Nemogoče je mogoče: Igralce Mure 05 najprej odpeljali v Zagreb, nato ugotovili, da letijo z Brnika

Uredništvo Pomurec | 04.07.2012 ob 13:36

Popolno zmedo in katastrofalno organizacijo opisuje današnja »prigoda« murašev, ki so na poti do Bakuja »malce« podaljšali pot.


Muraši so se v zgodnjih jutranjih urah podali na pot v Zagreb, od koder naj bi poleteli proti Istanbulu in nato naprej za Baku, kjer jih jutri čaka prva predkvalifikacijska tekma za Evropsko ligo. A se je (v stilu) zadnjih organizacijskih fiaskov v Muri 05 ponovno zapletlo.

"Fabi tukaj!"

»Kličem te z letala. Z osem tisoč petsto metrov. Vse je v redu,« je Jerneju Šavlu, novinarju Murskega vala, danes po telefonu sarkastično sporočil kapetan murašev Fabijan Cipot.  In dodal: »Jernej, ne boš verjel. Iz Zagreba, od koder naj bi leteli za Istanbul, so nas napotili na Brnik. Ker imamo let rezerviran z Brnika. Ne sprašuj me, kako je to mogoče. Rad bi samo, da sporočite prek etra Murskega vala, da je z nami vse, kot mora biti. Imamo se lepo. V Zagreb smo prispeli srečno, zdaj pa nadaljujemo pot. Prenesite pozdrave našim staršem, še posebej očetom in mamam, tudi otrokom, ker jih nekateri že imamo, pa ljubicam, ampak v tem primeru ne bi o imenih, da ne bo kakšnih težav,« je popularni Fabi še javil za Murski val.

Komedija organizacijskih zmešnjav vodstva Mure 05 se torej nadaljuje ... 
  Oceni prispevek:
  12345
  12345
  Povprecje: (5)

  gost
  gost - asfdghgjk

  resno specialisti ste ej :) še čuda ka igralci vztrajajo v ton :) svaka čast fabiji ka je vse skuper povezo v humor :)
  gost
  gost - frenky

  ..... to se lahko zgodi samo v tej "ljubljeni" Sloveniji, ali pa ima prste vmes "pozicija" - haha..... vi samo dobro odigrajte, tam nekje daleč "za devetimi gorami" doma bo ITAK najboljše....
  gost
  gost - abcd

  Stavin, ka de pa Topič krif, teva ka sta to skujala pa itak nejsta nika kriviva :D
  gost
  gost - realist

  Tak, ges še samo čakan to novico na nogomanii, rtvslo, 24ur ka de se nan smijala cela slovenija (še bole kak se že zdaj...)
  gost
  gost - kde

  ka je to cimerotiča citeral : Prenesite pozdrave našim staršem, še posebej očetom in mamam
  gost
  gost - abba

  Ne skrbi bo že oseba informirana iz prve roke poskrbela za to oziroma ježe, samo nema telko jajc, ka bi se podpisala pod to, ka je zdaj podpisani urednik
  gost
  gost - mike

  Se najbolj prizadeti bi vedli od kod letijo ampak to murino vodstvo je se bolj prizadeti od najbolj prizadetih pa ne daj bog da bi hendikepirane zalil so primerjavo sem dal kake budale ta klub vodijo
  gost
  gost - bmk

  Tak ste vsi pametni, ite vij ta pa delajte to ka delajo oni. Bar so tak daleč prišle ka lejko idejo kama... pa kak či se komi drugomi to nemre zgodite
  gost
  gost - hahaahahaha

  oprostite, ampak mura05 je obsojena na prepad
  gost
  gost - Miki

  Se zgodi tudi najboljšim :) Glavno ka do se pelali z eroplanom. Še dobro ka nej z vlakom, ka te bi lejko kakšo postajo prle doj stoupili
  gost
  gost - mike

  Ves kaj bmk to se lahko samo takim kmetavzarjem zgodi kot je vodstvo mure
  gost
  gost - REALIST

  To se lahko zgodi samo MURI.
  gost
  gost - lala

  vejpa te še pejnezi gejo, če si takše stvari privoščijo:))) mogoče še keri nej vido Zagreba, pa so ga pelali na izlet...
  gost
  gost - Lujz

  Resnica je čisto drugačna. Ko so organizatorji prevoza poklicali na Brnik, so jim tam povedali, da je zaradi obilice snega letališče zaprto in naj grejo v Zagreb. Niso oni krivi, če na Brniku sneži.
  gost
  gost - vujdi

