https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ŠPORT

Rokomet že v polnem teku, odbojka in košarka ta konec tedna

01.10.2012 ob 9:00  

V preteklem vikendu so bile odigrane tekme v rokometnih ligah. Od pomurskih ekip je le ženska ekipa Milleniuma osvojila točko.


ROKOMET:

V 1.B ženski rokometni ligi je bil odigran drugi krog. Rokometašice Milleniuma so igrale v Nazarju in odnesle točko. Razultat je bil 27:27.

Rokometaši so igrali drugi krog  v 2.DRL. Rokometaši Arconta iz Gornje Radgone so v na gostovanju izgubil z ekipo Mitol Sežana z rezultatom 28:27. V naslednjem kolu rokometaši Radgone gostijo ekipo Drave iz Ptuja.

Pomurje pa je doma izgubilo z ekipo Drave iz Ptuja z rezultatom 29:35. V naslednjem kolu Pomurje gosti ekipo Alples Železniki.

 

ODBOJKA:

1. Krog v 1.DOL –moški se bo pričel naslednjo soboto 6. oktobra. Ekipa Panvite Pomgrada gosti ekipo Maribora.

V prvem krogu 1.DOL-ženske ekipa Kema Puconci naslednjo soboto gostuje v Ljubljani pri ekipi UOK Vital Ljubljana.

 

KOŠARKA:

Košarkarji Radenske Creativa bodo prvenstvo, v 2.SKL, začeli naslednjo soboto na gostovanju pri ekipi Terme Olimia v Podčetrtku

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.