https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Razkrivamo: Kaj je delal, kaj dela in kaj namerava Miroslav Topič storiti z Muro 05

Murska Sobota, 27.8.2012  

Večina dosedanjih Topičevih manir se je izkazala za fiasko. Bo tokrat držal besedo? 

 

Še vedno predsednik Mure 05 Miroslav Topič bo na današnjem občnem zboru Mure 05 želel nadaljevati svojo ero v murskosoboškem prvoligašu, pravijo naši zanesljivi viri blizu Topiča. Slednji naj bi tako na občnem zboru predstavil nizozemske in angleške investitorje, ki naj bi, tako Topič, bili tik pred "zaključitvijo projekta" - sodelovanja z Muro 05, pri katerem naj bi tudi tokrat sodeloval Kristjan Gregorič, poznan tudi iz zgodbe z italijanskimi investitorji.

Ker je bilo "tik pred in naslednjih tednov" s strani Topiča v preteklosti že veliko, se marsikdo sprašuje, ali mu še verjeti. 

Zakaj je Miroslav Topič izgubil službo v podjetju Rene Lazard ... 

Naš vir dodaja, da je Miroslav Topič pred nekaj tedni, ko naj bi predal pooblastila vodenja kluba na podpredsednika Mateja Puhana, to storil s figo v žepu. "Tega pooblastila ni želel overiti na upravni enoti, tako da je vse skupaj le pesek v oči s strani Topiča." 

Sporna naj bi bila tudi zgodba glede izgube službe Topiča. Ta je po pripovedovanju naših virov službo direktorja v nemški izpostavi podjetja Rene Lazard izgubil, ker naj bi pred meseci brez vedenja vodstva podjetja prenakazoval nekaj deset tisoč evrov na račun murskosoboškega kluba.

Topič sicer vztrajno zatrjuje (je zatrjeval), da je službo direktorja v omenjenem podjetju »izgubil« po sporazumni prekinitvi sodelovanja. 

Kredibilnost je ali je ni?

"Žalostno pri vsem je to, da na ta način ne bo nikoli mogoče poplačati dolgov do Komunale, še posebej pa skrbi dejstvo, da mora klub septembra ponovno poročati UEFI, kako je s poplačilom igralcev in ostalih obveznosti. To seveda na način, ki ga je izbral Topič, ni mogoče," so prepričani naši različni viri, ki so seznanjeni z delovanjem Topiča. Slednji naj bi imel pri svojem aktualnem projektu »reševanja« Mure 05 tudi podporo murskosoboškega župana Antona Štihca, ki ga je na začetku tudi pripeljal v klub.

Še vedno prvi mož Mure 05 sicer ne uživa podpore vidnejših lokalnih podjetnikov in predstavnikov lokalne skupnosti. Še več, naš vir je prepričan, da je popolnoma izgubil kredibilnost.

Kdo proti Topiču?

V Muri 05 torej trenutno obstajata dve fronti, zato je pričakovati, da bo današnji občni zbor kluba prinesel precej vroče dogajanje. Kaj se bo zgodilo, je zaradi številnih možnih scenarijev in interesov težko napovedati.

 

Preberite tudi:

Topič: Italijani so nas nategnili, Nizozemci imajo z Muro 05 velike načrte



Gregorič: Zajedalci okrog Mure 05 si želijo nabirati točke in iščejo lastno korist

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.08.2012 ob 7:13 anta gost

      NAVIJAČI SE BIJETE Z DRUGIMI NAVIJAČI ZA BREZVEZE. TU PA KA JE ČLOVIK KERI JE TOTALNO NESPOSOBEN IN SE NORCA DELA Z NAS VSEH PA NJEMI NIŠČE NE VUPLE PRED FACO! Ge tau nerazmin! Bravo....pomurec tak se piše! Nej pa sobotainfo ge so polpismeni novinarji ka delajo tak kak njin ŠTIHEC PRAVI! In tudi tau je iz zanesljivih VIROV! ŠE ENKRAT BRAVO

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.08.2012 ob 7:14 tišlar gost

      Samo pejnezi,ka pa pripadnost,lojalnost dobro ime poštenje ge je pa vse to.Če se z pejnezom delao demače več gezero lidi nemre telko vkup spraviti kak lejko eden zapravi. Muraši če ščete ka de klub obstajo tudi drugo leto gnes napravite red,pa tudi če de še tak oljovo.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.08.2012 ob 7:16 anta gost

