https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Novi vrtec v Lendavi tik pred dokončanjem

Lendava, 19.09.2012 ob 10:51  

Predviden rok za dokončanje novega vrtca v Lendavi je september.


V mesecu maju so v starem mestnem jedru v Lendavi pričeli z gradnjo novega vrtca, ki naj bi nadomestil vrtec na Mohorjevi. Nekaj dni pred iztekom roka vrtec že dobiva pravo podobo.

Prostori novega objekta so dvoetažni: v pritličju so urejeni prostori za šest oddelkov, v prvem nadstropju pa se nahaja manjša »hiška« s prostori za zaposlene. Vrednost gradbenih del novogradnje, ki jih izvaja SGP Pomgrad, znaša dobrih 1,2 milijona evrov.

Nizkoenergetski vrtec je zgrajen iz ekoloških, okolju prijaznih materialov, tudi fasada bo iz lesa, streha pa bo delno prekrita s travo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.09.2012 ob 16:23 ??? gost

      Ali kdo ve kdo bo novi ravnatelj-ica novega vrtca?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.09.2012 ob 18:20 gringos gost

      Seveda se ve.Od župana hči!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.09.2012 ob 18:35 iselektor gost

      Je že izbrana na razpisu ali kako to poteka?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.09.2012 ob 12:22 gost gost

      Ja saj je normalno. Vse ostane v familiji. Družinska oziroma rodbinska podjetja so itak najbolj v modi. En prileze na vodilno funkcijo in potem počasi zaposli vso rodbino.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.