https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Bralci Pomurec.com si želijo, da Topič čimprej odide iz Mure 05

9.7.2012  

Še vedno prvi mož murskosoboškega prvoligaša je med navijači Mure 05 zelo nepriljubljen.


Po velikem organizacijskem fiasku, ki je spremljal muraše na poti v Azerbajdžan in stalnih obljubah po prihodu »resnih« investitorjev v Muro 05, je očitno prekipelo tudi navijačem murskosobškega prvoligaša. Slednji tako v komentarjih kot v anketi izkazujejo veliko nasprotovanje trenutnemu vodstvu Mure 05, še posebej (še vedno) predsedniku murašev Miroslavu Topiču. Izmed 1025 odgovorov, ki smo jih prejeli v anketi prejšnji teden, je kar 76% bralcev Pomurec.com za to, da Miroslav Topič čimprej odide iz kluba.

Pojavljajo se namreč informacije, da se Topič želi v klubu kmalu zaposliti, čeprav je za 24. julij napovedana izredna skupščina, na kateri naj bi imenovali novega predsednika Mure 05.

Pred tekmo z Bakujem v Lendavi ne gre brez zapletov

Pred povratno tekmo med Muro 05 in Bakujem se zapleta pri zagotavljanju varnosti, saj je družba Varnost Maribor z muraši zaradi neporavnanih obveznosti prekinila sodelovanje.

Po poročanju Ekipe naj bi imeli muraši ogromno težav z organizacijo zagotavljanja varnosti na stadionu in okrog njega. Na tekmah Mure 05 je doslej varnost zagotavljajo podjetje Varnost Maribor, toda slenje je junija zaradi neporavnanih obveznosti z murkosoboškim prvoligašem prekinilo pogodbo o sodelovanju. Če vmes ne bo novega dogovora, naj njegovih varnostnikov v Lendavi ne bi bilo, bojda bodo ignorirali tudi vabilo na jutrišnje srečanje s predstavniki UE Lendava in policije, na katerem bi pripravili načrt varovanja, poroča Ekipa.

Aleš Luk (v ozadju) zapušča Muro 05.

V primeru, da do dogovora s podjetjem Varnost Maribor ne pride, bo vodstvo Mure 05 tako primorano najti kakšno drugo varnostno službo.

Na četrtkovi tekmi v Lendavi bodo muraši v primerjavi s prvo tekmo proti Bakuju sicer nastopili močnejši za Drakoviča in Koutra, v ekipi pa ne bo Majerja, Travnerja, Vaša in Luka. Slednji se je z Muro 05 razšel in odhaja na ciper k prvoligaškemu klubu Enosis Neon Paralimiji. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.07.2012 ob 12:20 Fabio gost

      Italijani prijdejo drüjgi teden. V Diani imajo že rezervirane sobe!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.07.2012 ob 12:25 realist gost

      Za stanje ni odgovoren samo Topic. Tudi Celec bi mogo odstopiti. Sto je pa igralcon obeco taksne place ka jih te nemrejo izpunite? P.s.: Vas ni clan mure

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.07.2012 ob 12:58 MURA 2012 gost

      cela uprava mora odstopiti. Tujin igralcem sploh ne plačujejo stanovanja pa tudi en obrok imajo samo večerjo to je sramota lačni so tukaj in mečejo jih ven iz sobe. Igralci morajo podpisovati pogodbe.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.07.2012 ob 13:13 | gost

      Razpustite to sranje od kluba..dost je bili humoreske in sramote za Sobočane.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.07.2012 ob 14:25 lale gost

      Klub neje in nikdar nede sramota za Sobčane. Sramota za vse je uprava.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.07.2012 ob 15:04 --- gost

      topič ali nej topič je vseeno. V prekmurji so že takšni ljudje ka tu nemre biti dobro. Eden bole pameten od drugoga pa vsak čuje kak trava raste

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.07.2012 ob 15:30 prekmurec gost

