https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO in VIDEO: Murina evropska nogometna pravljica

10.8.2012  

Mura 05 je udeleženka Play-Offa za Ligo Evropo, kar je največji uspeh kluba v zgodovini. Na poti do tja so izločili večje in bogatejše klube kot so Baku, CSKA Sofija in včeraj še Arsenal Kijev. Še danes pa bo znan nasprotnik v četrtem krogu kvalifikacij, tekmi pa bosta 23. oziroma 30. avgusta.

V nadaljevanju si oglejte včerajšnjo Murino evropsko nogometno pravljico iz Ljudskega vrta v sliki in videu.

 

VIDEO:

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.08.2012 ob 12:02 en gost

      Sramota za nogomet!

      0 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.08.2012 ob 12:10 eden gost

      "EN"- SRAMOTA TUDI ZA TEBE.............

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.08.2012 ob 12:15 JT gost

      JEBI SE GOST-EN.....NEVOSCLJIVCI ENI....GREEEEEEMOOOOOOOOOOOO MUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAA

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.08.2012 ob 12:55 komentar gost

      komentar enega iz nogomanije: Bil sem na tekmi, cestitke muri seveda, nikakor pa si cestitk ne zasluzi vodstvo mure kot organizator.Danes se je videlo zakaj je maribor veliki klub. VIP loza je danes bila polna cudnih obrazov. V VIP lozi je bila prava pojedina za moje pojme za ljudi kateri nimajo kaj iskat tam, celo so publiki cez delili spricere in pivo, eni so celo iz publike po domace preskakovali ograjo in se basali z jedaco in pijaco. Dokler fantje na igriscu dajejo tudi 120% in nimajo za potne stroske, tisti kateri so klub pripeljali na rob bankrota se nazirajo se naprej. Tega na tekmah Maribora ni, vsaj ne v VIP lozi ne in ne vsaj tako javno in slampasto

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.08.2012 ob 14:50 eden gost

      Mislin, ka se je v Sobote vsen vkuper malo zmotalo. Publika ode gledat nogomet nej pa odločitve za zelejnof mizov. Ge s strani Mure nejsan vido nikšoka nogometa, če bi špilali isto kak so, pa bi nej šli dale, bi vij pametnjakoviči vsi vse povprejk šinfale. Odprite si oči, nej je bilou nogometa, bila je miza in OGROMNO SREČE!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.08.2012 ob 15:00 ali gost

      neven ka van je??? Arsenal Kiew vsaj 1,2 klasi boljši!! Što realno pogledne je sam Bog obdržo Muro že na toj tekmi! V bistvi 0:5 za Arsenal! Razmin da je navdušenje ker je Mura naprej ali kakšno srečo je mela v toj tekmi to še Chak Norris fkup ne spravi .. :) San navijač Mura ali moremo sebej tude v oglendalo poglednote! Fala boge 100k je pa več v blagajni oz. de v blagajni, a zaj pride en Lazio keri de na prvi tekmi že kakšno petardo včesno in te de veselo ite 30.08. povratno ;) škoda ka je nej prva v MB! Vseeno velke čestitke igralcom za borbenost!! Kak pravijo.. hrabre prati sreča..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.08.2012 ob 15:31 KIRI gost

      Ka ma vezo glavno ka smo dale,arsenal be mislen ka še maribor v fukno ka so resan dobre žoga samo ide taka hej viloa hej k.... mi pojej!!! oz. gost-en fy

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.08.2012 ob 16:33 relano gost

      Ce smo realni je murin povzdig totalna komedija! V našoj ligi pa so zadnji! MALO BOJE REALNI

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      10.08.2012 ob 17:27 gg gost

      Zaj se vidi kak nevoščljivi narod mamo v Prekmurje in Slovenije. Namesto ka bi dečkon čestitale jih doj serete. Vejpa tej ukrajince špilajo v 8. najmočnejšoj lige v evrope. Sicer se strinjan ka je mura fčeraj špilala slabo, ali vij morete znate, ka smo dobili gol že v 2 minuti in zaradi toga so dečke psihično spadnili, realno ta ekipa špila doste boukše nogomet, ale včera so psihično odpovedali, tudi zaprle so se preveč. Ale naj bo.. Če pa mislite ka nevemo špilate nogometa: ta ekipa z 10 goli razlike odpravi kerogakoli prekmurskoga 3-ligaša :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      10.08.2012 ob 19:33 rakicanec gost

      okej lidje.. van se je resno vtrgnolo?? decki so prisli v playoff lige europa, tak dalec smo se nej nikdar bili.. zgodovinski uspeh smo dosegnoli z MLADIMI igralcami. lejko pride lazio k nan.. decki do lejko pravli ka so spilali proti kloseji, keri je ena velkih zvezd.. pa svaka cast muri ka je tak dalec prisla. @gost-relano: v nasi ligi so zadnji ja, praf mas.. ali probaj ti spilati evropske tekme v cetrtek te pa se ligo v nedelo.. in tak celi cas cetrtek nedela cetrtek nedela.. vmes se treningi.. decki so se mladi. ge se jin klanjan ka so taksi uspeh dosegnoli. KAPO DOL!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      10.08.2012 ob 19:36 BUDALO gost

      Ge gda gledan tej slike, si nemren nika drujgo mislite, ka smo vsi vkuper lbudale.Prekmurce smo rejsan največke budale. Ge več ne ven, ka pomeni špilate nogomet. Nej je vse v ton, ka ide Mura dale, pomembno je na kakšen način ide? Povsem ste zgubile občutek za moralo.za kvaliteto nogometa. Nogomet se igra za publiko, publika pa je navdušena kda ekipa dobro špila in DAVLE GOLE. Ne pijtate se več, ka je što na toj tekme napravo, je bila kakšna akcija, so nas s ken navdušili. Pa ka se veselimo, ka smo gor dobile 5 komadov ali ka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      10.08.2012 ob 19:58 ste normalni ? gost

      @BUDALO: rejsan si budalo. citeran"Nej je vse v ton, ka ide Mura dale, pomembno je na kakšen način ide?" če maš kaj pameti, se spomni 4 mesce nazaj kak je npr. Chelsea špilal v CL. - bunker proti Barceloni. prišel je v finale in tudi osvojo pokal. Mura je špilala bunker - je prišla dale, dobijla novij +100k evrov. to je prepotrebni "pokal" našemi klubi. nema veze če proti Italijanon zgibijo 15:0, gnesden so v soboškon klubi važni €€€. in to je največji uspeh.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      10.08.2012 ob 20:12 brm brm gost

      gost - BUDALO - kak ti je že pravo "ste normalni ?" resno si BUDALO!!! što de te za par mescof pijto, kak se dale prišo, kak se špilo, kelko si meu poseste žoge?? vsi do samo vidle: MURA V PLAY OFF-u!!! AMEN!!! vsi pametnjakoviče, bi vas rad vido, kak be vi laufale 10 tekem v 4-5 kednaj, mislen ka bi že po dveh tekmaj ležale v bolnice prikloplene na infuzijo!! rejsan ste ene modele nenormalne, ka šinfate tej dečke, kere so napravle DOSTA DOSTA VEČ, KAK PA OSTALE SLOVENSKE EKIPE KERE SO ŠPILALE KDAJ V EVROPE (razen Maribora seveda)

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      11.08.2012 ob 12:45 eden gost

      TIJ gost-EDEN v peton posti,ka se javljaš,kak ges ka san piso v DRUGON.SRAN TE BODI!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.