https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: OŠ Gornja Radgona odprla vrata v nov prizidek in pridobila eko zastavo

Gornja Radgona, 30.09.2012 ob 7:15  

Na OŠ Gornja Radgona je včeraj potekala slavnostna otvoritev novega prizidka, namenjenega podružnični osnovni šoli dr. Janka Šlebingerja s prilagojenim programom.

Podružnična osnovna šola dr. Janka Šlebingerja se je na Osnovno šolo na Prežihovi 1 preselila 1. septembra 2010. Vrata v prizidek so včeraj uradno odprli ravnatelj OŠ Gornja Radgona Dušan Zagorc, Andrej Subašič in Laura Gomboc s slavnostnim prerezom traku. V prizidku so uredili učilnico za tehniko, sanitarije za invalide s previjalnico in sanitarije za odrasle. Obnova je stala 60.000 evrov, denar pa je zagotovila občina Gornja Radgona. 

Nada Žitek, pomočnica ravnatelja in vodja podružnične šole, je toplo pozdravila vse prisotne in povedala, da je danes za njih prav poseben dan. V nagovoru se je iskreno zahvalila ravnatelju Dušanu Zagorcu za ves trud in vztrajnost, županu Antonu Kampušu in predstavnikom občinskega sveta  ter ekipi, ki je pripravila projektno dokumentacijo.

Njihova šola se je tudi uradno pridružila skupini EKO šol, saj so v dveh letih uspeli izpolniti vse pogoje za pridobitev eko zastave in tako sta predstavnika eko šole Nuša in Luka Viktor zastavo predala ravnatelju šole, ki jo je v parku za šolo slavnostno dvignil. Tam se nahaja tudi šolski vrt, ki je nastal v okviru projekta šolska eko vrtilnica, ki so se mu pridružili lani. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Na OŠ Gornja Radgona je danes potekala slavnostna otvoritev novega prizidka, namenjenega podružnični osnovni šoli dr. Janka Šlebingerja s prilagojenim programom. Le-ta se je na Osnovno šolo na Prežihovi 1 preselila 1. septembra 2010. Vrata v prizidek so uradno odprli ravnatelj OŠ Gornja Radgona Dušan Zagorc, Andrej Subašič in Laura Gomboc s slavnostnim prerezom traku.

Nada Žitek, pomočnica ravnatelja in vodja podružnične šole, je toplo pozdravila vse prisotne in povedala, da je danes za njih prav poseben dan. V nagovoru se je iskreno zahvalila ravnatelju Dušanu Zagorcu za ves trud in vztrajnost, županu Antonu Kampušu in predstavnikom občinskega sveta  ter ekipi, ki je pripravila projektno dokumentacijo.

V prizidku so uredili učilnico za tehniko, sanitarije za invalide s previjalnico in sanitarije za odrasle. Obnova je stala 60.000 evrov, denar pa je zagotovila občina Gornja Radgona. V šolskem letu 2012/13 matično šolo obiskuje 514 učenk in učencev, na podružnični šoli pa je  8 učencev.

Njihova šola se je danes tudi uradno pridružila skupini EKO šol, saj so v dveh letih uspeli izpolniti vse pogoje za pridobitev eko zastave in tako sta predstavnika eko šole Nuša in Luka Viktor zastavo predala ravnatelju šole, ki jo je v parku za šolo slavnostno dvignil. Tam se nahaja tudi šolski vrt, ki je nastal v okviru projekta šolska eko vrtilnica, ki so se mu pridružili lani. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.