https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Ilovcih vlomljeno v stanovanjsko hišo

16.09.2012 ob 8:36  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, enajst kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, povoženje divjadi in pridržali tri kršitelje.

V vseh obravnavanih  prometnih nesrečah je nastala le  gmotna škodo. 

Na področju kriminalitete so obravnavali osem tatvin, poškodovanje tuje stvari, lahko telesno poškodbo in vlom. V Ilovcih je bilo vlomljeno v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Na območju  M. Sobote obravnavano poškodovanje stekla na vhodnih vratih stanovanjskega bloka, lahko telesno poškodbo, tatvino goriva in tatvino ženske torbice. Na območju Lendave obravnavana tatvina goriva in tatvina kolesa. V Murski Soboti obravnavana tatvina mopeda znamke Tomos Automatic z registrsko številko MS F1-135. Na avtocesti je bil izsleden tujec, ki je pred tem natočil gorivo na bencinskem servisu v Pincah in brez plačila računa s kraja odpeljal. Zanj bo podana kazenska ovadba.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnih krajih. Trije kršitelji, ki so ob intervenciji nadaljevali s kršitvami so bili pridržani. 

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti čez dan opravljali med Lendavo in Gornjo Radgono, ter na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.