https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nogometaši Beltincev pričeli s pripravami na novo sezono

17.7.2012  

Igralci ND Beltinci so se pričeli pripravljati na prihajajočo sezono, ko bodo zaigrali v 3. SNL - vzhod. Na prvem treningu je bilo kar nekaj novih okrepitev. Oglejte si utrinke z njihovega prvega treninga.

Foto: Boštjan Rous

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.07.2012 ob 11:07 nekdo gost

      ziko samo nekše bivše murine mladince vkup voze... slabe okrepitve...pomoje jin nede glih šlo v 3 lige.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.07.2012 ob 14:29 krumpič gost

      što pa so vse tej okrepitve?

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. jonie
      17.07.2012 ob 17:12 jonie

      ma enoga poznan nekšoga ljublančara ka na melincaj živej, na eni sliki nose LEGEA kratke lače pa tattoo ma na noge, baje je brano v domžalaj

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.07.2012 ob 22:49 gost gost

      To pa je jaka novica. Sigurno je pala provizija,da se to objavlja.Pare ne smrde.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.07.2012 ob 7:57 hehe gost

      dobro to ka pare ne smrde je dobro, dobro je ka nesce se neka vlaga v nogomet, ampak je problem pri racionalnem vlaganju in to pri beltincaj ocitno nevejo. ziko pa ernisa tan moreta drek gesti za tej evre, ilic pa tudi terorizira vse po vprek. pare so to je dejstvo samo s taksin nacinon dela kak se zdaj dela do tudi pare odisle. itak pa do prihajali in ostali igralci keri se kelijo na pare pa do pac mogli tej drek gesti, ker komi nede do para nede to kcuj gledo, zaj pa je samo vprasanje komi neje do para? eni pozabijo na svoj ponos zaradi teh 300-400eur na mesec. ko voli nek izvoli ;) do se pa mogli se fciti dosta ka pomeni klapa pa homogenost ekipe, tretja liga je ze malo drugace od pomurske lige.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.07.2012 ob 10:48 dddd gost

      ce je vse tak vkurce pa vse tak slabo,kak so te prišle v 3.ligo v dobron 1 lete? zato pa je tak v prekmurje nogomet,ka se vsi razmite pa samo faušarijo tirate..lp!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.07.2012 ob 11:14 cesc04 gost

      v tretjo ligo so prišli v enon lete zatau ka so mele vekše proračun kak večina tretjeligašov v tretjoj lige pa če do v srdijne lestvice so lejko srečne. škoda ka s ten tej GLAVNI v beltincaj nedo verjetno zadovolni pa do beltince pa ge so bli taka dddd fajn je ka v beltincaj špilaš ale nede van lejko v tretjoj lige neje tau več kikiriki fuzbal!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.