VIDEO: Mura odhaja v Bolgarijo z remijem brez zadetkov

Matej Kranjec | Lendava, 19.07.2012 ob 19:57

V Lendavi se je končala prva tekma drugega kroga kvalifikacij za Ligo Evropa. Mura je  proti CSKAju iz Sofije remizirala z 0:0. 2500 ljubiteljev nogometa je spremljalo zanimivo igro z veliko kartoni. Muraši v Sofijo odhajajo brez izključenega Leona Horvata. 

Mura 05 je tekmo odigrala v naslednji postavi: Draković, Cipot, Majer, Bohar, Horvat, Kramar, Fajić, Janža, Jelić, Eterović in Maruško. Klop: T. Cipot, Sreš, Kozar, Botjak, Kouter, Gruškovnjak in Barbič.

CSKA Sofija je tekmo odigrala v naslednji postavi: Černy, Yanchev, Yanev, Sheridan, Bandalovski, De Barros, Andrianantenaina, Popov, Yanev, Krachunov in Priso. Klop: Makendjiev, Sprockel, Affini, Yovchev, Granchov in Karachankov.

Glavni sodnik: Lee William Probert (ANG).

Tako so se igralci Mure 05 ogrevali pred začetkom tekme.

VIDEO:

 


Prva prava priložnost na tekmi se je ponudila Muri ob koncu desete minute a je Nusmir Fajić streljal mimo vrat, ob tem pa je bil tudi v prepovedanem položaju.

V šestnajsti minuti je s strelom od daleč poizkušal Leon Horvat in ob tem streljal prek vrat. Takoj v naslednjem napadu so prvo lepo priložnost na tekmi imeli tudi gostje, a je strel Sheridana Draković odbil v kot.

V dvaintrideseti minuti je do priložnosti za goste še enkrat prišel Sheridan, ki je ustrelil mimo vrat Mure. Gostje so v tem delu tekme aktivnejši, minuto za tem je po podaji iz kota Krachunov ustrelil preko vrat.

RDEČI KARTON: v 37 minuti je sodnik (prestrogo) izključil Leona Horvata. Mura bo tako tekmo nadaljevala z igralcem manj. Na tribunah stadiona so salve žvižgov, saj je igralec gostov takoj po tem ko je Horvat dobil karton vstal in sam odšel z igrišča. Zaradi prerekanja je rumeni karton dobil še Nusmir Fajić.

Pri gostih je v štirideseti minuti porumenel Yanev in takoj v naslednji minuti še Bandalovski.

KONEC PRVEGA POLČASA - 0:0.

Mura prvič menja - v triinpetdeseti minuti je Mateja Eterovića zamenjal Leon Sreš.

V devetinpetdeseti minuti so zapretili gostje, a je Draković strel De Barrosa z lahkoto ubranil.

RDEČI KARTON: moči so izenačene. V devetinšestdeseti minuti je sodnik pod prho poslal Cilliana Sheridana.

Menjava pri gostih - v sedemdeseti minuti je Njoga Prisa zamenjal Anton Karachanakov.

Gostje so poizkušali še enkrat. Iz prostega strela je Yanev žogo poslal prek vrat.

Menjava pri gostih - v osemdeseti minuti je Kosto Yaneva zamenjal Lucas Pacheco Affini.

V enainosemdeseti minuti sta porumenela Damjan Bohar in  Anton Karachanakov.

Še zadnja menjava pri gostih - Kosto Yaneva je zamenjal Stanko Yovchev.

V štiriinosemdeseti minuti je rumeni karton pri gostih prejel Lucas Pacheco Affini.

Izjemna priložnost za Muro! V devetinosemdeseti minuti se je Nusmir Fajić znašel sam pred gostujočim vratarjem a si podal predolgo žogo in ni prišel do zaključnega strela.

Menjava pri Muri - Damjana Boharja je zamenjal Nino Kouter.

KONEC TEKME!

Mura 05 odhaja v Bolgarijo z aktivnih 0:0 a oslabljena za Leona Horvata.
  Oceni prispevek:
  12345
  12345
  Povprecje: (5)

  povečava +
  povečava +
  povečava +


  gost
  gost - mike

  Taki starti se v angliji veckrat kaznujejo z rdecim ker pa sodnik prihaja prav iz anglije je pac tako dosodil tak da bodimo malo objektivni
  gost
  gost - viola

  jebote sudja
  gost
  gost - aheh

  bravo mura :) hvala pomurcu za spremljanje tekme, sam se je nisem mogel udeležiti
  gost
  gost - REALIST

  Bravo, fantje. Dobro odigrano. Pričakujem pa minuse zaradi naslednjega dejstva, ki ga bom napisal: Nusmir Fajič po moje ni vreden niti 150.000 €, kaj šele 500.000 € kot se govori. Pretekel premalo, v šansi za gol dvakrat. Enkrat sicer v prepovedanem položaju, drugič pa ni znal teči z žogo. Fajič je imel v nogah napredovanje Mure. Če zabije gol, je Mura sigurno naprej, ker CSKA ni več kar je bil. Ste včeraj videli sami. Po moje bi z enim golom doma Mura šla naprej. Zato naj Fajiča raje Mura zadrži, ker za prvo slo ligo bo po moje dober, toliko denarja kot želijo v Muri za njega, pa po moje ne bo dal nihče. No, sedaj pa veselo klikajte minuse če hočete.
  gost
  gost - Jaz

