https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Glinasti golobi se vračajo na glasbene odre

21.09.2010 ob 12:04  

Na glasbeno sceno se vrača glasbena skupina Glinasti Golobi, ki je nekoč veljala za eno boljših pomurskih zasedb.

Prvotno je bila skupina ustanovljena leta 1993 in je aktivno delovala vse do leta 2000. Golobi, ki so bili mnogim znani kot pesmi Joža, Kolega, »Who Cares«, »Breakfast«, predstavljajo začetek svežega glasbenega izdelka. Skupina se skoraj z enako postavo vrača na glasbene odre. Glasbeniki bodo predvidoma konec oktobra izdali prvenec in videospot, ki bo posnet v duetu s slovensko operno pevko Barbaro Štunf, ki deluje tudi v tujini, predvsem v Londonu, je pojasnil pevec Simon, ki je skupaj s preostalimi člani zasedbe trenutno zaposlen s snemanjem albuma.

V zgodbi prvega spota bo nastopila tudi nekdanja sanjska ženska Miša Margan, kjer bo dobila glavno vlogo. »Drži, da se bom pojavila v novem spotu skupine Glinasti Golobi, ampak je še prezgodaj, da bi govorili o tem, saj še nisem seznanjena z vsemi podrobnostmi, verjamem pa da bo zanimivo in predvsem zabavno,« pravi Miša.

Miša je sicer že sodelovala z različnimi glasbeniki, saj je snemala že s hrvaško skupino Magazin, pevcem Thompsonom, skupino Babilon 05 in Pop Designi. Glasbeniki poleg tega drugo leto pripravljajo tudi klubsko turnejo, ob promociji albuma pa načrtujejo še več nastopov. Pevec je sicer znan tudi kot dolgoletni član nekoč glasbene skupine Boardwalk Casino, ki so v svoji 10. letni karieri sodelovali z glasbenimi izvajalci kot so Pepel in Kri, Samo Budna, skupina Mi2 in Moira.

PR članek

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.