https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

INTERVJU

Frajman: Miroslava Topiča kot predsednika Mure 05 podpira le še župan Štihec

30.08.2012 ob 10:45  

Nekdanji dvakratni predsednik Mure 05, nekdanji podpredsednik Nogometne zveze Slovenije in eden izmed najbolj "glasnih" na zadnjem občnem zboru murskosoboškega prvoligaša je kritičen do predsednika Mure 05 Miroslava Topiča.


Zakaj niste na nelegalnost občnega zbora Mure 05, ki se je zgodil minuli ponedeljek, vodstvo kluba oz. Miroslava Topiča opozorili že prej na osebni ravni? 

Topič je sklical skupščino nasprotju s statutom, kot da je društvo (klub) ND Mura 05 njegova last in da ne obstajajo v klubu nobeni legalno izvoljeni organi odločanja. Ker do sedaj nisem bil ne član kluba in tudi nisem sodeloval pri delu kluba, sem smatral, da nimam nobenih pravic vmešavati se  v delo kluba. Na dan zbora članov sem se včlanil v klub, ker me je stanje v klubu, način dela in zakonitost delovanja, predvsem pa katastrofalno vodenje kluba za katero je predvsem odgovoren predsednik kluba Topič, pripeljalo do tega, da sem se odločil, da se vključim v delovanje kluba. 

Kakšna je vaša vloga pri aktualnem poskusu reševanja Mure 05? 

Odkar je bil s strani upravnega odbora imenovan Hlastec za direktorja kluba in glede na dejstvo, da se poznava že dolgo let, sem se odločil da mu v novem okolju poskušam pomagati, da se bo čim hitreje in bolje vključil v delo kluba in s tem pomagal zagotoviti prvoligaški nogomet v Pomurju. Če želite tudi čisto konkretno sem pri Kompasu Pomurje garantiral, da bo plačan hotel ob gostovanju Mure v Bakuju in  bodo plačani tudi stroški letalskega prevoza v Kijev.

Žal pa trenutno še ne morem izpolniti obeh obljub, ker nimam garancije, da bo denar, ki bo prišel v klub dejansko nakazan Kompasu Pomurje, ker Topič pri nakazilih odloča brez dogovora z upravnim odbora, torej po svoji volji. Tako se je tudi zgodilo z denarjem, ki ga je nakazalo podjetje Vivat in je bilo namenjeno poplačilu upnikov, ki so blokirali transakcijski račun ter igralcem. Del, ki je bil namenjen igralcem, je Topič nakazal drugim upnikom po lastni presoji. 

Kakšno vlogo ste imeli pri prihodu Dimitrija Hlasteca v klub? 

Nobene vloge, z Mitjo se poznava še iz časov, ko je bil direktor NK Maribor in to v časih, ko se je NK Maribor saniral, pa tudi v časih, ko je igral v ligi prvakov, kar pomeni, da ima ogromno izkušenj ter znanja, vendar potrebuje tudi vsa pooblastila, da bo dejansko lahko opravljal svoje poslanstvo. Pripeljal ga je upravni odbor ND Mura 05, prepričan pa sem, da je sigurno najprimernejša oseba, ki jo trenutno Mura potrebuje, da prebrodi vse težave in se normalizira delovanje kluba. 

Ali boste v prihodnje na kakršenkoli način sodelovali pri Muri 05? 

V kolikor se izpolnijo veljavni sklepi upravnega odbora z meseca julija in Topič preda pooblastila, potem bom vsekakor pomagal. Absurdno je dejstvo, da Topič ne izvaja sklepov, ki so bili sprejeti na upravnem odboru pod njegovim vodstvom, in jih je tudi sam podpisal, jih pa ne izvaja, očitno je imel figo v žepu. Jaz sicer nisem pripravljen prevzeti nobene aktivne  funkcije v klubu, ker mi moje trenutne službene obveznosti tega ne dopuščajo, pripravljen sem pa pomagati v okviru svojih možnosti. Bil sem dvakrat predsednik Mure, prepričan sem, da je sedaj čas za mlajšo generacijo. 

