https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Otvoritev prenovljenega športnega centra v Černelavcih

Černelavci, 30.06.2012 ob 16:24  

V Černelavcih so danes tudi uradno predali namenu prenovljen športni center. Slavnostni govornik je bil evropski poslanec dr. Milan Zver, ki je dejal, da verjetno nikjer drugje na svetu ne premoremo toliko športnih igrišč kot v Pomurju, murskosoboški župan Anton Štihec pa je izrazil zadovoljstvo, da se je investicija, ki bi sicer stala 140 tisoč evrov, s pomočjo prostovoljnega dela in donacij izvedla s samo 20 tisoč evrov sredstev.


Predsednik Krajevne skupnosti Černelavci Miran Forjanič je bil tako upravičeno ponosen na sovaščane in vse, ki so pomagali pri projektu, od samih športnikov pa do kulturno-turističnega društva in gasilcev. Tako se je najzaslužnejšim podelilo tudi zahvalne listine. Nato so prišle na vrsto revialne nogometne tekme, ki se bodo igrale vse do večera, kakor tudi druženje ob glasbi, pijači in jedači. Vabljeni v Černelavce!

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.06.2012 ob 20:04 gost gost

      Predsedniku KS Černelavci ,Miranu Forjaniču četitam za njegove doprnos pri razvoju KS.Dokazal je da se da z malimi sredstvi narediti veliko.Predlagal bi pa,da se ostali predsedniki kaj oglasite pri njem!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. smrt
      01.07.2012 ob 0:18 smrt

      ,@ Zver si hodi v Pomurje nabirat točke in prepričavat lidij ka do ga volili @ Pa Rudaš tudi nikoli nikjer ne sfalij takši ugleden človik ka ga ne najdeš v državi . E ka si moremo

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.07.2012 ob 18:18 gost gost

      prekmurci rabite očal Z VELIKO DIOPTRIJO....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. smrt
      02.07.2012 ob 14:22 smrt

      gost @@@ res ste štajarci tikvi jahali dol po muri '??

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.