Terme Vivat Muri 05 pred tekmo s CSKA-jem nakazale 180.000 evrov

Uredništvo Pomurec | 26.07.2012 ob 10:23

Mura 05 pred današnjo tekmo optimistična. Klubu so s posojilom na pomoč priskočile tudi Terme  Vivat.

Pred današnjo tekmo Mure 05 z bolgarsko ekipo CSKA, ki bo odigrana danes v Sofiji, med varovanci Ferija Cifra prevladuje optimizem. Kljub temu, da se črno-beli zavedajo moči bolgarskega prvoligaša, verjamejo, da lahko nasprotnika premagajo.

Kot pišejo v časniku Ekipa, pa prihajajo iz murskosoboškega kluba tudi druge obetavne informacije. Klub lahko namreč zaradi sproščenega transakcijskega računa znova normalno posluje. Na pomoč klubu so priskočile Terme Vivat iz Moravskih Toplic, ki so mu posodile 180 tisoč evrov, potrebnih za njegovo vnovično nemoteno poslovanje.

Sredi maja je soboškemu prvoligašu na pomoč priskočilo že Javno podjetje Komunala. Posojilo so takrat zavarovali s štirimi igralci, za katere bi klub lahko iztržil 800 tisoč evrov, a za zdaj s prodajo le-teh niso zaslužili še nič.
  Oceni prispevek:
  12345
  12345
  Povprecje: (0)

  gost
  gost - mike

  No zdaj bo pa topic lahko mirne volje profesionalni predsednik da bo denar pobral
  gost
  gost - kr

  štirimi igralci, za katere bi klub lahko iztržil 800 tisoč evrov???PISALO DA CELOTNO MOŠTVO:)
  gost
  gost - tt

  Sedaj naj kdo obrazloži kako bodo ta posojila vrnjena??? To so neki umazani posli, ker vsaki ve, da ta denar ne more in ne bo nikoli vrnjen!!!! ZAKAJ BI VIVAT POSODIL DENAR ZA KATEREGA ZNA DA NE BO NIKOLI VRNJEN. Tako je tudi naredila komunala!!!
  ms-d
  ms-d

  ,,,MIKE.si guren v svojo izjavo.če nisi potem bodi tiho,gdaj pa je potem topič pobral denar,???? no povej,če imaš dokaz in jaj povej javno ne pa da spet drek mešaš,
  gost
  gost - traner

  To je posojilo 180.000 eur Mura dobi od Uefe pa do njin vrnili so mogoče že asignacijo podpisali z Nzs drugače ne bi dali 180.0000 eur
  gost
  gost - muras

  traner Zakoj bi te zejle posojilo samo za 180.000 eur, če majo od Evrope že zaj zagotovljenih 200.000 eur. To je lani zadnjič bilo za 1. predkrog 90.000 eur pa 2. predkrog 90.000 eur. Od letos dale je za 10.000 eur več torej 100.000 eur.
  gost
  gost - julija72

  kje v nogometi pa so čisti posli moramo vedet da je to tak in tak bo ostalo.nekaterim pa tudi nič ne paše.
  gost
  gost - Feri

  Zanimiva je ta zadeva....Podjetje Počitek – užitek d.o.o. je imelo 2011 158.943 EUR dobička , pokrili so še izgubo 2010 in jim je ostalo 93.903EUR dobička ob koncu 2011. Zdaj naj bi dali 180.000 EUR posojila Muri...??????????????? Kje so pa vzeli razliko do 180,000 EUR se pravi okli 87,000 EUR, da so lahko posodili...!!!???
  gost
  gost - pes

  180 dajo nazaj dobijo od uefe 200 20 000 čistega! odličen posel
  gost
  gost - jesjesnono

  Prenos je ge??????????
  gost
  gost - cska moskva

  mura in olimpija v Ligi Evropa maribor v Ligor prvakov!!! TAKRAT SE BO KONČNO RTV SPOMNILA PRENASAT TEKME !!!!!! -.-
  gost
  gost - nr

  ms-d topič je delo sranje ka baukse ka se ne piše! Če pa boš dale vstrajo z njin pa pazi ka nede što kaj pod anonimno napiso! Tak ka topiči je rejsan najbaukse ka se čisa potihem odplazi ven iz kluba!!!
  gost
  gost - mike

  Mogoce je ta ki ima vzdevek ms sam topic ker je tezko verjeti da bi kdo takega prevaranta zagovarjal
  gost
  gost - bibo

  vivat je menjo nekaj dolocenih lidi, pa so v momenti na zeleni veji:) kda mo pa cul, ka je sto DAL kaksi pejnez Muri?, pa nej samo posodo ali kak koli....)
  gost
  gost - brm brm

  tak kak je že @traner napijso,.. tu de ZIHER keš vrnjene, ker tej keš DE PRIŠO od uefe!!! ena opcija je še bijla, ka bi pri NZS zejle posojilo in te keš kar tan ostane od uefe!!! @muras - zaj če je istina al nej, neven, al naj bi daubile kazen 20.000€ zavolo toga, ka smo nej v Bakuje opravile uradne trening pa konference!!! ge san nej nindre zasledo dej kazne, tak ka neven kelko je istine na ton..
  gost
  gost - gost

