https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

FOTO in VIDEO: Z novo zmago Nafta zdaj na prvem mestu

Lendava, 22.09.2010 ob 21:00  

Nogometaši Nafte so v 10. krogu PrveLige Slovenije premagali Hit Gorico z izidom 3:0 in se zavihteli na prvo mesto prvenstvene lestvice, saj  so ob istem število točk kot Domžalčani dosegli več zadetkov. Dodane tudi fotografije s tekme!

Lendavčani so povedli v 30. minuti, po akciji Čeha in Vinka se je med strelce vpisal Vaš, le pet minut kasneje pa je po kotu Vassiljeva z glavo zadel še Benko, ki je dosegel že svoj deveti zadetek v sezoni. Gostje so bili blizu znižanja rezultata v 62. minuti, ko je strel G. Balažica Murko odbil v prečnik. V končnici tekme se je med strelce v svojem debiju na prvoligaški sceni vpisal še 18-letni Simon Pavel, ki se je v Lendavo preselil iz Mure 05.

Nafta: Murko, Vasiljev, Matjašec, Caban, Filipović, Čeh (od 65. Dvorančič), Lesjak, Buzeti, Benko (od 84. S. Pavel), Vaš (od 76. M. Balažic), Vinko.

Nafta - Hit Gorica 3:0 (2:0)

Strelci: 1:0 Vaš (30.), 2:0 Benko (35.), 3:0 S. Pavel (90.).

V naslednjem krogu, ki bo na sporedu v nedeljo, bo Nafta gostovala pri Primorju.

Več foto utrinkov v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.