https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Viteški dnevi v Biotermah Mala Nedelja

Mala Nedelja, 14.08.2012 ob 14:29  

Ta vikend so v Biotermah Mala Nedelja potekali viteški dnevi.


Obiskovalci so si lahko ogledali prikaz mečevanja, lokostrelstva in orožarno. Imeli so tudi srednjeveško prodajalno in kovnico novcev, prav tako pa so potekale zabavne igre za otroke. Zanimiv prikaz viteškega življenja sta v sodelovanju s KUD Klativitez Vesela Gora priredila Društvo kulturnih dejavnosti VAGANT iz Kranja ter BIOTERME Mala Nedelja.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2012 ob 17:07 Borcci gost

      Tokrat v vlogi viteštva prvič in zanesljivo ne zadnjič. V Biotermah znajo prisluhniti željam gostov in v našem društvu (Društvo kulturnih dejavnosti VAGANT iz Kranja) se potrudimo te njihove želje tudi realizirati. Res zemljepisno nismo blizu pa vendar se naša pot do tja še kako "izplača". Naše plačilo so zadovoljni gosti in predvsem otroci, ki še kako znajo ceniti naša prizadevanja. Še se bomo srečevali pri vas. Če boste pazljivo sledili objavam prireditev v Biotermah, potem se bomo srečali: ob prvošolčkih,dnevu reformacije,krstu mošta, Miklavževanju, Božičkovanju.... Pridite, res se bomo potrudili, da bo veselo!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.