Menite, da je Miroslav Topič primeren za vodenje Mure 05 in kaj napovedujete, da se bo z Muro 05 dogajalo v prihodnje? 

Glede na dejstvo, da je Topič v svojem mandatu klub zadolžil za slab miljon evrov, da agonija traja že eno leto, da je bilo izpolnjenih zelo malo obljub, da nima kredibilnosti ne v odnosih do igralcev, ne organov NZS, ne do organov kluba, ne do gospodarskega okolja, se mi postavlja vprašanje, zakaj sploh še vztraja. Po mojem osebnem prepričanju želi rešiti svoj osebni status skozi zaposlitev v klubu, potem, ko je sporazumno moral oditi iz RLS. Mislim, da ima trenutno samo podporo murskosoboškega župana Antona Štihca, kar je bilo vidno tudi na občnem zboru.

Glede na rezultate v evropskih pokalih in posledično denarja, ki bo prišel v klub iz tega naslova, smatram da obstaja realna možnost, da se klub uspešno sanira v nekem daljšem obdobju. Mogoče bodo malo slabši rezultati zaradi pomanjkanja denarja, s čimer se bomo morali pač sprijazniti, to pa je žal posledica slabega vodenja v preteklosti. Murska Sobota in  Pomurje, pa tudi slovenski nogomet  Muro potrebuje.

    Komentarji

    1. gost
      30.08.2012 ob 11:04 dsgfsg gost

      frajman spokaj kufre pa ne ode 20 kilometrov v bližine mure dvakrat bil v klube dvakrat kradno..!!!

      8 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.08.2012 ob 11:28 mura gost

      podpiram g. Frajmana!

      16 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.08.2012 ob 11:32 mura gost

      topič naj spakera kufre

      23 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.08.2012 ob 11:34 jimmy gost

      Vsem dragim navijačon Mure bi povedal, da je g. Frajman najbolj zaslužen, da takrat Mura 05 ni izpadla v najnižjo ligo kot Olimpija in da so vse mlajše selekcije obdržale svoje statuse neglede na to, da se je ustanovilo novo društvo!...

      21 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.08.2012 ob 11:41 t gost

      TOPIČ SPIJZDE ŽE 1X STOGA KLUBA,AL KA NEŠČES KA SI PUNIŠ ŽEPKE...........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.08.2012 ob 11:47 ZORZ gost

      Neverjetno ampak žal resnično je, kakšno skropocalo so pripravljeni objavljati neki "MEDIJI", ki pa niso niti m od medija. Predstavljati Frajmana in Hlasteca kot rešitelja Mure je tako kot če bi Trejza reševala Maribor. In Hlastec in Frajman imata svoje reference: HLASTEC vodja marketinga pri združenju prvoligašev več kot dve leti ni našel glavnega pokrovitelja in ko je vodenje prve lige prevzela NZS je človek ostal brez službe in si rešuje svoj status v Muri, FRAJMAN je pa tudi znan kot človek, ki je murskosoboški nogomet spravij na tako nizkoten položaj, da ga je moral rešievati še večji nizkotnež Suban. Topič pa je itak poglavje zase in se mi za njega zdi škoda izgubljati besede. VEM PA NEKAJ dokler bodo v soboškem nogometu FRAJMANI, HLASTECI IN TOPIČI se slednjemu ne piše nič dobrega.

      22 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. humani
      30.08.2012 ob 11:55 humani

      jimmy te tvoj g.frajman je bil že pogrebnik prejšnje mure pa ni nič odgovarjal kot vsi ostali

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.08.2012 ob 12:25 mura 05 gost

      g.FRAJMAN zakaj pa potem še vedno niste plačali 6.000e,za katerimi stojite na kompasu za Baku?

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.08.2012 ob 13:06 sobočanec gost

      lepo je šinfati vsakega ki je pripravljen pomagati - pa dajte alternativo! kdo pa bi bil po vašem okusu da ga ne bi takoj popluvali in "terali" iz kluba? je sploh kdo primeren? dajte, imena na dan! Pa naj potem nekdo kontaktira te ljudi in jih vpraša če bi delovali in pomagali klubu.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.08.2012 ob 13:11 @ sobočanec gost

      ges paven ka je topič čist dober samo ka človek nemre tak delate kda so vsi prote njeme..!

