https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Hajdinjak in Kaučič osvojila odličji na evropskem kolesarskem prvenstvu

2.7.2012  

V češkem Žd'aru je med 28. junijem in 1. julijem potekalo Evropsko prvenstvo v cestnem kolesarstvu za kolesarje nad 30 let, kjer sta nastopila tudi pomurska kolesarja Dušan Hajdinjak in Primož Kaučič.


Dušan Hajdinjak iz Tropovcev (član kuba Team Turbo Tropovci) je nastopil v dresu slovenske reprezentance. Na 19,7 km dolgem kronometru po razgibanem terenu je s časom 0:26:09,75 in povprečno hitrostjo več kot 45 km/h med kolesarji 35-39 let osvojil 4. mesto. Na cestni dirki v dolžini 108 km pa se je uvrstil na 3. mesto.

Primož Kaučič, ki je nastopal v dresu kluba Team Korak Naprej, na kronometru ni nastopil. Na cestni dirk pa je v kategoriji 30-34 let s 108 kilometri opravil v 2 urah in 29 minutah in v ciljnem sprintu osvojil 3. mesto.

Dušan Hajdinjak na stopnički za osvojeno 3. mesto

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.