https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Katja Vrdjuka in Boris Kaučič zmagovalca prvega teka v Beltincih

Beltinci, 15.7.2012  

V okviru 1. vikenda športa in rekreacije v Občini Beltinci, ki ga je organiziralo Društvo Labda Beltinci, je včeraj potekal prvi tek v Beltincih na 6 km oz. 8 km. Teka se je kljub slabemu vremenu udeležilo kar nekaj tekačev, med katerimi sta se najbolje odrezala Katja Vrdjuka in Boris Kaučič.

Kljub temu, da so se temperature v primerjavi s prejšnjimi dnevi precej spustile in so nas prav tako presenetile tudi kaplje dežja, se je prvega teka v Beltincih, ki je potekal v sklopu 1. vikenda športa in rekreacije v Občini Beltinci v parku Beltinci v Labda Beach Centru, udeležilo 12 tekačev in tekačic.

Rezultati:

Moški (8 km)

1. Boris Kaučič

2. Stanko Lipič

3. Damjan Kolar


Ženske (6 km)

1. Katja Vrdjuka

2. Nataša Horvat

3. Mojca Kavaš

4. Katja Červek

5. Barbara Prša

6. Klaudija Gider

7. Martina Balažic

8. Alenka Balažic

9. Saška Forjan


 

Andrej Tot, predstavnik Društva Labda Beltinci, je z udeležbo zadovoljen in v kratkem napoveduje ponovitev teka. Društvo Labda, ki se je dolga leta prizadevalo za izgradnjo centra v parku v Beltincih, pa v prihodnosti napoveduje še več podobnih prireditev, kot vikend športa in rekreacije. Poleg tega, da v Labda Beach Centru imajo eno najboljših igrišč za odbojko na mivki, se tam lahko izvaja tako rokomet kot nogomet na mivki, prav tako pa razne druge športne aktivnosti kot badminton, zumba in podobno.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.