https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Oddaj svojo podjetniško idejo in osvoji nagrado!

22.09.2010 ob 13:19  

Zavod Roka je v sodelovanju s Klubom prekmurskih študentov, Mestno občino Murska Sobota in pokrovitelji pripravil pomursko tekmovanje za najbolj ustvarjalne podjetniške ideje mladih, pod skupnim naslovom Naj podjetniška ideja mladih.

Si inovativen, radoveden in podjeten?

Vabljeni ste mladi, ki imate glavo polno zamisli o tem, kako zaznati nove priložnosti, ustvariti idejo na področju novega tržnega izdelka, nove storitve, izboljšanega načina dela, novega učnega pripomočka, novosti na šoli, prihranka… Dobrodošle so podjetniške ideje tako s področja tehnike, trženja, IKT, trgovine, kmetijstva, turizma, arhitekture, šolstva, športa, družboslovja ali naravoslovja...

Dobrodošle so tudi rešitve v povezavi z varovanjem okolja. Dodatne točke pri ocenjevanju podjetniških idej mladih bodo dobile vloge, ki se nanašajo na probleme iz Pomurja oz. pomurskega okolja. Seveda od vas ne pričakujemo poslovnih uspehov - ampak zgolj solidno predstavitev poslovne ideje. Osnova kakovostne prijave je torej dobra ideja, nadgrajena s podjetniškimi vidiki! Za sodelovanje ni nujno, da je ideja že preskušena - ravno nasprotno - priporočljivo je, da je ideja izvirna oz. inovativna

Poišči učinkovito rešitev!

Izhodišče za nove ideje je jasno definiran problem – opazuješ jih pri delu, v šoli, na fakulteti, v vsakodnevnem življenju! Pomisli, kaj delaš rutinsko in z odporom, kaj traja predolgo, te spravlja v slabo voljo, kje so bistveni problemi... Omeji se na probleme, na katere lahko vplivaš (ne rešuj sveta!). Poišči učinkovito rešitev! 

Podjetniške ideje lahko oddate do vključno 18. 10. 2010.

Bogate nagrade

Barvni printer

 

 

 

 

 

Miška in vzpostavitev lastne internet strani               

 

 

  Silvestrovanje v Beogradu za 2 x za 1 osebo, 5-dnevni program  

 

 

 


 

 Izlet na karneval v Benetke 2x za 1 osebo  

 

 

 

 

Prvih 15 podjetniških idej, oddanih s strani študentov, bo nagrajenih s karto za tradicionalno študentsko prireditev BUJTA REPA.

Podjetniška ideja je zaupne narave - ocenjevalci so zavezani, da je ne bodo posredovali tretjim osebam brez privolitve avtorja ideje. Zaključna prireditev s podelitvijo nagrad najboljšim bo v četrtek, 21.10. 2010 ob 16:00 na Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota

PODJETNIŠKO IDEJO LAHKO ODDAŠ TUKAJ

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. rok89
      22.09.2010 ob 14:51 rok89

      Podjetniški potencial v Pomurju pri mladih? Še vedno premalo razvit glede na Lj naprimer ..upam, ka se motin vseeno.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. mihael
      23.09.2010 ob 12:16 mihael

      aJDE Buzeti boj novinar pa pitaj tvojga Gazdo kelko so prihodki pa stroški toga projekta skozi zgodovino.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.