      žaostno ka topič pa celec pričakata nogometaše , kak jiva je nej sran. Doma v nad okno nebi smela poglednoti , da se muraši mijmo pelajo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. zizi23
      09.07.2012 ob 16:31 zizi23

      urednik ka tij si resno mislo ka se sce topic zaposliti v klubu? pa on celec stivan puhan nesmejo vec prijti na stadion. tej so skojali vse tou. nouvoga precednika pa vse stiri v kazenski postopek. Ge so pejnezi od jeseni? samo igralci bi naj tudi znali ka ce jih nisce ne prosi naj spilajo ce vijdijo ka nega organizacije v klube naj ne bi sli na tou tekmo v cetrte.k. rezultat gor ali dol vse drujgo pa je bilo sramotno. pa se igralci naj se ne delajo heroje , vsi bi oni odisli ce bi lejko kama sli.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      09.07.2012 ob 17:59 brm brm gost

      zizi23 - samo ena stvar, če v četrtek nebe šli na tekmo v Baku, bi dobile kazen od UEFE - 128.000 €!!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. zizi23
      09.07.2012 ob 18:11 zizi23

      tou san nej znau. samo vse se je pijsalo kama de šou janža pa fajić pa ne ven vec sto, što de jih pa vsel . zdaj se pa pijse ka de nouvi direktor prisau pa ka de te to delal. pazi ka je naj od pozadi pa topic. kama de sau eterovič ge v bosni de živo fajić v hoteli kak v murski. kama je prisla mladina pa kadeti . mij se rajsi brigajmo kak mmo preziveli nej pa kaksni klub mo meli. gda mo pa meli gospodasrstvo na višon nivoju pa je nogomet sam po sebi meu pejneze. prle pa nikaj nede z nogometom pa lejko se vsi z menof vred doj slicemo. ka je v lendavi kaj inaci zdaj ka je nafta v p0omurskoj ligi? pa de zanimivo ka do spilali z bistricof puconcami

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      09.07.2012 ob 18:37 anta gost

      Tau ma zizi23 PRAV! Ge neven kak lejko pišete o nogometaših kak gromozanski HEROJI. Če bi lejko kama šli bi oni odišli! Vedno se samo piše kama bi lejko keri šau. Kak je trener Ante Šimundža daubo možnost je spizdo! In tau bi dečki enako, ampak je ne dobijo! Je pa rejsan ge so pejnezi od jeseni??? TOPIČ, CELEC, PUHAN bi mogli biti absolutno v kazenskon postopki. Na konci de kak v NAFTI!! Neven kelko ma tau več smisel

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      09.07.2012 ob 18:41 brm brm gost

      anta - to glede igralcof, ka bi lejko že šli, maš delno praf,.. ale glej, Lotrič bi že zdaven den lejko šau v Koper, pa je do zaj, zadnjoga čako,.. fajič bi lejko že biu v Olimpije,. zakoj je nej šau, samo un zna!!! tak ka neje gli tak, kak ti pijšeš ;)

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      09.07.2012 ob 18:57 anta gost

      brm brm Gledaj malo s toga kauta in presaudi če nejde za nekšno fintejranje! Vejpa pogledni stanje (nega plač, komedijantna organizranost...). Dečki so profesionalci in ŽIVIJO OD TEH PEJNEZ kere ne dobijo!! Oni bi šli s prve...ampak tau ide za nekšno fintejranje! KA JE V OZADJI PA NEVEN. Skratka nemajo pejnez za gesti in tudi znajo ka nede pejnez! Poznan ge par teh nogometašov in znajo oni fajn nakladati. In nej me razmiti naraube ka bi biu prauti njin ali kaj. Realno poven kak je! PEJNEZ NEGA in jih nede! IN LJUDJE TAU MORETE SKAPEJRATI! Drugi klubi pa tudi ne čakajo z odprejtimi rokami za naše nogometaše! MOREN PA ŠE DODATI: ka se eni dajo s strani uprave redno nasamariti, tak ka neven ge majo pamet!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      09.07.2012 ob 19:03 anta gost