      7 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      30.08.2012 ob 13:34 vrabček gost

      Pravo gospod Frajman,ter gospod Hlastec,da se bosta zavzela za klub,saj sta že dolgo v nogometu.Primerjati Trezo pa ta dva gospoda,pa je skrajno primitivno.Se vidi,da se vam ne gre za muro05,ampak vam diši denar,da si ga boste razdelili, ko pride iz Evrope. Vendar mislim,če igralci takrat ne bojo dobili denarja se vam Topičem slabo piše, tu so pogodbe in sodišča.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      30.08.2012 ob 13:52 gost in post gost

      Mislim da se s Topičem na čelu vse bolj ponavlja lanski scenarij, ki pa bo po letošnji sezoni nedvoumno pripeljal do stečaja kluba, vsi pa vemo kaj to pomeni. Spirala Topičevih kreditov za kredite je pri koncu, enačba pa se brez dobičkonosne prodaje igralcev ne izide. Voda in kanalščina v Murski Soboti pa bo seveda dražja...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      30.08.2012 ob 14:01 manemoj gost

      Pa kaki denar od Evrope bodo delili igralcem?? Tega denarja več ni ljudje, kaj je z vami?? Ta denar od Evrope je bil porabljen za licenco in blokado računa torej posojili od Komunale in Vivata. Ta denar bo treba vrnit in to je denar od Evrope!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      30.08.2012 ob 14:07 ł gost

      G.Frajman, to pa ne bo držalo! Podpira ga še Copicar..

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      30.08.2012 ob 14:13 kiri gost

      mislen ka more morec nazaj prite :))

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      30.08.2012 ob 14:16 jimmy gost

      human.....nej je moj, jes san samo navedel dejstvo ka je bilo v pretekloste.... dejstvo je pa ka smo vsi mij krijve ka se tou dogaja, ka se je dogajalo in ka se dogaja, ker ne ukrepamo in samo pametuvlemo!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      30.08.2012 ob 14:25 sobočanec gost

      Čestitke g. Frajman. Cenim da je nekdo iz lokalnega okolja pripravljen zavihati rokave in pomagati klubu da obstane. Vsi ostali znajo samo šinfati in obtoževati, poleg tega pa čakati da pride nekdo z čarobno palico in čez noč reši klub. V tem klubu misim da nekaj let ne bo kaj za "krasti" kot to govori večina, v tem klubu bo samo garanje in krpanje tega kar je bilo v tako kratkem času (enem letu!) uničenega. Uničeni so odnosi na relaciji uprava, navijači in ekipa, uničene so finance in predvsem je uničen ugled kluba. T. Frajman, želim si da bi bilo še več takšnih ljudi iz lokalnega okolja, ki imajo znanje in strokovnost da lahko sanirajo klub.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      30.08.2012 ob 14:26 mrhovinarji bejžte iz Mure gost

      Stvar je simpl: kelko pejnez prinese Frajman? Kelko pejnez prinese Hlastec? Kelko pejnez prinese Topič? Rok: 30 dni. Tisti, ki prinese pejneze vodi klub. Voditi tak, ka bi pejneze dal nešče drugi, bi ščel vsak. ZAto preprosta logika: zrihtaj pejneze pa vodi klub. Če ne zrihtaš nika, beži od kluba, ker zaslugarjev mamo zadosta. Stari Frajman pa zdaj sina v ospredje rivle... Ker znamo kak je zasral Muro v preteklosti. Drugi pa naj pejneze zrihtajo ka de se sinček lejko špilo footbal manager 2012. Pa še to: Topič kak koli je že naiven je iz svoje firme nakazal denar Muri in jo s tem reševal. Za nagrado so ga Nemci nagnali in je izgubil službo. Nagradno vprašanje za Puhana, Celeca, Frajmana starejšega in Frajmana mlajšega, Hlasteca: ka ste vi postavili na kocko zaradi Mure? Što od vas je kaj riskiral kak Topič? In najebal... In zdaj te vi srali po njem ka je edini kriv, vsi ste pa vse znali za tej italijane in se z vsem strinjali! Rejsan ste podleži do boga. Navadne gnide zahrbtne. Topiča ste medijsko linčali, sami pa ste se celi čas skrivali za njim. In zdaj gda so vam vsi drugi dali pejneze bi vi radi vodili klub...