      Še tau: Kleko vidin je topič takšna lisica ka njemi je vseeno ka navijači mislijo. Stem mislin na 2000 folka ka odi redno na murine tekme. AJMO KA MALO MI ZAŠTRAJKAMO IN NEJDEMO NA NASLEDNJO TEKMO. Če šče topič špilati ma naj špila san na igrišči brez navijačov! VUPLEN KA SI TAU NOGOMETAŠI TUDI PREČITATE!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.08.2012 ob 7:21 REALIST gost

      S temi izjavami, gnes, pa na današnji skupščini in podobno se jaz ne bi zaletaval. Ste sigurni da danes skupščina sploh bo? Nikoli se ne ve.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.08.2012 ob 7:28 ante gost

      gost - REALIST Maš prav! To da se skupščina dobi se že govori nekaj časa:) Verjetno Italjani nemajo časa ka s Topičom karte špilajo:) JAOOO pa ka san gučo že dugo nazaj ka gtau nede dobro.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.08.2012 ob 7:34 .... gost

      Seveda, denar ki si ga je Topič posodil od drugod za klub je treba vrnit, kaj ste mislili, da bodo šenkali, ne bodite naivni. Za šenki nega več ničesa!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.08.2012 ob 8:41 pr gost

      Pri Olimpiji je odstopil Milenko Ačimovič in tudi trener Ermin Šiljak..Poštenjaka..(ni rezultatov) Kaj se mora zgoditi, da bosta odstopila Topič in Celec?.. Morda kakšna ornk klofuta okoli ušes soboških navijačev..ali pa niti to ne'? Sramota pri obeh omenjenih nima limita..žalostno..

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.08.2012 ob 8:44 REALIST gost

      Če Italijani nimajo časa priti na skupščino, jih ne potrebujete. Razrešite jih iz krivdnih razlogov in lahko nastavite novo vodstvo. Upam na pametne poteze, vsaj zaradi igralcev. Vendar se bojim da danes spet ne bo nobene pametne rešitve.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.08.2012 ob 8:46 branik gost

      Kaj bi tej pri Muri prodajali? Fajiča? Rupetino, kateri je limit SLO liga. Edini, ki je kaj vreden in je v formi je Filip Draković. Brez njega bi ta Mura kasirala še na vsaki tekmi vsaj dva komada več. Celotni začetek sezone je odbranil dobro. Na dušo mu le gre prvi gol proti Laziu, a proti takim velemojstrom je to razumljivo. Obramba je kot švicarski sir, tako da me ne čudi, da je Filip ves čas na prepihu. Primer je tudi včerajšnja tekma, kjer bi lahko Mura dobila še vsaj tri zadetke.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.08.2012 ob 8:50 g gost

      gnes de se dokončno pokazalo, či smo Sobočani Loleki...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.08.2012 ob 8:52 tomlu gost

      pa ka do odavali igralce????????? vej pa že zaj nemamo ekipa za prvo ligo - ka nucamo vsaj tri okrepitve. Pa što de investejro???? pa gnes den nucaš samo sponzore keri na leto da telko pa telko evrov, pa nazaj nikaj ne prosi.... če toga sponzora nega se nemremo ite prve lige-na žalost je tak pa lejko gučij što kajščej. pa henjajte že stemi investitori ka so oni nej dobrodelna organizacija ampak vsaki vidi samo hasek stoga.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      27.08.2012 ob 8:53 eden gost

      Recimo da skupšina danes bo. Kakšni so pogoji da lahko prisostvuješ na sami skupščini in na koncu tudi glasuješ? Mislim da bi morali to skupščino vzeti zelo resno in zaščititi interese kluba. V nasprotnem si bodo ponovno "uzurpirali" oblast. V tem primeru se jih nikoli ne rešimo. Dejstvo je da Topiču ni mar klub ampak rešuje svojo "rit". Izgublja na celi črti in človek je bolj zrel za "psihijatra" kot za resno vodenje kluba. Človek, ki ima zaprta vrata pri vodilnih pri pomurskih podjetjih oz. nima nobenih resnih managerskih kontaktov (mogoče med mojstri in šiviljami v Muri :-) enostavno ni sposoben tega sanirati. In danes bi moral dobiti jasen in glasen - NE!! Mura05 ni peskovnik za izživljanje neizživetih frustracij in ambicij. Zato je danes potrebno v čim večjem številu na skupščino in zahtevati spremembe. V nasprotnem bo odločala peščica tistih ki je odločala v preteklosti in ki je tako naivno nasedla Topiču ko je na zaupanje ukinil NO in ustočili italijane.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      27.08.2012 ob 9:01 mnm gost

      pred skupščino vsi pred stadion pa grobo zahtevate odstop topiča-nenasilno ampak verbalno. topilč topič ko te jebe možemo i mi brez tebe.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      27.08.2012 ob 9:02 eden gost

