https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Utrinki z včerajšnje tekme Mura 05 : Lazio

Maribor, 24.8.2012  

Včeraj zvečer je bila odigrana prva tekma Play-Offa za Ligo Evropa med Muro 05 in Lazie, ki so jo dobili Italijani z 0:2. Tam je bil tudi naš fotograf, ki je ovekovečil največji uspeh v murini zgodovini.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.08.2012 ob 17:51 realist gost

      Tau je bila LUDNICA!!!!!!! MURA!!!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.08.2012 ob 20:20 nike gost

      Pa jaz nevem no...MURA JE ŽE OD BAKUJA BREZ ZMAGE! Kako lahko sploh pišete o neki izvrstni igri! Lazio je igral s pol moči in Mura skoraj ni mogla priti prek sredine (sem gledal tekmo). ŠE ENKRAT POVDARJAM, od bakuja nimajo zmage! Sedaj pa si preštejte koliko tekem so zgubili! Vidim pa, da gospod Topič še vedno z nasmeškom v ozadju KLUBA...smešno:) Kot drugo pa me zanima, zakaj imajo še vedno Cifra. Nevem kaj je mura05 mogoče dobrodelna ustanova in cifra hrani:)

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.08.2012 ob 20:38 sem jaz gost

      Ve pa zaprite že inok temo proti MURI ka ste dosadni. Pa glih tak proti upravi, lehko ste radi ka jih še što šče voditi v toj krizi.San Prekmurec, pa san tudi rad če zmagajo naši klubi, pa če je to Mura ali prle Nafta pa keri koli klub v tretjoj ligi.Majo pa eni praf ka vas je telko navijačof te vas pa takšno tekmo kak je bila v četrtek ide gledat 3gezero ostalo so bili ostali Slovenci ki jih je zanimala tekma pa tudi Lacio.Muraši saka van ČAST:

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.08.2012 ob 20:59 TOPIČ, ODSTOPI !!!!!! gost

      Ne zavedaš, ka je glavni interes tistin, keri so tan, to, ka spokradnejo čim več pejnez, ker so eni ostali brez slujžbe kak direktor v eni firmi, hmm ... Ne zavedaš se, ka je Topič alkoholik, in ka je te človik na mesti predsesnika. Ne zavdaš se, ka je direktor ene firme napravo klubi trenutno -800,000 EUR minusa, torej skoraj milijon EUR, kar je rekord v zgodovini Mure. Pred propadon smo meli 200 milij. SIT dugov. Dale. Topič je lago navijačon v vsaj dvajsti izjavaj. Dale, Topič je pravo ka je že odstopo, sledi se je zmislo ka nuca pejneze pa je preklico svoj odstop. Topič je tak nedemokratičen, ka niti ne da možnosti izvolitve nove uprave na točko dnevnoga reda, torej so izjave v smisli "idi te ti ta pa boj predsednik" nesmiselne, ker ta NITI PRITI nemreš coj ... In s koj se klub na konci financejra? Z lidi, keri majo Muro radi, in NJEGA NEŠČEJO TAN. Lidge, keri dajo pejneze kak sponzori, ali lidge ka dajo za vstopnico. Vseeno. NIŠČE OD TEH nešče TOPIČA, un pa posledično DIKTATURNO ostaja dale. Takših odstavkov je lejko še vsaj 100, pa se mi sploj ne da ... telko ka to vsi znajo ... VSI MORETE ZNATI, kakša je situacija, pa kakši gnoj je Topič.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.08.2012 ob 21:10 TOPIČ, ODSTOPI !!!!!! gost

