskosoboške bolnišnice v Večerovih edicijah.

"Po uspešnih akcijah zbiranja sredstev za nakup aparata za magnetno resonanco na Koroškem, za razvoj robotske kirurgije v Celju in za nakup novega mamografa na Ptuju smo medijsko in finančno podprli donacijsko akcijo za nakup novega mamografa še v Murski Soboti. Del zbranih donacijskih sredstev so prispevali Večerovi bralci v Pomurju. Za njihov prispevek v akciji Vküper stoupimo! in zvestobo Večeru se jim iskreno zahvaljujemo," je povedal Uroš Skuhala, direktor ČZP Večer.
  Oceni prispevek:
  12345
  12345
  Povprecje: (0)  gost
  gost - samotak

  mogojče de pa tudi u.č. mejla kaj s toga

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.
  Prijavi se z računom: line line line

  ali komentiraj kot gost:

  Ime ali vzdevek:


  e-pošta: (samo za potrditev veljavnosti)
  NAJBOLJ BRANO TA TEDEN
  Ružič odhaja iz Pomgrada, nasledil ga bo Polanič
  FOTO: Sandi Cenov zabaval v Nedelici
  FOTO: Spartacus preplavil nov trend »Selfie«
  Župan Občine Velika Polana praznoval rojstni dan, zato so predčasno zaprli občino
  Mursko Središče: Mlada ljubimca sta se strastem predala kar na avtobusni postaji

  NAZADNJE KOMENTIRANO

  KOLEDAR DOGODKOV
  Petek, 25.04.2014
  Sobota, 26.04.2014
  Nedelja, 27.04.2014
  0:00 M. Toplice