https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Finalistke za Miss bikini na Open air pena partyju

Murska Sobota, 05.08.2012 ob 13:00  

Na Kopališču Murska Sobota je potekal Open air pena party, predstavile so se finalistke za Miss Bikini ob zvokih skupine Sončna uprava in vrsto didžejev.

 

Predstavilo se je deset finalistk Miss bikini, saj sta dve zboleli.

Zabava se je odvijala na dveh odrih, na prvem s Sončno upravo in na drugem z didžeji, katerega plesišče je bilo obdano s peno.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.08.2012 ob 13:44 awww gost

      kao nekše miss bikini..pa ena nema ceckov, ka bi lejko dečke kaj poglednole..

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.08.2012 ob 16:41 No name gost

      že spet nepotreben komentar.. poglobi se v sliko ali pa bi šel in jih spremljal oz. pogledal v živo pa potem komentiraj.. v bistvu pa je itak vse odvisno od posameznika.. vsake oči imajo svojega malarja! faušija..

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.