https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Maja Seršen osvaja z novo pesmijo Na drugi obali

28.08.2012 ob 8:00  

Pevka Maja Seršen, ki se je pred nekaj tedni z resničnostnim šovom Gospodinje pojejo po večletnem premoru vrnila na velike odre, predstavlja svojo novo pesem Na drugi obali.


Majina nova pesem je delo producenta Dejana Boroviča iz Studia Logic iz Murske Sobote, besedilo pa je nastalo pod peresom izvrstnega Ferija Lainščka, katerega verzi so zaživeli v čudoviti melodiji Eve Hren. Za balado, ki bo poslušalce spomnila na minljivost ljubezni, bolečino slovesa in hrepenenje po preteklosti, je bil posnet tudi videospot. Režiser Nejc Tomšič se je za snemanje odločil za slovensko obalo in Mursko Soboto.

VIDEO:

Glasbo, ki jo Maja v zadnjih letih poje, je težko omejiti s poimenovanjem, saj je zelo široka. Verjame, da vsako besedilo zahteva svojo interpretacijo. Žanrsko najbližje so ji popevke in šansoni, saj lahko z njimi pripoveduje čutne zgodbe in se dotakne poslušalcev. Glasbo najraje ustvarja s preverjenimi slovenskimi avtorji (Feri Lainšček, Damjana Kenda Hussu, Eva Hren, Sašo Fajon), zato je k sodelovanju pri ustvarjanju nove skladbe povabila izvrstno moško vokalno zasedbo Aeternum, ki prihaja iz Prekmurja. Le-ta je uveljavljena že z dolgoletnimi sodelovanji in nagradami na tekmovanjih in ima za sabo številne nastope kot tudi žanrsko širok in obširen program.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.