https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Tromejnik po zaostanku 1:3 prišel do zmage s 4:3

Kuzma, 27.8.2012  

V Kuzmi se je kljub oblačnemu in deževnemu vremenu zbralo okoli 300 gledalcev, ki so videli izredno kvalitetno srečanje, ki so ga z nekaj sreče na koncu vendarle dobili domačini.

TROMEJNIK G. SUKIČ : ŠMARJE PRI JELŠAH  4:3 (0:1)

Strelci: 0:1 Firšt D.(30), 1:1 Grah D.(49), 1:2 Drofenik J.(68), 1:3 Neskič A.(77), 2:3 Janža J.(79), 3:3 Čontala D.(87), 4:3 Grah D.(90)

Tromejnik G-Kalamar: Škrbič, Nemec (Ulen), Horvat, Kous B. (Kisilak), Pavel (Potrč), Grah, Šnurer , Bokan R., Sukič, Janža, Čontala

Prvi polčas se je končal z vodstvom gostov, ko je po odbiti žogi domačega vratarja zadel David Firšt. Priložnosti so se vrstile na obeh straneh, domači pa se lahko zahvalijo odličnemu vratarju Škrbiću, da se je polčas končal le z 1:0 za goste. Drugi polčas se je začel odlično za domače, saj je po podaji Jerneja Janže z leve strani zadel Damjan Grah.

Gostje so znova povedli v 68. minuti, ko je zadel Jure Drofenik, za domače je sledil nov šok, ko je po izgubljeni žogi na sredini igrišča goste v 77. minuti v vodstvo s 3:1 popeljal Alen Neskič. Domači strateg Marjan Rajbar je po tretjem zadetku gostov opravil še zadnjo menjavo, vstopil je Simon Ulen, kar se je izkazalo za ključno potezo tekme. Pred tem sta vstopila še Uroš Kisilak in Denis Potrč.

Domači so znižali v 79. minuti, ko je s prostega strela s kakih 18. metrov zadel Jernej Janža. Domači so kljub zaostanku silovito pritiskali, kar se jim je obrestovalo, ko je po podaji Ulna sam pred gostujočega vratarja prišel Damir Čontala, ga preigral in žogo poslal v prazen gol. Do končnega preobrata je prišlo v 90. minuti, ko je  znova po podaji Ulna za končnih 4:3 za domače zadel danes odlični Grah, ki je žogo nekoliko z leve strani poslal žogo v vratarjev daljši kot.

Na koncu lahko čestitamo domačinom za vztrajnost in borbenost, ki se jim je tokrat poplačala, gostom iz Šmarja pa zaželimo več sreče na prihodnjih tekmah.

Tekst: Stanko Hajdinjak

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.