https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Kmetijsko turistična zadruga Žitek bo ponujala zdrave malice

Murska Sobota, 29.06.2012 ob 16:19  

Zavod za zdravstveno varstvo Murska Sobota je skupaj s Kmetijsko turistično zadrugo Žitek pripravil predstavitev zdrave malice, ki jih bo zadruga Žitek ponujala že naslednji teden.


Kmetijsko turistična zadruga Žitek si prav tako kot Zavod za zdravstveno varstvo Murska Sobota prizadeva, da bi se Pomurci prehranjevali zdravo, z lokalno pridelano in okusno malico tudi v službi. V ta namen bodo ponujali zdrave malice, ki jih boste lahko naročili preko Turistično kemtijske zadruge Žitek, in sicer v začetku le enkrat na teden, kot je pojasnila v imenu zadruge Andreja Počič.

Včeraj v času malice pa so pred Zavodom za zdravstveno varstvo Murska Sobota pripravili tudi predstavitev take zdrave malice in jo ponudili za pokušino predvsem tistim, ki opravljajo sedeče ali lažje fizično delo.

več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.