  Zna mogoče kdo kje de se prek spleta dalo spremljati tekmo?
  gost
  gost - nr

  brm brm od teh 180.000 odštej še stroške katere je nogometna zveza plačala za potovanje nogometašev! mike,,,pomojem nej, ker topiča neman za tak somtanoga! Tau je kakšen kužek njegov (rodbina, pivski frend keromi je šenkal eno karto za ogled nogometa, ljubimec...)heh ms-d tau je neuravnotežena oseba katera slejpo sledi svojemu pastirju
  gost
  gost - navijač

  Prenos v živo na mura05.si
  gost
  gost - gost

  hvala.
  gost
  gost
  gost - g

  Prenos bou v pomaranđe v sobote na platne!! Pa še mogoče v kafe parke!!
  gost
  gost - resno?

  g resno ali zajebavleš ?
  copicar
  copicar

  gost - mike in gost - nr ges san nej nikdar dobo od njega karto pa mo ga seeno zagovarjo,ker vem da Topič ni baraba in prevarant.
  gost
  gost - brm brm

  http://www.novatv.bg/live evo, tu de tude tekma,.. biu gli malo prlej napovednik za tekmo..
  gost
  gost - ko te šiša

  ne ven ka naj komentejran samo ma nekdo oćitno preveč denarja.
  gost
  gost - hello

  gost - Feri Prosin ka ne pišeš napamet stvari ker neveš kakšo je finančno stanje v podjetji ...
  gost
  gost - Feri

  Hello...to so uradni podatki bilance iz Ajpesove strani ta ka ne bluzi brezveze, če ne razumeš bilanc!!! Lahko da so vzeli kredit za Muro?! To je možno...
  gost
  gost - eden

  BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO MURAAAAAAA 1:1 FAJIĆ
  gost
  gost - beno

  Feri, očitno ti ne razmiš bilanc. Če so meli 100.000 dobička, še ne pomeni, da ima firma samo 100.000 keša....jao, živote. Tote bilance na ajpesi ne pomenijo kej dosti, ka si nete žil od veselja rezali, če ma sosed obrtnik samo 1000€ dobička letno in de si še kdo misla, da je v celem letu zasluža samo 1000€ čistega...... :)))
  ms-d
  ms-d

  MIKE,samo san te pito če maš dokaze ka je topič kradno peneze,če nimaš boj raje tiho,ti pa NR, samo toliko nisem kužek in nisem pastir,ti si pa zamene oseba ki se prikazuje z svojim pisanjem in z izjavami,vem pa da se bo zadeva videla po konferenci ,in se bodo tudi ljudje prišli opravičit g.topiču,kot so se že nekateri prišli ker so sprevideli dejanja in resnico,bomo videli po konferenci,ajde sedaj pa minese talajte,so pa določeni ljudje ki vedno nekaj imajo proti ko se nekaj objavi,
  gost
  gost - Feri

  Beno ..ali hočeš povedati: 100 000EUR dobička prikazanega + cca 1 000 000 EUR dobička na črno???? Dacarji pri izvoru premoženja upoštevajo samo oddane bilance, ti pa zagovarjaš izvor denarja!!!!
  gost
  gost - REALIST

  Saj nekateri ste pa res zdaj že zabluzili. Ne paše vam Topič, ne Hlastec. Najboljše da greste nekateri prostovoljno delat v klub in zrihtali boste sigurno dovolj denarja za par let v naprej. Še enkrat ponovim: nisem navijač Mure, pa vseeno privoščim te uspehe vsaj fantom, ki so edini krivci za take uspehe. Me zanima koliko vas bo na tekmi proti Maribore, sedaj se pokažite kot pravi navijači in napolnite stadion do zadnjega kotička. Tudi z kupljeno vstopnico boste prispevali v dobrobit kluba. Če ste pravi navijači, mora biti v nedeljo v Fazaneriji 5.000 ljudi. MINIMALNO - glede na to, koliko se vas je izjasnilo za PRAVE navijače Mure.
  gost
  gost - fusbaler

  namesto muz v soboti nan dajte reflektore.

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.
  Prijavi se z računom: line line line

  ali komentiraj kot gost:

  Ime ali vzdevek:


  e-pošta: (samo za potrditev veljavnosti)
  IZPOSTAVLJAMO
  FOTO UTRINKI
  KRONIKA
  VREMENSKA NAPOVED  ( Murska Sobota )
  Trenutno

  9
  Jutri

  9/16
  Torek

  9/21
  Sreda

  11/22
  Četrtek

  10/21
  POMUREC.COM NA FACEBOOKU
  NAJBOLJ BRANO TA TEDEN
  Politične razprtije v Rakičanu, svet krajevne skupnosti razpadel
  FOTO: Spartacus preplavil nov trend »Selfie«
  FOTO: Pustolovski park Bukovniško jezero že čaka na adrenalinske navdušence
  VIDEO: Kako je Mura premagala Cankovo
  Pomurski dolžniki: po podatkih »slabe banke« je največji dolžnik Bioplinarna Gjerkeš

  NAZADNJE KOMENTIRANO

  KOLEDAR DOGODKOV
  Nedelja, 20.04.2014
  0:00 Moravske Toplice
  9:00 Moravske Toplice
  Ponedeljek, 21.04.2014
  Torek, 22.04.2014
  Sreda, 23.04.2014