  što de pa kriv če nej topič? daj nej se hecate no... uprava s topičon na čele more v petek po prihode domov odstoupite, vej pa zarade njih se nan cejla Slovenija smige... kak jih neje sran!?
  gost
  gost - sobočanec

  vej pa kama se pakivate,pomurska liga puna kapa za eno obubožano muro,,,,
  gost
  gost - tomlu

  Totalni luzerji - pa lejko gučij što ka ščej. Tau ge ne razmen-či san rezervejro polet iz zagreba, nega tu boga ka me štoj napoti na brnik:) pa če neman zaj praf si cvek v čelo zabijen:)
  gost
  gost - dede

  Baje pripravlajo nove risanke iz serije "A je to"
  gost
  gost - sobota hhh

  mukiji eni
  gost
  gost - Rakičanec

  Ok, agonija tako in drugače se mora končati, upam da je g. Topič sprevidel, da ni sposoben opravljati tega zahtevnega dela in verjamem, da že piše odstopno izjavo, katere bodo igralci še pred pričetkom tekme (jutri) zelo veseli. Boljše stimulacije v tem trenutku niti ne rabijo :)
  gost
  gost - ahahaha

  malo so šli xD
  gost
  gost - realist

  Kak bi pravo Mladen Delić: Ljudi, jeli to moguće...
  gost
  gost - n

  nekdo je pred dnevi napisal nekaj o Butalcih...sedaj se je pa kar v praksi pokazalo, da so pri nk Muri pravi Butalci..tou te buje..))
  gost
  gost - $

  vej pa či majo bar malo sramote, sploj pa topić, naj s več ne prikažeju v Soboti, naj samo tan ostanejo kama potuvleju. Lidje du za tejmi Butalci rejsan s prstami kazali..
  gost
  gost - stave

  Na BWIN lejko stavite, či do Muraši prišli v Baku. Kvote so fejst dobre.
  gost
  gost - jgjg

  ČE BI SE TO ZGODILO V AMERIKI BI KOMEDIJO POSNELI O TEM
  gost
  gost - the end

  to je tragikomedija
  gost
  gost - Sara57

  Žalostno za Muro pa Prekmurje ka se to dela
  gost
  gost - kak vas nej sran

  Ge ste zdaj zveste gringose.Zakoj ne naženejte tej uprave z Topičon na čele.Neven kak dugo do vas ešče v rit fudale pa za norca mele.Vse posejde be navijače že rejd napravele vij pa čakate ka prijde do propada.Gda de gotovo te rešavate več nemaš kaj.Neven ka ščejte mete naovo imej Mura 12???!!
  gost
  gost - Marjan

  Pred nekaj minutami sem prebral, da so nogometaši Mura 05 potovali prek Zagreba in Ljubljane v Baku. Ali ni to sramota za dobro plačane člane UO ND Mura 05 ? To je znak, da je v klubu potrebno nekaj storiti preden se bo zgodil scenarij NK Nafta Lendava. Saj po nepotrebnem zapravljajo denar katerega so jim posodili. Nogometašem želim dober rezultat, upravi pa da ostanejo tam in v Pomurje pripelje kakega dobrega donatorja.
  gost
  gost - gost

  mura dobi pet komadov jutri . ker bodo topiča bojkotirali.
  gost
  gost - OPTIMIST

  Še bolje da bi mu 5x gor naklali haha
  gost
  gost - julija72

  meni pa se igralci smilijo ker so sami mladi in oni niso nič krivi ,ka se jim to dogaja.kriva je uprava.toto tekmovanje so si zaslužili.je pa rejsan ki ste navijači ka napravie red,če drugi nemrejo saj vi se za igralce gor vzemte ,ker resen so bogi.
  gost
  gost - ajaj

  čas bi že bil, ka se pokaže na prave krivce, nej pa ka je za sako pidzdarijo kriv Topič, pa eni ste rjejsan nej normalni, pozivate tu na nekšni linč pa ne ven ka se nej.
  gost
  gost - eden

  baje da se je že pojavil novi izraz kot je bil pred časom popularen izraz "bušizem". Zdaj se mu pravi "Topičizem" . Ker na HTV ravnokar predvajajo "Only fools and horses" bi lahko našo upravo predlagali da nastopijo v novi seriji. Topič bi bil lahko novi Delboy :-)
  gost
  gost - julija72

  ne gre se za linč ampak če kdo ne dobi plačila leto dni v službi bi verjetno tudi popizdil
  gost
  gost - 5

  pameten odstopi, budale pa linčajo..
  gost
  gost - }

  ´pri Nk muri 05 je trenutna situacija taka, da Lud jebe Zbunjenoga..
  ciciricek
  ciciricek

