https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Na relaciji Kopališka-Markišavci v prometni nesreči huje poškodovana voznica

14.09.2012 ob 7:46  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba huje telesno poškodovana. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in šest primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in ena kršitev javnega reda. 

Okrog 08.00 ure je voznica osebnega avtomobila na cesti od Kopališke ulice v smeri Markišavec zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubila oblast nad vozilom in zapeljala s ceste, kjer se je vozilo obrnilo na bok. V nesreči je bila huje telesno poškodovana.

S področja kriminalitete je bil v Motvarjevcih obravnavan vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo, odkoder je neznanec odnesel pralni stroj Gorenje. Na bencinskem servisu v Pincah je  bila obravnavana tatvina goriva. Lendavski policisti so obravnavali  še tatvino dveh koles in  tatvino prometnega znaka.

Ob 9.50 uri je tukajšnji OKC sprejel obvestilo iz OŠ Ljutomer, da so pred nekaj minutami neznanci na njihovi OŠ ugrabili učenko 2. razreda in jo odpeljali. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da otrok ni ugrabljen, saj ga je odpeljala mati, ki se je pred časom odselila od partnerja. 

Javni red je bil kršen 1-krat na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal. 

Dne 12. septembra 2012 v popoldanskem času  je odšel od doma neznano 77-letni ROPOŠA Alojz iz  Dokležovja. Vozil se je z ženskim  kolesom rdeče barve. Nazadnje je bil oblečen v modre delavske hlače in daljši delavski plašč modre barve. Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem prosimo, da to sporočite na najbližjo policijsko postajo ali telefonsko številko 113. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Gornja Radgona

Z današnjim dnem med 06.00 in 22.00 uro je spet odprt mejni prehod Hotiza.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.09.2012 ob 19:12 gost gost

      Na tej relaciji med Kopališko in Markišavci nekateri res divjajo, kot bi šlo za dirkališče ali poligon. Prehitevajo, da je joj. Tudi čedalje več žensk divja zadnje čase. Gremo policija, z radarjem in polnit prazno državno vrečo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.