      Aja: Glede topiča pa tak: On je šau z glavo skauzi zid in silo v prvo ligo! Tak ka on je glavni krivec! Določeni smo pravili ka je tau za klub prevelko tveganje, ampak je kljub temu šau! ZDAJ PA NAJ TRPI in se naj ne izgovarja in dela srmaka! Tau je vse!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      09.07.2012 ob 19:56 brm brm gost

      se strinjan z vsen napijsanen,... al za Lotriča, pa Fajića je pa vse istina,.. Olimpija je ponidila za Fajoja 100-150.000€ samo se je to zdejla premala cifra,.. to znan s prve rokej.. tude Janža je biu že trifrtale v MB-je, al zakoj nej prišlo do prestopa, pa tude samo une same znajo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. zizi23
      09.07.2012 ob 20:06 zizi23

      pa še tau ka telko kričijte o toj evropi. koper niti nej scel biti treti zato ka zna ka je tou spilanje cijsta finančna zguba. pa ka tou spilanje ne pomejni za afirmacijo nula. v celji de na toj tekmi 2oo gledalcov v kopri jih pa niti telko nebi bilau.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. nula
      09.07.2012 ob 20:19 nula

      stihec je kriv ka podpira to bando lopovsko dajte klub poštenjakom gmt-ju

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      09.07.2012 ob 20:50 nogomet gost

      nula Za Stiheca je baukse ka ide v penzijo. Ka ta človek je pun hudobije!!!!! Tau ka zdaj naredo pri muri (ka pejneze zrihto) de nas nakonci občane koštalo! ŽALOSTNO Ante Se strinjam!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      09.07.2012 ob 21:39 kr neki gost

      dečki pa ka neka na pamet gučite ... ka dečki nemajo kama iti, vaček bi že odišle ... heh čuda ... resno ste smešni ... če se ne razmite v ene stvari te rajši ne komentejrajte !!! eni dečki majo pogodbe za 1 leto ... oziroma so jih imele ... in so ostali brez pogodb s 30. 6. 2012 ... se pravi so prosti igralci ... še vedno trenejrajo ampak imajo ponudbe že od drugih klubov in mislim, ka do kar po hitron postopki šli, ker tu nema smisla vztrajate zašenke ... tou je ena stvar ... druga stvar je pa ta o keroj ste telko pametovali ... drugi igralci pa so bili na začetki preveč naivni pa so podpisale 2 letne pogodbe ... npr. fajič itd ... in ka se zgodi ... ena sezona je mijmo ... pridejo ponudbe recimo od Sturma vredne 150 000 evrof za fajiča in Mura kak klub gladko odkloni ... in postavi ceno 400 000 evrof ... on srmak nemre nikaj, ker je vezani na pogodbo še za 1 leto in more bite tak kak v klubi povejo ... več ali menje ... v glavnon majo skoraj vsi igralci nekšne ponudbe - vprašanje je samo ka klub fantazejra v ozadji zgodbe - se opravičujen - nej klub, ampak nesposobna uprava ... vejpa če malo premisliš ... vršiča je olimpija za 300 000 odala pa je bil letos resno za klaso boukše od cejle slovenske lige ... oni pa nekšno nerealno cejno postavijo za fajiča ... namesto ka bi ga za 150 000 oudale pa si bar neka malo duga pokrile ... nej rajše svojo nesposobno politiko tirajo pa na konci de itak zašenke odišo brez odškodnine ... možno ka na konce naslednje sezone kda se njeme pogodba izteče, ali pa že prlej če klub vrag zeme ... eni igralci so tak ali tak že odišle brez odškodnine ... eni do pa zdaj šli do konc avgusta opet brez odškodnine ... ker so prosti igralci ... se pravi prava razprodaja igralcov po sisteme - "zašenke" !!!! in naj mi nešče povej ka je ta uprava sposobna ... čopičar in njemu podobni primerki ... svaka čast dečkon ... ali vse menje je vüpanja za tej cirkus ... kda vse živali odidejo se zaprej pa servus ... tak ka ... R. I. P MURA05 !!! pa lejko noč pametnjakoviče

