https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Gasilci v Berkovcih proslavili stoto obletnico

Berkovci, 29.07.2012 ob 15:00  

Sto let je minilo, odkar so v Berkovcih, v občini Križevci pri Ljutomeru, strnili vrste in ustanovili lastno prostovoljno gasilsko društvo pod imenom Požarna obramba Berkovci z geslom »Kdor trpi ne vprašamo-kjer gori pomagamo«.


 

Ob tem visokem jubileju so pripravili svečano proslavo, ki se je pričela ob 18:45, ko je bil opravljen mimohod gasilcev. Program je povezovala Aleksandra Lupša, pozdravne nagovore pa so imeli Dragotin Rakuša - predsednik gasilske zveze Križevci, Dušan Utruša - regijski gasilski poveljnik pomurske regije ter mag. Branko Belec, župan občine Križevci pri Ljutomeru. 
Po podelitvi priznanj je sledilo družabno srečanje gasilcev in krajanov....

Ob tem visokem jubileju PGD Berkovci, ki mu predseduje Franjo Kapun, so pripravili svečano proslavo, ki se je pričela ob 18:45, ko je bil opravljen mimohod gasilcev. Program je povezovala Aleksandra Lupša, pozdravne nagovore pa so imeli Dragotin Rakuša - predsednik gasilske zveze Križevci, Dušan Utruša - regijski gasilski poveljnik pomurske regije ter mag. Branko Belec, župan občine Križevci pri Ljutomeru. 


Po podelitvi priznanj je sledilo družabno srečanje gasilcev in krajanov....

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.07.2012 ob 20:11 trakulja gost

      kak je lepo bilo, samo v nedelo je bilo bol božno

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.