Mura 05 za uvod remizirala z Rudarjem

Uredništvo Pomurec | Murska Sobota, 15.07.2012 ob 20:46

Nogometaši Mure 05 so v 1. krogu nove prvoligaške sezone na Fazaneriji pred okrog 2500 gledalci v zadnjih minutah zapravili tri točke.


Mura 05 : Rudar Velenje 1:1 (0:0)

Strelca: 1:0 Eterović, 61., 1:1 Podlogar, 89.

Mura 05: Draković, Majer (Sreš), Kramar, Maruško, Janža, Bohar, Horvat, Kouter, Jelić, Eterović (Gruškovanjak) in Fajić.

Rudar: Rozman, Jahić, Stakić, Bubalović, Krefl, Rošer, Rotman, Bakarić, Klinar, Firer in Podlogar.

Muraš so povedli v 62. minuti, ko je Bohar pobegnil po desni strani, preigraval v kazenskem prostoru, potem pa na osmih metrih opazil osamljenega Eterovića, kateremu kljub gneči ni bilo težko zatresti gostujoče mreže. Gostujoči igralci so iznečali dobre tri minute pred koncem tekme, ko je zadel Podlogar.

Muraše zdaj čakajo priprave na novo evropsko preizkušnjo, saj se bodo ta četrtek v Lendavi pomerili z bolgarsko CSKA Sofijo.
  Oceni prispevek:
  12345
  12345
  Povprecje: (4)

  gost
  gost - REALIST

  Spet spodrsljaj. Škoda, ker bi jim morala biti prioriteta domača liga.
  prekmurjerepublika
  prekmurjerepublika

  E daj realist skine se z toga foruma in ne komentejraj!! Vejpa normalno ka se pozna utrujenost, ale tuj točki ne ne gleda v zobe. Tou je nej nikše velki spodrsljaj, je malo težko ka gol dobiš v zadnjih minutah ale vseeno.
  gost
  gost - REALIST

  prekmurjerepublika - to je realnost.Kis je bil in tu ni debate.
  gost
  gost - drdr

  REALIST ne glumi....... ka nemaš pojma...se zgodi, če si pa ti tak močen se pa sam postave na igrišče pa špilaj, če misleš ka bi ti to bokše izvedo. Dečki si samo pohvalo zaslužijo pa še to je premalo za njih ka so vse skoz dale. Taka ne pijevaj!!!
  gost
  gost - feluci

  dečki nemajo moči, tou je dejstvo!!!
  gost
  gost - drdr

  feluci mislim ka bi vsaki bil utrujeni, če bi to tak blo ajd jebat ga ka prva tekma je bil remi..... vi v naše dečke dvomite ampak vsi znamo česa so zmožni, in takšni negativci kak ste nekateri nemrej spadati med navijače!!!
  gost
  gost - lepi

  Če du dečki tak špilali v lendavi v Četertek težko bogami
  gost
  gost - REALIST

  drdr- to kar sem napisal je res. Kaj ne sme nihče nič napisati "proti" Muri? Kaj misliš da vsi navijamo za njih? Rudar je kandidat za izpad, toliko o VELIKI točki Mure.
  gost
  gost - drdr

  Ka te se nikome nesmi nikole pač ponesrečiti? neje lepo ja smo pričakuvale zmago a sad šta jebat ga, pprva tekma je komaj in še sploj neje nič zgübleno ti se pa tu nekaj v delaš kak da je konec sveta.
  prekmurjerepublika
  prekmurjerepublika

  Pa ka vij mislite ka smo mij maribor, ka moremo sako tekmo zmagate ale ka? Pa vij ste resno totalno smotane in nemate pojma od pojma o nogomete. Vejpa gol so doble v zadnjeh minutah, tou je odraz toga, ka so bli že utrujene, poleg toga je pa biu gol dosežene iz ofsajda, oziroma vsaj na meji je blo!! Olimpija ma kelko več igralcov kvalitetnih, pa so oni doma zgibijle, pa so nej meli tak težkoga nasprotnika kak mij v evrope. Dečke do nas še najprej navduševale, v tpu nejde dvomitem, pa tuj če bi zaj proti cskaji zgubli jin niti malo nemre nišče očitate. Mura
  humani
  humani

  realist rudar ima ekipo za zlato sredino ter trenerjeva ,ki zna delati z mladimi igralci mura bo po moje nekje v zlati sredini to je realen domet te ekipe
  gost
  gost - {