  hahahah cari ste ni kaj :D
  gost
  gost - REALIST

  To se lahko zgodi samo MURI.
  gost
  gost - eena

  Kakorkoli že je in je bilo, fantom želim jutri dobro odigrano tekmo in držim pesti za njih! So pa po dolgi poti pravkar v Bakuju!
  gost
  gost - uros

  eena 100%? maš preverjene informacije? vupan ka so zdaj resno te prišli končno v Baku
  gost
  gost - anonimnež

  in vi tomi vrvlete..IDIOTI !!..relacija je bila Dunaj-Istanbul-Baku...ka te majo uni delate v Zagrebi ali pa v Brnike..z avtobuson se ide v dunaj in te dele z letalon v istanbul tan pa dele v baku..:D
  gost
  gost - eena

  100 %, ja.
  gost
  gost - mura

  1000%, da so v Bakuju
  gost
  gost - kkrtzkj

  Škoda ka jih nejsan vido v obraz gda so na zagrebškem letališči izvedeli ka morejo iti na ljubljanskega hahaha to bi lejko skrita kamera bila.......
  gost
  gost - jaz

  Evo vgojno stanem pa prešten ka so si mogli plačati tan vizo. ka de li den prineso
  copicar
  copicar

  komplet organizacijo gostovanja v Bakuju je imel v pristojnosti in odgovornosti podpredsednik Matej Puhan, tak ka se vprašanja morajo naslavljati na njega,če pa ste poslušali vaj kak san zlufto pa je miro povedo ka v Baku odputujeta podpredsednik in športni direktor, medtem ko je predsednik ostal doma zaradi ostalih operativnih zadev in zakoj jidva neje bilo trbej njiva pitati Ne ven zakoj vsi samo topiča obtožujete kelko ge znan je nej on edini v klubu,za pot v baku je pa nej on bil pristojen zato misin ka on nema veze z ten potovanjem v baku
  gost
  gost - REALIST

  To pa je res višek. Da so morali igralci zbirati denar za vstopne vize. SRAMOTA. sicer navijač Mure, sem bolj proti Muri. Vendar SEDAJ ŽELIM IGRALCEM DA POKAŽEJO KAR ZNAJO, SE ČIM PREK PRODAJO IN ODIDEJO IZ TEGA KLUBA. Vodstvo pa naj čim prej sp....i.Nekdo je že predlagal, da naj občina na vlogo za stečaj kluba in mislim da bi bilo res najbolj pametno da to storijo, ker če ne, bodo spet naj....i igralci.
  gost
  gost - ?

  Copicar ne zagovarjaj Topiča (kot vedno), kriva st tako Puhan kot Topič, saj sta samo ona ostala v upravi kluba.
  gost
  gost - mura forever

  vupajmo, ka majo, ka si se hotel placajo. kriza!!!
  gost
  gost - abba

  Je ge je pa te športni direktor, vej pa on se tak rad kaže na televiziji, da trbej kaj napraviti te pa spizde? Aajjajjajaj na konci pa de pa heroj, letelo de pa po Topiči, kak je narod glupe!
  gost
  gost - edenpač

  pa tau je sploj nej za okauli razlagte, ka tej idiote delajo!
  gost
  gost - jbs

  jbs vsi vkuper
  gost
  gost - ISEKA

  pINTARIC JE TELE

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.
  Prijavi se z računom: line line line

  ali komentiraj kot gost:

  Ime ali vzdevek:


  e-pošta: (samo za potrditev veljavnosti)
  IZPOSTAVLJAMO
  FOTO UTRINKI
  KRONIKA
  VREMENSKA NAPOVED  ( Murska Sobota )
  Trenutno

  9
  Jutri

  7/20
  Sobota

  7/19
  Nedelja

  8/17
  Ponedeljek

  9/17
  POMUREC.COM NA FACEBOOKU
  NAJBOLJ BRANO TA TEDEN
  FOTO: Sobotna zabava z Blue Planet v Spartacusu
  FOTO: Vroča zabava z Luno v Diamond clubu
  FOTO: Zlata žila skrbeli za noro zabavo v Oxygenu
  Barbara Šumak: Študij brez Erasmus izmenjave je kot jesti smetano brez češnje na vrhu
  Aha Mura: Nemškega podjetja Uniontrust še ni v pomoč

  NAZADNJE KOMENTIRANO

  KOLEDAR DOGODKOV
  Četrtek, 17.04.2014
  Petek, 18.04.2014