https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Upravni odbor potrdil Breščakovo za direktorico Razvojnega centra Murska Sobota

05.09.2012 ob 17:35  

Na včerajšnji seji upravnega odbora je bila zdajšnja direktorica soglasno imenovana za nov 4-letni mandat.


Na razpis za direktorja Razvojnega centra Murska Sobota sta sicer prispeli dve vlogi, popolna je bila samo od Breščakove. Slednjo mora za dokončno imenovanje za nov mandat na naslednji seji potrditi še murskosoboški mestni svet.

Kaj dela Razvojni center?

Razvojni center Murska Sobota je lokalna inštitucija za spodbujanje gospodarskega trajnostnega razvoja v Mestni občini Murska Sobota. Razvojni center se je pri svojem poslanstvu usmeril predvsem na področja gospodarskega razvoja, razvoja človeških potencialov, turizma, lokalnega trajnostnega prostorskega razvoja in energetske trajnosti z ohranjanjem naravnih danosti območja.

Med drugim ponujajo informiranje gospodarskih in socialnih akterjev na področju pridobivanja sredstev iz nacionalnih, regionalnih in evropskih virov, nudijo svetovanje, študije in asistenco pri implementiranju projektov, posebno asistenco za MSP pri pripravi podjetniških projektov, razvoj in promocijo inovativnih finančnih instrumentov in iniciativnih shem za pospeševanje in spodbujanje investicij malega gospodarstva v sodelovanju z GZS in OZS, zbirajo in posredujejo ktualne evropske, nacionalne in lokalne razpise itd.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.