https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Prevzem gasilskega praporja v Borejcih

Borejci, 26.08.2012 ob 10:45  

Včeraj je v Borejcih potekal svečan prevzem gasilskega praporja.

Včeraj je v Borejcih potekala svečana prireditev gasilcev, kjer so imeli "prevzem gasilskega praporja". Kot na je zaupal predsednik PGD Borejci Oto Flisar, "da je prostovoljno gasilsko društvo Borejci razvilo svoj drugi prapor zaradi simbolov, odločitev je padla že pred enim letom, kar za tako malo vas pomeni zelo pomembna stvar. Financiranje je bilo s strani donatorjev, vsi kateri so prispevali trakove in lipice to so seveda naši sponzorji in tudi vsi tisti, ki so darovali denar."

Pomoč pri organizaciji je prišla z vseh strani, predvsem domačini so najbolj pomagali in razne druge organizacije (občina, zavarovalnica Triglav), vsa društva iz občine Tišina in sevda društva iz okolice.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.