      Še to, "gost - sem jaz", ekstra za tebe, citejrano z Murinoga foruma: deb je napisal: Klub deluje na nivoje kluba malega nogometa iz Adrijanec. Topič in ostala kampanija je tak nesposobna ka so nesposobni spreglednote kak so pritišnjeni. Mamo najslabše organiziran klub v Sloveniji (verjetno tudi širše). Dokazi: - vodstvo je totalno neverodostjno, - nemamo sponzorov oz. samo nekšne male sponzore keri dajejo po neka 100 € na mesec, - nišče (razen mogoče Hlasteca) se ne trudi pridobiti nove sponzore, - gda zagusti letijo na občino, kera je prle bila kriva za vse, - Fajiča in ostale igralce prodajajo kak vrečo krompirja in to zaradi toga ker so totalno nesposobni, - izplačuvlejo si dnevnice, potne stroške in se vozijo z reklamnimi avtomobili (pa nej igralci ka ne bi što naroube mislo) - besedna zveza "drugi teden" je gratala sinonim za delovanje kluba, - lažejo in zavajajo javnost iz dneva v den, - nemajo časa in pojma pripraviti nove pogodbe za igralce, ker so vsi računalniško, pravno in ekonomsko nepismeni, - čakajo do konca prestopnega roka ka pripelajo trenera in igralce, ka v pm so delali do zdaj (aja dopusti so bili), - mastijo se idioti v VIP loži v Maribore, ka se nan cejla Slovenija smeji kakšni seljaki smo, - v enon leti se ne vejo zmeniti ka bi zriktal slačilnice zriktali, rajši špilamo tekme v Lendavi (pa še pomoč je bila ponujena), - stadion in organizacija tekem je iz leta 1995. Spremenil se neje čisto nič, edino da navijači keri odimo na sever, tan čepimo kak norci, ne moremo priti ne do pijače in ne do WC-ev in te čakajo velki obisk, - karte so predali eventimu in dvignili cene kart (ka mislite kelko dobi Eventim od ene karte?) namesto da bi karte prodajali v svoji režiji, - še leto ali dve do imeli vsi klubi v 1. slovenski ligi boljši in predvsem bolj funkcionalen stadion kot Mura, - reflektorje lejko samo senjamo, nejso sposobni par zidov in par metrov cevi ter eno par pip napraviti vkuper nej ka bi še reflektore delali, - travnata površina je najslabša v prvi ligi, - organizacija in pot v Baku- NEPRECENLJIVO, - delajo se norca iz vseh nas in tou vsakodnevno. Verjetno (sigurno) san še kaj pozabo. Pa ka nemo samo šinfo. Tudi par pozitivnih stvari. - prihod Šimundže (tou ide zahvala Zahoviče nej ka bi mislili ka našome športnemu direktorju). In tou je tudi vse. V PONEDELJEK MORAJO VSI ODSTOPITI, BREZPOGOJNO, TE JIH PA ŠE KAZENSKO PREGANJATI. SAJ ENI ŽE ZNAJO KAK POLICIJA OD ZNOTRAJ VO VIDI.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.08.2012 ob 21:12 sem jaz gost

      200 milj Sit ka pa dugi od staroga vodstva, ka ga še nedo rešili trije naslednji Topiči.(Gliha pa še marsikdo od igralcov) To se pitajte, što je kradno še v časi TOLARJEV in pa Ubogih murinih delavcev, ki smo na račun mure trpeli ka so naše velke glave dale v klub te pa kradnoli naše delavcove TOLARE.Od tan je DOLG!!!!! Pa ga še dugo nedo rešili!!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.08.2012 ob 21:24 jaoooo gost

      Ti si pijan? Tistih dugov je nej nikdar nišče plačo. Mura se je te zaprla, to je to. Mura 05 s staro Muro pa njenimi dugami nima nika od nika. Ahahahha, kakše bedarije ti pišeš. Daj, idi tan balinanje gledaj, mogoče se boš bole v razmo, čigli tisto de še bole zajebano za tebe verjetno. Že to mi dosti povej, ka SI NITI PREŠTO NEJ TO, KA SAN TI VSE ZNAPISO !!!! KER SI ODGOVORO ZA FAKIN MINUTO PO TON, KAK SAN TI NAPISO PREK 100 STAVKOV. PA KDA BOŠ TI ŠTEL 1 STAVEK NA SEKUNDO, TE MO GE NAPRAVO SAMOMOR, KA MO SKOČO S STREJE SEVERNE V LEDAVO, OK? :D

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.08.2012 ob 21:50 sem jaz gost

      Si že prekesen ka te je vse povozilo!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.08.2012 ob 22:07 nike gost

      gost - sem jaz TI SI MAUTENI! gost - TOPIČ, ODSTOPI !!!!!! tebi pa bravo,,,tak se pravi! Tan se navijači obadajo z nekšnimi gorgonami itd. Naj se rajši s topičon malo na samon pogučijo!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.08.2012 ob 7:23 GOST MEHO gost

      PA TALE SPIKER ZNJIMI VRED NAJ ODSTOPI : KA JE DOSADEN KO PROLIV:

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. prekmurjerepublika
      25.08.2012 ob 10:22 prekmurjerepublika

      Pa vij ste smešni. Lekar van ne paše ka je mura zgibijla samo 2: 0, ker ste vij mislili ka de nas lazio raztrgo, pa je bilo daleč od toga. Še več, če bi bil eterovič v 1. polčase bole zbrane, be mura v 28 minute cilo povedla. Vače pa je rejsan ka smo nej že dugo zmagale, ale tou je zgolj posledica evrope in toga, ka smo nej meli duge klopi. V nadaljevanje prvenstva se za muro in rezultate nej bojate, ker do prišli. Pa še neka: pravite ka nas je nej blo dosti na tekmi. vej smo pa samo prekmurci bilij, nika je nej blo štajercov in ostaleh, bilo bi nas pa še več, če bi vij nekateri internetni navijači zmigali riti z fotelov in se zmigale na tekmo. Ale nej, ležje je pametuvate z domače sobe in kritizerati muro. Pfuj pa v takše lidij, lejko vsa je sran ka ste prekmurci!!!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.