      13 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. PREKMUREC
      30.08.2012 ob 14:27 PREKMUREC

      Stopte fkuper pa rejšite zadevo. Kak vidin van je nej vseedno.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      30.08.2012 ob 15:05 TOPIČ JE ZAKON gost

      gost - mrhovinarji bejžte iz Mure , točno tak se strinjan s tebov. topič je ousto brez službe in s ten ogrozil eksistenco svoje družine in to samo zato da je reševal muro. na kocko je postavo vse, še družino. keri od vas lešinarov je kaj reskejro??? eno leto set v njegovoj senci sranje delali pa se skrivali z anjin pa mu polena pod nego metali zdaj te vsi najbole pametni. marš mirhovinari!

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      30.08.2012 ob 15:11 mike gost

      Po prebranih komentarjih sodeč se vas dosti topicevih ritoliznikov oglaša lahko odjebete vred z njim

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      30.08.2012 ob 15:20 sobočanec gost

      Vse kar očitate Frajmanu je brez osnove. Postrezite z podatkom koliko izgube je pridelal Frajman. Mislim da govorite na pamet. Vsekakor ne more v nobenem primeru konkurirati Topiču ki je uspel v enem letu pridelati 1 mio EUR izgube in uničiti odnose. Torej: TOPIČ = 1 LETO = 1 Mio EUR izgube, FRAJMAN = 1 LETO = ? EUR IZGUBE. Na mesto vprašaja pa dodajte znesek tisti ki tako samozavestno trdite da je Frajman kradel in zapravil klub. Osebno menim da je Topič kar se teh rezultatov tiče "unikum". To moraš biti res umetnik in sila nesposoben da pridelaš tolikšno izgubo. Še Mura d.d. nima ob svojih 1500 zaposlenih in letni realizaciji 3 mio EUR prometa le 640.000 EUR izgube!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      30.08.2012 ob 15:35 sobočanec gost

      ...bi samo še dodal: " Mura d.d. je svojim zaposlenim izplačala vse plače in prispevke, Mura05 žal ne"

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      30.08.2012 ob 15:45 kiri fotograf gost

      sobočanec --pišeš neka pa nemaš pojma točno se zna ka je frajman in co. naredela v mure taka vijden ka se njgov zaveznik oz. neščeš blatiti ale tak pač je je lopov in vedno bo ter njegovi kolegi!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      30.08.2012 ob 15:57 ahahaahah gost

      "Kakšno vlogo ste imeli pri prihodu Dimitrija Hlasteca v klub? Nobene vloge, z Mitjo se poznava še iz časov, ko je bil direktor NK Maribor in to v časih, ko se je NK Maribor saniral, pa tudi v časih, ko je igral v ligi prvakov, kar pomeni, da ima ogromno izkušenj ter znanja" Zanimivo. Hlasteca se povezuje s ten, kda je sfalilo največ keša in se ja napravo največji minus. TO JA! TO SE ČUJE OBETAVNO! HLASTEC, HLASTEC! Keri klovn je ta Frajman, ahahaha. :D

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      30.08.2012 ob 17:14 lazio gost

      Samo so še izda bili najboukše časi v jugi - ha. Te so bili na vladi Kerčmar, pa Moerec, pa še nekaj velkih bogatašov v Soboti ten nišče ne očita, ka so kradnoli že lejta pa lejta. Če bi tej bili poštenjaki, toga gnes nebi bilou. cejli svejt je v p....! Ajmo Mura gnes trbej zmagati pa de boukše L.p. Lazio

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      30.08.2012 ob 17:56 JOC gost

      Kak bi tao hidičovo trbelo žgate!!! Ka njoj kaj fuzbaleri gor dejvlejo???