  Pa res koji hurec se pizdite, če kdo kaj proti muri napiše..pa kaj res mislite da vsi navijajo za njo* Nekateri na te zadeve gledamo z realne perspektive..in komentiramo pač kar mislimo, pa ne mislite si, da smo na tej spl. strani samo bakovčani..ali pa prekmurci..pa menda ja ni prepovedano brskati in komentirati po spletu''
  gost
  gost - eden

  (-daj,........ne škrabli se tan ge te ne srbi,.......(gost)9.... škoda ,ka nej napravo v zadnjih minutah 3 zamenjave
  gost
  gost - andreja

  Glede na to pod kakimi pogoji igrajo igralci mure lahko rečem da so ti pogoji katastrofalni, sramotni. Fantje si zaslužijo vse pohvale čeprav izgubijo,, ja lahko je za računalnikom sedet pa kritizirat mnogo težje je na igršču, me res zanima kdo od tistih ki samo kritizirajo bi zastonj igral. Pa remi ni tako slab rezultat , LEP POZDRAV IZ DUNAJA,, V ČETRTEK PA VSI NA TEKMO,,NOGOMETAŠI MURE SI VSAJ TO ZASLUŽIJO
  gost
  gost - REALIST

  pomurec.com je stran, kjer lahko kdo pove kaj TUDI PROTI MURI. Če ne, ga preimenujte v mura.com in dovolite komentirati samo navijačem Mure. Dokler pa je to pomurec.com, lahko pišemo tudi PROTI MURI in nam ne morete nič, če izrazimo svoje mnenje. Z svojim mnenjem pa ne žalimo nikogar, niti igralcev. Če malo spremljate, sem sam pohvalil igralce že večkrat, ne morem pa vodstva, ki je za k...c. Mislim da nisem edini tega mnenja. PS: Jasno je, da me boste zasuli z minusi, pa mi d.. v..... vaši minusi
  gost
  gost - brm brm

  REALIST - ja res je, ka lejko kaj prote napišeš mure,. ale MOREŠ RESNO V VSAKI MURINE TEME VEDNO KONTRA PISATE??? RESNO MOREŠ?? te sploj rajše ne komenteraj, nej ka samo neka šinfaš!!! pa znan ka je nej to prote igralcon, ale nejtrbej eno in isto cele čas kublate,.. si kak pokvarjena kaseta,.. sorry, al tak je!!!
  gost
  gost - REALIST

  brm brm- malo svoje komentarje preberi, premisli, pa boš videl, kaj pišeš. Šele takrat boš res razume, kaj hočem povedati.
  gost
  gost - brm brm

  daj daj, ne palamude!! smiri se malo, pa henjaj že enkrat samo šinfate!!! ne mislen se s teuf ubadate, ka viden ka si "prepameten"..

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.
  Prijavi se z računom: line line line

  ali komentiraj kot gost:

  Ime ali vzdevek:


  e-pošta: (samo za potrditev veljavnosti)
  IZPOSTAVLJAMO
  FOTO UTRINKI
  KRONIKA
  VREMENSKA NAPOVED  ( Murska Sobota )
  Trenutno

  13
  Jutri

  11/20
  Sobota

  12/19
  Nedelja

  11/17
  Ponedeljek

  9/16
  POMUREC.COM NA FACEBOOKU
  NAJBOLJ BRANO TA TEDEN
  Ružič odhaja iz Pomgrada, nasledil ga bo Polanič
  FOTO: Sandi Cenov zabaval v Nedelici
  Politične razprtije v Rakičanu, svet krajevne skupnosti razpadel
  FOTO: Spartacus preplavil nov trend »Selfie«
  Župan Občine Velika Polana praznoval rojstni dan, zato so predčasno zaprli občino

  NAZADNJE KOMENTIRANO

  KOLEDAR DOGODKOV
  Četrtek, 24.04.2014
  Petek, 25.04.2014