      Še nekaj - ko je ustoličil italijane je zahteval da se mu verjame na besedo. Danes lahko ugotavljamo da obljube ni izpolnil, zlorabil je zaupanje ostalih članov ki so mu nasedli in mu zaupali. Zaupanje je torej bilo zlorabljeno in sporočilo je jasno: Topiču ni verjeti na besedo! Topič zavaja in si prikraja resnico tako kot njemu najbolj paše. In če nič drugega je to močan razlog da danes dobi jasno nezaupnico. Pokažimo da prekmurci nismo takšni "loleki" da nas lahko vsak "levonja" vozi kakor se mu pač zahoče. Topič, dovolj je! RLS te je hitro prečital in ti dal nogo, Mura05 pa upam vsaj ti da nogo danes!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      27.08.2012 ob 9:03 realist gost

      Gnes upan, ka do se ovi na skupščini odločili pravilno. Edino pravilno je odstop topiča. Pa če ma za sebov Apple ali pa Nokio, naj odstopi. Saj se Hlastec oz. novi predsednik s temi Nizozemci tudi lejko dalje meni o sodelovanju. Topič je že naredil preveč slabega na žalost

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      27.08.2012 ob 9:18 KIRI gost

      ZGINE CIGO EDEN NESPOSOBNE MRŠŠ TA GE SE BUL!!!!!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      27.08.2012 ob 9:25 anti gost

      Iden in plačan teh 100€...to moram videti in še kakšno povedati!! Folga te zajebancije in zmanjkalo je "naslednjih tednov". Ove Gregoriče in podobne pa ne bi smeli sploh pustiti v prostore.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      27.08.2012 ob 9:53 vrabček gost

      Ali imate gospod Topič kaj morale in poštenosti,kam ste dajali denar,saj igralcev,niste plačevali,sram vas naj bo klicali so vas starši glede denarja pa niste dvigovali telefona ,ali res ne razumete,da nekdo ne more delati zastonj skoraj eno leto,da si igralci morajo plačevati zavarovanje,kaj če se kaj zgodi, vi o tem sploh ne razmišljate,ampak samo na svojo rit. GLEDE VSEGA TEGA TER ŠE DRUGIH STVARI,KI JIH NE VEMO VAS PROSIMO ODSTOPITE. KAJ DELA TU POLICIJA,ALI NI TO KORUPCIJA,TER DOVOLJ KRIVDNIH RAZLOGOV ZA ODSTOP. NAVIJAČI VRŽITE GA VEN, ČE VAS JE KAJ V HLAČAH.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      27.08.2012 ob 9:59 MURA 05 gost

      VAŠ VIR-g.PUHAN V KLUB NI PRIPELJAL NITI CENTA,S HLASTECEM PROTI LACIJU NISTA MOGLA ZRIHTAT NITI ZASTAVIC,UBOGI MARUŠKO KAKO SE JA SAMO POČUTIL KO NI IMEL ZASTAVICE A PREJEL JO JE OD NASPROTNIKA,TOLIKO KAKO SO SPOSOBNI CELEC,HLASTEC,TER PUHAN,TER NJIHOV PODPORNIK V SLAČILNICI. LP

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      27.08.2012 ob 10:09 vrabček gost

      IMAM OBČUTEK,DA JE GOST MURA05 njegov podrepni ali pa gospod Topič sam samo toliko brez denarja se ne da kupiti zastavice,gospod topič vi pa ste bili zadolženi za finančno plat.Kako pa so se počutili igralci ib gospod doktor,ko ste jih poslali na napačno letališče, brez denarja ter brez viz.Ali je potrebno še kaj dodati. Pa lep pozdrav gospod Topič. Veste kaj ali lahko spite? Jaz ne bi mogel.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. PREKMUREC
      27.08.2012 ob 10:15 PREKMUREC

