https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

ROMANA KRANJČAN, SLO KONCERT

Kdaj: Sobota, 14.07.2012 ob 10:00

Kje: Murska Sobota, Trg kulture, Murska Sobota

Le kdo ne pozna Romane Krajnčan? Skoraj ni otroka, ki ne bi prepeval njenih pesmic. Je glasbenica in pevka, ki se je posvetila glasbenemu ustvarjanju in poustvarjanju za otroke. V svoje delo je vložila veliko energije, emocij in znanja ter v tem času posnela devet kaset in zgoščenk, pripravila obilico glasbeno-plesnih predstav, sodelovala z mnogimi zborčki, uglednimi glasbeniki, pesniki, igralci. Predvsem pa je Romana s svojimi nastopi razveselila in navdušila marsikatero otroško publiko. Njeni najmlajši oboževalci vrtijo njeno glasbo do onemoglosti. Za svoje delo je dobila kar nekaj nagrad: Zlatega petelina, Srebrni in Zlati disk založbe Panika Records, prejela pa je tudi veliko pisnih in ustnih pohval vzgojiteljev, učiteljev in staršev.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.