https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Robi Markoja šesti na finalu evropskega pokala

Zagreb, 17.9.2012  

Na strelišču Vrapčanski potok v Zagrebu je potekalo finale evropskega pokala v streljanju z VK-puško na 300 metrov, nastopili so štirje Slovenci. Najboljši šesti je bil pomurski strelec Robi Markoja.

Od Slovencev so nastopili Rajmond Debevec, Robi Markoja, Dušan Ziško in Renata Oražem, ki so na predhodnih tekmovanjih zbrali dovolj točk za nastop.

Vsi slovenski tekmovalci so po besedah selektorja Lojzeta Mikoliča solidno nastopili, najboljšo uvrstitev pa je dosegel Markoja, ki je v streljanju z velikokalibrsko puško 3x40 zasedel šesto mesto. Debevec, ki je tekmovanja z VK-puško na 300 metrov nadaljeval takoj po nastopu na olimpijskih igrah v Londonu, je zasedel osmo mesto, Ziško pa je bil v streljanju z VK-puško 3x20 zasedel 18. mesto. Pri ženskah je bila Oražmova z VK-puško 60 leže osma.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.