  @Realist ..... Težko je napadalci keri je sam v špici kaj napraviti, cilou kda te obkrožajo 3 nasprotni branilci. Je pa Fajič delal tudi dosta v obrambi, se vračal nazaj in pomagal ... , zato pa mu je verjetno na koncu pri tisti akciji zmanjkalo moči in ni izkoristil priložnosti ki se mu je ponudila. Vsaka čast pa fantom za borbo, zdaj pa tam en gol dati pa smo dele.
  gost
  gost - GODZILA

  @REALIST samo tij si pa rejsan en čudak......... Verjetno si tak ali tak nej biu na tekme ka pijšeš neka na pamet. Meni je tudi fejst žau ka Fajo nej zabiu v zadnjoj minute, ale ka pijšeš ka je premalo prebejžo........ Pa ne seri klanfe. Prosi naj ti nešče da posnetek tekme pa pogledne kelko je pomago zadaj v obrambe, plus v napade. Sicer je pa večinoma bil osamljene v napade. GLAVNO KA MURA TEČE NAPREJ!!!!!!!
  gost
  gost - mhm

  realist - tij si v kmice !! fajič je igračina, takšne špice trenutno v 1. slovenski ligi nega ...o vrednosti nemreš bluzite - zaj si ga tak doj posro kak če bi bil 1 evro vrejden ... po mojen je kar skoraj nendre 500 kilo vrejden ... ampak zakoj bi nešče telko dal, če vsi znajo kakšna je situacija v mure ... nema para in vsakše pejnez prijde praf ... te pa tudi potencialne kupci ponujajo menje, itak se lejko handlajo ker so v prednosti ... mura bi ga po vsej logiki mora prodat ( skoraj za vsako dobro oz. normalno ceno ), ker če nej naslednje leto odide zastonj, ko se njeme pogodba izteče ... se pravi trenutno trbej gor zejte tou ka se ti pač ponuja ... pa če je tou 150 kilo je tou tou ... ka bar neka dobijš ... se pravi je fajič je pač vrejden telko kelko nekšni potencialni kupec za njega ponidij pa mura sprejme ... nej pa tej vaši transfermarkte pa tak dale :)) je pa rejsan - bi se pa strinjo s tebof, glede tistoga drugoga ... ne pravin nič, je zelo zelo dober igralec, ampak je pa nej igralec za VELIKE tekme ... zaj kda bi najbole trbelo ... se pravi trema ob nepravem trenutku ... mislen ge tude ka je mel napredovanje v nogaj ... ker ovi so samo za odtenek menje smejšni kak baku ... nejso mogli nikaj čednoga skuper spravite ... in mislen ka tude v bolgarije nedo sposobne prebite organizejrane pa taktično superiorne igre murašov ... ;)
  gost
  gost - REALIST

  Točno takšno reakcijo sem pričakoval. Je pa res kar sem napisal, pa če se vi strinjate ali ne. PS : tekmo sem igledal po televiziji in mislim da nisem videl drugačne tekme kot ste jo vi nekateri v živo. Je pa res, da ste navijači bilo katerega kluba včasih malo pristranski. Jaz ne navijam v slo .ligi za nikogar, zato mi pristranskost ni potrebna.
  gost
  gost - GODZILA

  Če zmagamo idemo k Arsenal Kyev!!!!!
  gost
  gost - muraš

  glavno ka fajo lejko špila na povratne tekme, ka po pravilih UEFA moreš mete 3 rumene kartone za prepoved ene tekme telo v vednost enen kere se ne razmejo v nogomet ;)))
  gost
  gost - gost

  V sofiji če smo realni nemamo kaj iskati. KAK NAM OVI DAJO GOL SE BOMO MOGLI ODPRETI, TE PA ŠE NAM NA ŽALOST DVA DAJO. ŽELIM JIM VSO SREČO...
  gost
  gost - brm brm

  REALIST - Fajič premalo prebejžo?? se sploj zavedaš, ka je nej niti dosta trenejro (ma žulje na nogah!!), kak drugo, očistno si nej vido, ka se je DOSTAKRAT vrno pred naš gol (torej V OBRAMBO).. če je un nej zadosta napravo, te pa resno!! pa ka ga zaj maš za neven kakšoga krivca, malo si pogledne kakše šanse zapravlajo najbaukše napadalce, pa te kritizeraj Fajoja,.. aja, pa še to, mislen ka nede spadnola ponudba okrog 500.000€??? nej ka bi biu presenečene, kda (če) de se prestop zgodo!! ;)
  gost
  gost - REALIST

  brm brm - potem pa se prebudiš iz mokrih sanj.
  gost
  gost - brm brm

  no, mo vidle.. pa te mo se dale pogučavale ;)

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.
  Prijavi se z računom: line line line

  ali komentiraj kot gost:

  Ime ali vzdevek:


  e-pošta: (samo za potrditev veljavnosti)
  IZPOSTAVLJAMO
  FOTO UTRINKI
  KRONIKA
  VREMENSKA NAPOVED  ( Murska Sobota )
  Trenutno

  18
  Jutri

  11/21
  Petek

  11/19
  Sobota

  11/18
  Nedelja

  9/18
  POMUREC.COM NA FACEBOOKU
  NAJBOLJ BRANO TA TEDEN
  FOTO: Sandi Cenov zabaval v Nedelici
  FOTO: Spartacus preplavil nov trend »Selfie«
  Politične razprtije v Rakičanu, svet krajevne skupnosti razpadel
  FOTO: Blue Planet razplesal Maximus
  Župan Občine Velika Polana praznoval rojstni dan, zato so predčasno zaprli občino

  NAZADNJE KOMENTIRANO

  KOLEDAR DOGODKOV
  Sreda, 23.04.2014
  Četrtek, 24.04.2014