      Ej to je zaj zanimivo. Naidnouk so vsi pametni in vsi so rešitelji. Piše ka sta dvej fronti in zaj se borita ena proti drugi. Mi to beremo in nasedamo. Naj rešijo to danes med sabo.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      27.08.2012 ob 10:24 Kero gost

      Goni Topiča v 3 PM! Govedo! Idi, že si dosta kvara napravo, pa ne meči pejska v oči z "investitorji"!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. zoja
      27.08.2012 ob 10:26 zoja

      ZADNJE MINUTE TEČEJO ČE ŠČEMO KA DE MURA ŠPILALA SE MORA UPRAVA UMAKNITI PA PISTITI CUJ LIDI KA DO ZA MURODELALI!! ŠTIHEC PA NAJ ODSTOPI TUDI NAOBČINI KA TUO NEMA FORME KA MAMO TAN GORI...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      27.08.2012 ob 10:38 eden gost

      @murinjo, če pa je nej sposoben zriktati penez pri drugih podjetjih si je mogo sposoditi pri svojen :-)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      27.08.2012 ob 10:40 Feri gost

      Pa še prestopni rok se počasi izreka, tako da tudi igralcev ne morejo več kupiti (brez denarja), obstoječi kader bo tako ali tako igral brezplačno iz usmiljernja do kluba......Edino v tolažbo naj jim bo, da itak nobeden klub ne izpade iz 1. SNL zaradi nezainteresiranosti drugoligašev za igranje v 1. SNL.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      27.08.2012 ob 10:43 .... gost

      Feri to pa se motiš Krka ima sigurno ambicije prav tako Zavrč

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      27.08.2012 ob 10:44 gringos gost

      Vsi gnes pred stadion, očitno ma TOPIČ velko korist od kluba, ka nešče odstopite oz. se umakniti iz kluba.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      27.08.2012 ob 10:55 vujdi gost

      Murinjo: ka je teh 30k šlo za plače mogouče? NE. Zatou pa šuti pa ne brane smrdljivca kerome se ide samo za lastno rit.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      27.08.2012 ob 11:07 Zvezde gost

      Tak čista odkrito van poven pa lejko šteplete minuse gor dol. Preveč ste igralce kovali v zvezde!!! KDOR VISOKO LETA NIZKO PADE! Po Soboti odijo kak či bi vsi Messiji bili!

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      27.08.2012 ob 11:16 Feri gost

      Mogoče se motim, Triglav že dve let na ta račun igra v 1.SNL. Nalijmo si čistega vina : trenutna ekipa Mure se lahko v najboljšem primeru kosa s slovenskimi drugoligaši, uprava pa ni niti na nivoju NK Sela (pa jih nočem žaliti)

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      27.08.2012 ob 12:01 gost JA gost

      PA CELECA TREBA NATERATI; PA ŠE SPIKERA: SAMI AMATERI:

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      27.08.2012 ob 12:08 LEPI gost

      DANES NEBO IZ TEGA NIČ BO PA DRUGI TEDEN. Negdo je napisal ja ste LOLEKI nič se ni zmotil tega človega v lagef in ga po MURI dol pistiti, Navijači vsepovsod se bijete e zdaj pred stadijon nk Mure i udri ko maksim po diviziji pa pokažite vaše skrite obraze.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      27.08.2012 ob 12:39 Vicmajster gost

      Ja z sela se pa rejsan nej trbej norca delati, čiglij so nekši veški klub. Te klub obstaja že fejst dugo mislin ka 35 lejt, mura pa je v roki 7 let, odkar obstaja nova Mura 05 delala samo nove dolgove, pa nej važno što jo je vodo, dukeč do klub vodili lidje, keri do gledali za svojo korist, pa ka do špilali igralci keri majo veze, de Mura tan kak je... Pa mislin ka de tudi NZS-ji enkrat kapnolo ka tou nej dobro ka se dela v Muri 05 pa do leteli čao bao v zadnjo ligo... kak bi mogli že leta 2005 nej pa ka so jim odobrili 3. ligo pa se je vodstvo nej nika nafčilo. Gda bi pa ednouk špilali proti omenjenomi Seli pa njin podobnim klubom kak so Cven pa Bratonci bi se pa malo zamislili ka delajo. Saj je fajn iti na tekmo v prvoj ligi ali mislin ka moremo v ton letos uživati, ka toga dugo dugo... duuugo več v soboti nede.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.