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. loncarm
      30.08.2012 ob 18:13 loncarm

      Se že širi vonj po denarju in mrhovinarji se že zbirajo. Muri ni nihče prej pomagal, zdaj, ko bo nekaj denarja pa že prihajajo, kot muhe na d… Topič jo je prevzel, ko je bila na dnu, Frajman in Hlastec sta tedaj verjetno imela »pametnejše« delo, kot pa reševanje Mure. Frajman pa je pristaš MURE05, da se na dan skupščine včlani v društvo, lahko bi se včlanil dva dni prej in opozoril Topiča na nelegalnost skupščine. Frajman, prav si napisal »to pa je žal posledica slabega vodenja v preteklosti. Murska Sobota in Pomurje, pa tudi slovenski nogomet Muro potrebuje.« S tem, slabega vodenja, si mislil verjetno nase. Kje na lestvici je Mura bila pod tvojim vodstvom in koliko minusa ali plusa je imela. Kak je Topič zadolžil Muro? Je koga takega kupil, da ni bil vreden denarja? Je on naredil pogodbo z Gliho? Verjetno je račun za vsak euro? Če tega ni se pokliče policija. Preprosto. Kako je lahko on garantiral za hotel in prevoz, če pa sploh ni bil član Mure in »sem smatral, da nimam nobenih pravic vmešavati se v delo kluba« Zaposleni na Kompas Pomurje, če je to res, sam mislim, da je to velika laž, bi moral pokazati pogodbo, da bi se videlo ali res on garantira oz. če je garancija sploh potrebna. Lazio; se spomniš ARUM trade? Je bil Frajman v »sanjskem« moštvu? Ajmo ča

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      30.08.2012 ob 18:21 sobočanec gost

      @kiri fotograf, daj prosim seznani me ka so Frajman & Co naredili Muri (verjetno misliš NK Mura). Btw, koliko pa si bil takrat ti star ko je klub vodil Frajman. Jaz sem imel pr. 35, koliko pa ti da se tako dobro spomniš? Ja, res bi me zanimalo da nam nekdo predstavi kaj pa je Frajman naredil (ampak prosim argumentirano, s številkami in ne ugibanja v stilu, "kradnoli so, zapravili so klub, ipd."

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      30.08.2012 ob 19:47 nekaj gost

      LONCARM - to ka praveš za Frajmana, je ISTINA!! so me pravle lidje, kere so paulek njega itd.. pa ka je klub nej sposoben zorganizerate lidi, kere be prek mele kontrolore, delegate itd,(prevoze do Graz-a).. par lujde to vse prostovolno dela, so kar same vse prek prevzele.. zato lejko maloga Frajmana vijdite "tan spodaj" z akreditacijo ORGANIZATOR (vsaj to so dobile, če že za đabe delajo)...

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      30.08.2012 ob 20:24 XY gost

      "Who the fu.k is Frajman???" Kelko je on do zdaj naredil za klub? Kelko pejnez je zrikto??? Kakšne plane za REŠITEV RAZEN RUŠENJA ima??? Zjasne se Frajman!!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. senorita
      30.08.2012 ob 20:33 senorita

      tou je rejsan možno samo pri nas..žalostno:( za gosta- čambalala, nekaj, itd...tu se pa moren oglasite- ne ven od ge enim takšne in drugačne informacije, pa vse lažljive...po nepotrebnon vpletate določene ljudi ...če si vupaš izpostaviti imensko verjetno poznaš te ljudi, pa če že maš kaj prouti stopi do njih, povej osebno- nej pa ka tu pišeš stvari kere niti približno ne držijo

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      30.08.2012 ob 21:01 MESSI gost

      JE KJE PRENOS TEKME MURA LAZIO.KAKŠEN LINK

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. senorita
      30.08.2012 ob 21:11 senorita

      na uradni strani mure 05 maš link za ogled tekme

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      30.08.2012 ob 21:17 link gost

      http://www.laola1.tv/en/int/soccer/uefa-europa-league/lazio-rom-nd-mura-05-/video/268-989-94572.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. nula
      30.08.2012 ob 21:46 nula

      frajman se vmešavle ka svojga sinčeka šče nastaviti bedak pa je župan ka to podpira