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. Truplo
      09.07.2012 ob 22:16 Truplo

      Po mojem ima Kr neki prav... To, kar pa sedaj pišete za Štiheca pa je čista hudobija. Ko se je angažiral za klub, ste mu vsi ploskali. Joj, kako imajo človeški osebki kratek spomin.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. zaskrbljen
      09.07.2012 ob 22:21 zaskrbljen

      jaz si ne želim, Topič naj ostane

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      09.07.2012 ob 22:37 REALIST gost

      Prosil bi uredništvo POMURCA da vsaj nekaj dni ne objavlja nič od MURE 05, da si malo spočijemo od tega. SAJ PA NIČ VEČ DRUGO NE PIŠETE KOT O SKORAJ PROPADLI MURI. HALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      09.07.2012 ob 23:01 anta gost

      Truplo Štihec se je priliznil in zrihtal denar od javnega podjetja! Ti sploh veš kako je ta denar do mure05 prišel?? Tukaj bo še sranje in to si zapomni! Tak ka prosim štiheca ne zagovarjaj kot svetnika, ker on osebno ne bo poskrbel, dase bo dolg vrnil! Ta denar so stran vrgli! Kr neki! AJMO DA VIDIMO KAM BODO ŠLI DEČKI!!!!! Ajmo no! Ti govoriš o takih zneskih, da je kar smešno! V nafti so enako govorili:) Ne biti naivni in se nekaj slepiti. Pišete tako, kot bi klubi z odprtimi rokami čakali na te igralce! PA NAJ GREJO!!!! JAZ JIM PRIVOŠČIM....samo brez napizdovanj prosim!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      09.07.2012 ob 23:04 ante gost

      REALIST Ta mura05 bo zaradi malomarnosti in lastnih koristi pustila na koncu sezone dolg 1.000.000 eur! In če to ni vredno vsakdanje omembe potem pa res ne vem!!!! Še več takih tem+štiheca! Naj ljudj spregledajo kake svinjarije se na njihov račun dogajajo!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      10.07.2012 ob 7:11 REALIST gost

      ante - se popolnoma strinjam s tabo, vendar potem naj nekdo argumentirano napiše članek z imeni in priimki krivcev, vsemi verodostojnimi podatki in stoji za svojim člankom. To " prepucavanje " pa ne bo rešilo ne Mure in ne igralcev. Še zmeraj pa pravim da MURA vseeno nima toliko " pravih " navijačev kot se govori, če ne morejo prodati dobrih dva tisoč vstopnic za Baku.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      10.07.2012 ob 8:02 mura:) gost

      Mura ima navijače, ta klub ki je zdaj pod imenom mura pa jih res mogoce nima. tudi sam v cetrtek nemo sal na tekmo ker to podpero nemo. nega sanse. in vsi pisete kak do vsi nekan sli .. pa ja sli do ampak edino v tretjo ligo. nej vsi ampak pol igralcov ma kvalitete glih za glih za tretjo ligo. odprite oci lani so sezono resili simundza,dodlek in rep. pa te pride fajic in sele te nasi kvalitetni igralci keri se neka nosijo kao ka so neka. Edini igralci keri lejko kama odidejo so marusko,travner pa mogoce janza pa fajic. ostalo zmetno kama. vejpa kramar, gruskovnjak, sres, kouter, botjak so igralci kvalitete za tretjo ligo. telko majo srece ka je celi slo nogomet v slabon stanji pa ka so dobili silom prilike moznost spilanja prve lige. za odtenek naprej sta mogoce bohar pa horvat pa tudi nej dalec naprej.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      10.07.2012 ob 8:43 ante gost

      Realist...tau si ge tudi želim, da bi se imena pisala. Samo ka če tau vse ide tak po domače. V nafti de sto odgovarjo? Verjetno nej. In tau me žalosti, se najbole glede upnikov. Kak je en kolega pravo: ovo je balkan Gost mura....prav mas

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      10.07.2012 ob 9:19 dede gost

      Pitanje či de sploj što v živo vido tekmo v Lendavi. Či nede varnostnikov te nede niti navijačov :(

