https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tudi v Ljutomeru pričetek skupinskih vadb

Ljutomer, 13.09.2012 ob 15:45  

Z začetkom slabšega vremena je spet nastopil čas za skupinske vadbe v dvoranah. Tudi v hladnejših mesecih je namreč potrebno poskrbeti za svoje zdravje in dobro počutje. Zraven zunanjih aktivnosti marsikdo rad obišče tudi strokovno organizirane skupinske vadbe. V Ljutomeru bodo s prvimi začeli prihodnji teden.


V Plesni šoli Urška (svoje prostore imajo na Industrijski ulici, za trgovino Špar)  bodo od 18. do 21. septembra potekale brezplačne vadbe, prav tako pa bodo imeli tudi popust na nakup mesečnih kart. Lahko se udeležite step aerobike, zumbe in step aerobike z ročkami. Letošnja novost je tease dance - vadba s stoli.

Vadbe (Plesna šola Urška) bodo potekale po sledečem urniku:

 - step aerobika (torek in četrtek, 20.00),

- zumba (torek in četrtek, 21.00),

- step z ročkami ( sreda, 18.30),

- tease dance - vadba s stoli (petek, 18.00).

Plesna šola Urška (foto: S. Koležnik)

Fit-fajn programe pa lahko obiskujete v mali dvorani ŠIC (pri gimnaziji). Teden brezplačnih vadb bo potekal od 24. do 30. septembra. Pri njih boste lahko obiskovali step aerobiko, TNZ aerobiko, oblikovanje telesa, pilates, zumbo in orientalske plese.

Vadbe (Fit-fajn) bodo potekale po tem urniku:

- step aerobika (ponedeljek ob 18.00 in sreda ob 19.00),

- TNZ aerobika (ponedeljek in četrtek, 20.00)

- oblikovanje telesa (torek ob 20.00 in nedelja ob 19.00),

- pilates (torek in petek ob 19.00),

- zumba (sreda in nedelja ob 20.00),

- orientalski plesi (četrtek ob 20.00).

Fit-fajn (aerobika)

Joga (vir: sxc.hu)

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.