https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Proščenje na Tišini obiskal tudi Milan Zver

Tišina, 08.09.2012 ob 13:09  

Danes je praznik "rojstvo Device Marije" in ob tem prazniku vsako leto v Tišini pripravijo proščenje z "Malo mašo".

Danes je praznik "rojstva Device Marije", ob tem prazniku so v Tišini tradicionalno pripravili "Malo mašo" s proščenjem. Praznik ob rojstvu Device Marije je v 5. stoletju nastal v Jeruzalemu, ko so tam 8. septembra obhajali spomin na posvetitev cerkve Marijinega rojstva. Praznovanje se je hitro razširilo na Vzhodu, tako na današnji dan tudi v Tišini praznujejo rojstvo Device Marije s proščenjem.

Vsako leto ob tem prazniku in "Mali maši" pa imatudi stranka SDS predstavitev. Na letošnji predstavitvi jih je obiskal predsedniški kandidat dr. Milan Zver.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.09.2012 ob 18:56 GOST VERNIK gost

      CERKVENE MIŠI PODMUKLE: TE NAJ ZATISKAJO PASOVE : PENZOINISTOM NAJ ZMAJNŠAJO PENZIJE; KA TAK VSE PENEZE V CERKEV ZNOSIJO: ŽUPNIKI PA SE Z DRAGIMI AVTOJI VOZIJO:

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.09.2012 ob 19:02 gost haso gost

      PREKMURCI DOBRO DA PES NA RITI SEDI: ČE NE BI ŠE NJEMU V RIT ZLEZLI: JAD I BEDA:

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.09.2012 ob 20:24 bimbek gost

      Naj van poven, ka so se okoli njega motale samo tiste največji privrženci njegove stranke, ostali ga pa sploj opazile nejso oz. so ga nej ščele opazite. Je pa dejstvo, ka so se njeme te tiste telko bole v rit vlekle. Lejko pa van tude to poven, ka je večina teh njegovih privžencov nej prišla ta zavolo praznika samoga, ampak zavolo lezenja v rit kandidate za precednika RS. Je pa to nej bilou v organizaciji cerkve, ampak je tou bil nekakšen ''dogodek za sebe''.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.09.2012 ob 20:44 Prlek gost

      Zver je vsega spoštovanja vreden kandidat za predsednika RS. Je ugleden evropski poslanec in mu tudi njegovi največji nasprotniki, mu nimajo kaj očitati, za razliko od njegovih največjih protikandidatov (Pahor, Tuerk). Tistim, ki pa v vsem in vsakem vidijo samo slabo pa priporočam malo več veselja in optimizma. Dr. Milana Zvera za predsednika RS.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.09.2012 ob 10:27 liverpool gost

      to so samo ritolizniki pripravili tej sprejem Zvera niti eden se pa neupa primlote TAJKUNE če be tej peneze pa njihoovo imetje zaplenili be bili druga Švica PRASCE pa na javna dela naj đarke kosijo

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.09.2012 ob 12:56 opazovalec gost

      Naj poven ,ka okrog njega so bili tudi drugi ljudje in da je dr. Zver vsega spoštovanja vreden kandidat.Stojnica pa je tradicionalna že več let ,pa še pijačo in za prigiznoti tan dobiš,lejko pa pridejo vsi na stojnico.Za pohvaliti ka vsaj nekdo nekaj zrihta.Dr. Milana Zvera za predsednika države.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.09.2012 ob 13:51 dundek gost

      zver nede predsednik pa lejko sakši den zašenki gesti pa piti tala. van enin je to najbole pomembno.

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.