https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Murina kolekcija bogatejša za pletenine

03.07.2012 ob 10:46  

Murskosoboška Mura, ki od lanske jeseni posluje v okviru Skupine Aha, po novem izdeluje tudi pletenine. Te bodo dopolnjevale že modno kolekcijo za sezono jesen - zima '12, ki bo na trg prišla čez nekaj mesecev.


Mura s svojo že uveljavljeno kolekcijo oblačil v veliki meri cilja na poslovni svet, pletenine kot njen nov segment pa bodo s svojo kakovostjo, udobnostjo in mehkobo ustvarile dodano vrednost, so sporočili iz Mure. V družbi ocenjujejo, da na trgu trenutno primanjkuje kakovostnih pletenin, saj je slovenskih ponudnikov pletenin vse manj. Zato s ponudbo, dopolnjeno s pleteninami sodobnega dizajna in kakovostnih materialov, zapolnjujejo tržno nišo, ki jo je vodstvo prepoznalo kot novo poslovno priložnost.

Za Murino moško jesensko-zimsko kolekcijo pletenin so značilne decentne črte in sofisticiran žakardni vzorec, ki naredi klasiko nekoliko zanimivejšo. O ženski kolekciji pletenin pa pravijo, da bo vsebovala mehko padajoče drapeje v materialih z dodatkom kašmirja in viskoze ter najfinejšo tanko volno, primerno za vse letne čase. Veliko bo cvetličnih vzorcev, kolekcijo pa zaokrožujejo modni dodatki, kot so rokavice, kape in šali.

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2012 ob 14:45 Mojca gost

      Lepo! Upam, da so raziskali tržišče in, da se to res išče. Kje jim pa bodo to šivali? Ne bi bilo boljše, da zapolnijo svojo proizvodnjo z konfekcijo ne pa, da bodo drugim dali posel.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.07.2012 ob 16:03 saroš gost

      naj rajši raziščejo v kakšnih pogojih delajo delavci v proizvodji pri 34 stopinj celzija.V pisarni majo sigurno primernejšo temperaturo.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.07.2012 ob 10:32 Senta gost

      Ta slika je že malo "out" in sploh ne paše k temu prispevku.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.