https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Prleški funkcionar odstopil kot predsednik koprske SD

04.07.2012 ob 10:01  

Prlek Sebastjan Kokl je včeraj odstopil z mesta predsednika koprske območne organizacije SD. Kot je zapisal v odstopni izjavi, mu nedavni dogodki in njihovo intenzivno in nekorektno prikazovanje v medijih ne omogočajo več opravljanja te funkcije.


Koprsko SD bo do izvolitve novega predsednika vodila dosedanja podpredsednica Majda Šuligoj.

Kokl je zadnja leta tudi direktor Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP). Konec junija so sedež ŠOUP v Kopru na podlagi anonimne prijave preiskali koprski kriminalisti, ki jih je zanimalo poslovanje organizacije. V javnosti so se sicer že dalj časa pojavljali očitki o domnevno negospodarnem ravnanju ŠOUP, Koklu pa so nekateri očitali nezdružljivost obeh vodstvenih funkcij.

Foto: Podpalmo.si

"Kot funkcionar politične stranke ne želim in ne smem prenašati svojih osebnih bremen na stranko, čeprav v večini izhajajo prav iz nje," je v odstopni izjavi pojasnil Kokl, ki ostaja član SD. Kot je še zapisal, obžaluje, da mu območne organizacije SD "zaradi nenehnega podtikanja afer in metanja polen pod noge, največkrat od ljudi iz naših vrst", ni uspelo postaviti na temelje socialne demokracije in tovarištva.

    Komentarji

    1. gost
      04.07.2012 ob 12:49 sošolec gost

      Malo naj ide igrat zaj za vsaj 5 let baraba ena pokvarjena

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.