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      10.07.2012 ob 9:35 . gost

      janža nej šel k Maribori, ker bi moral špilati za kadete..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      10.07.2012 ob 9:59 realist gost

      Ja, lansko sezono je rejšo Rep... Ge pa? V malon nogometi? Vejpa rep se je na začetki rejsan trudo, te pa je voljo zgubo, se šminkejro po igrišči, v obrambo skoraj neje šel, v napadi je samo triblo. Te pa naenkrat za muro neje špilo zaradi poškodbe (v resnici je forsejro mali nogomet), 1 keden po konci prvenstva na tekmi slovenija U-21 pa je bil čudežno pozdravljeni. Vejpa Rep nema nikšnih zaslug za Muro. Drugo je Dodlek, človek, keri je znal igro umiriti, dober organizator igre. Ge san mnenja, ka Janža, Maruško, Bohar, Horvat, Fajič, Drakovič lejko komot dobijo novi klub. Če je Luk šau v prvo cipersko ligo pa je slab, nezanesljivi, stari golman, de Drakovič ziher prišo dosta više od Luka. Tudi Bohar je zadnje čase, predvsem drugo domačo tekmo z olimpijo odšpilo fantastično, pa tudi zdaj sledi ne špila nič slabo. Maruško tak ali tak, zanesljiv igralec, dober branilec pa vezist. Tudi Horvat zna žogo umiriti in fajn organizirati napad. O Fajići pa tak ali tak nemo nič gučo. Škoda ka Mura neje izkoristila ponudb Sturma in Olimpije. Tau je glede na Vršiča čist realna cena. Vršič je po transfermarktu vreden milijon evrov, fajo pa pol milijona. Vršiča je Olimpija odaja za 300k, fajića pa bi mura mogla za ___________________(točno, 150 000€, kelko sta tudi Olimpija in Sturm ponudila)

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      10.07.2012 ob 10:41 ante gost

      realist San dosta po avstriji, ampak kak san že napiso tudi tan klubi ne držijo odprejte roke. Puno je takšnih igralcov kak je pri muri05. In najležje je gučati telko lejko dobimo za toga, te je tak dober... Trbej se znajti, poznati folk, biti skromen, predvsem pa meti nekaj v GLAVI. Pri NAFTI (pa verjetno vseposedi) se je tudi motalo, te je tak dober in do telko pejnez daubili...Na konci pa špilajo v 3 ligi! Dečkon fali (grdo se čuje) PAMETI! Marsikeri bi že na 100x baukšon biu če bi malo uporabo pamet in se izogibo napizditisom! Od mure05 pejneze nedo daubili ,KER JIH NEGA! In lejko pride neven što:( Topič je zasro ka je silo v prvo ligo! IN TAU JE TAU! NEMRE KLUB V PRVO LIGO BREZ normalnih SPONZOROV, Z DUGON. In kakorkoli...ge spoštuvlen topiča, ker so ipak 3 na lestvici! AMPAK ON JE ZASRO KER JE SILO V PRVO LIGO! In tau je tisti ključni problem Mure05!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      10.07.2012 ob 10:45 ante gost

      ŠE TAU: Nemre v Sloveniji nogomet laufati če NEGA PEJNEZ! Malo samo poglednite,... že v 3 ligi pa še bole doj so profesionalci! PA tau tak nejde. Profesionalci so lejko pri Muri05 (pa še tau nej vsi), Maribor, olimpija... skratka par ključnih klubov! Nemre pa vsaka vas meti profesionalni nogomet! Pogledni te si samo primer BELTINCI! Svaka čast Iliči! Ampak tau dugo nede zdržalo:( In tau naš Slovenski nogomet pokople! Trbej red...špilo mo pri beltincaj in delo! Daubo mo 100 eurov in tau je tau, ker drugače nejde! Nemre pa nešče v beltincaj pričakuvati 500 in več eur mesečno!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      11.07.2012 ob 15:15 REALIST gost

      Mogoče kdo ve, koliko kart je še na razpolago?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.