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      31.08.2012 ob 1:27 golgeter gost

      če so že si prle omenjeni lopovi, mamo enoga ka lejko miljon zrikta brez problema. čeh berluskoni, nebi dober bil za prezidenta, prakso ma že kak nadzorni ?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      31.08.2012 ob 7:28 gost gost

      Prve more odleteti CELEC...

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      31.08.2012 ob 7:48 gost post gost

      Topič lejko zrihta samo 1 mio €...... dodatnega dolga. Pa koji nizozemci. Pravljice Hans Christian Andersen. Če je bilo kaj na tem, bi se lahko uredilo ta teden, saj je pa Topič še vedno predsednik z vsemi pooblastili, skupščina pa se lahko skliče tudi decembra. Priznam pa ka je očitno Topič ful sposoben retorik, drugače ob teh pravljicah, ki jih prodaja že dobro leto ne bi imel še vedno toliko somišljenikov. Me zanima kere narodnosti do investitorji pred naslednjo skupščino... Mogoče Danci kot zgoraj omenjeni avtor pravljic.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      31.08.2012 ob 8:42 REALIST gost

      V zadnjem trenutku prestopnega roka: Drakovič, Fajič in Janža podpisali v tujini, nekaj ostalih igralcev pa po klubih v Sloveniji To je novica, ki bi jo rad videl jutri v časopisu. S tem bi si igralci rešili kariere, igrajo pa naj Topič, Frajman, Hlastec,Štihec ter podobni.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      31.08.2012 ob 11:22 anti frajman gost

      Frajman lejko si rad ka si še batine nej faso.....pazi se

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      31.08.2012 ob 12:08 gost-BB gost

      če sem v kaj siguren,sem v eno: NI BOLJ POŠTENEGA ČLOVEKA KOT JE g.FRAJMAN

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. copicar
      31.08.2012 ob 12:18 copicar

      Tudi jaz vem da g.Frajman dober človek,saj mi je že tudi večkrat pomagal,vem pa tudi da je g.Topič dober, zato kot ste opazili se v tej debati sploh ne odzivam.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      31.08.2012 ob 15:26 kiri gost

      sobočanec-mislen ka na pamet neka gučiš samo nk mura-nd mura vse je isto maslo samo telko ka zdaj moremo mete nogometno društvo mura 05 prlej se je lepše čulo....Pokradnole so vse dobro znamo kelko je bilo dolga xxx cifre taka nej na pamet gučate...sicer pa nema veze kelko san star mislen ka sva isto stareva ale tij pa pišeš neka bv kak mala deca 12 lejt stara.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      31.08.2012 ob 18:13 brm brm gost

      senorita - te me pa zaj povej, ka se je "gost - nekaj" zlago?? no povej me oz. napijše!!! vse je istina,.. poznan osebo, kera ide vedno po delegata, kontrolora itd,.. jih prevaža se pa ta, jih odpela nazaj na letališče v Graz itd,.. ta ista oseba je mogla čakate doktora za doping,po tekme z lazion vgojno do 1 vre, ka sta se Mouri pa Klose nej mogla poscate!! vse to skup je KLUB NEJ SPOSOBEN spesnite, in so se določene lidje-navijače to spravile same delat, seveda prek kluba, ker drugače nejde.. znan marsikaj

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      01.09.2012 ob 10:35 Sobočanec gost

      Ten tren nej Miroje,nej Tugoje pa nej Hlastece ne falij nika.Samo ena mala drobcena stvar gospod Stanko be je mogo mete pod nadzoron,te se nebe nišče nika vupo zejte še svoje be v klub nosile!!!!!!!!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      07.11.2012 ob 11:30 rom gost

      za rome znate debatirati ko sto ali dvesto evrov so dolžni beli romi pa ste milijoni dolžn pa nič

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.